Fórum témák
» Több friss téma |
Ha csak zselés van, mindegy, hogy nem adnak.
Nem tudom, csak a bóraxot kérdeztem a minap. Az volt, de drágán. Bár 10 dekát is kimérnek ~200 Ftért. 06-30-2012885, kérdezd meg. Sósav tavaly még volt (ha jól emlékszem).
Most beszéltem velük. Van náluk mindkét vegyszer, de 35%-os H2O2-t csak cég vagy EV vásárolhat.
Magánszemélynek csak 12%-osat adnak.
Jobb családokban vagy ismerősök közt akad fodrász. Megoldható.
Mit akarsz ajánlani? Azt kérdeztem, hogy hol lehet venni.
A gyorsmaratót nem szeretitek? Abban van minden.
Ha erre gondolsz, óva intenék tőle mindenkit. Kipróbáltam és egy fél nap után sem kezdte meg a rezet, de lehet nekem küldtek véletlen vaktöltényt.
Nem a TN150-re.
A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2022
Üdv,
a én készletem is kimerült idén, májusban. A közelünkben fellelhető fodr.kellék boltokat végigjártam, még 12%-ost sem találtam. Irány a net, megtaláltam a megoldást, megrendeltem, megjött, kipróbáltam./igaz hogy csak a meglévő lötyimhez öntöttem/ viszont pipettából egy cseppel kipróbáltam a kezemen Sok éve már csak ezzel maratok, és úgy ítéltem meg, hogy 35°% körül kell hogy legyen. Megnéztem, a link él és jelenleg is kapható a hp. A hab a tortán, hogy a cég neve SZÉP HAJ 2010 kft, balhéból én mentem ki átvenni, a futár majdnem eldobta a csomagot Kopasz vagyok, mint egy kugligolyó IstvánBővebben: Link
Skorinak.
Üdv "szomszéd", a Kőházynál /Bp.XX.ker Határ út/ kapható 35%-os sósav, azért nem kell az Azúrba menni. Érdemes ránézni az árukészletükre a neten, hogy éppen kapható-e, van-e raktáron, nehogy lukra fuss üdv. István
Szia!
Én pár napja a közelünkben lévő Alfi boltban vettem 20%-os háztartási sósavat, nem tűnt hiánycikknek.
Rendben.
A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2022
Köszönöm a linket.Remélem hogy ugyanaz a jól bevált lötty, nem az a mai trendnek megfelelő semmire se jó mindent kímélő.( ja-- minek kell a 35% sósav ?én még a huszast is higitom )
A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2022
Üdv,
A sósavat elírtam, mert a kapható csak 30%-os. Mindenre ezt használom, mert nagyon kevés kell belőle, sokáig elég. A hp az a 35%-os. István
Hali. HP - azaz házi pálinka - 35 % csak láz.
Nekem a pincében 11 féle van öt literes ballonokban.Mind 48- max 50 fokos. (Csak viccnek szántam ne haragudj.)
51° alatt csak víz. Épp ma délután kóstoltam 42-es fügét; hát a teám jobb volt.
~42-48% közé belőve jó az, ilyenre fogjuk hígítani a füge pálinkánkat, ami a napokban készült el. A hígításhoz ásványvíz kell, állítólag csak azzal szabad.
Voltatok megint Lajos bácsinál páleszt lejmolni?
Á, Gergőnek kéne forszírozni, de nem sürög.
Sziasztok,
Olyan átalakitót keresek ami régi 3.5 IDE Hdd-t tudna USB-n kezelni. Valami ilyenre gondoltam, de nem kell, hogy ilyen komplex legyen. Van pár régi Hdd, szeretném megnézni, hogy mi van rajta és ha olyan, akkor lementeni. Lehet ilyet kapni? IDE-Sata van sok helyen, de az nem kell. Ha valakinek van otthon és kölcsön adná, azt is szívesen venném.
Szia!
Kölcsönbe tudok neked adni. Ha aktuális keress PM. Üdv, Travolta
Hali. Ez nagyon OFF, de a Magyar ember a kisüsti elven készült hagyományos gyümölcs párlatot hívja pálinkának. Hogy érezni lehessen a gyümölcs kellemes ízét nem kell 50 fok felé menni.
Nem mennyiségre kell inni, hanem minőségre. ON. Mivel nem a témához kötődik be is fejezem.
Lehet kapni: Bővebben: Link
Lehet kapni olcsón is Bővebben: Link
Nekem van és kölcsön is adom, ha kéred.
Köszönöm Travolta és bbb felajánlását, az elöbbi holnapra ígért egyet.
És az ígéretet meg is tartja.
Bocs nem akartam negatívot adni a hozzászólásodra, csak véletlen volt. Nem tudtam mi piroslott, ott hirtelen. Az érintős telefonok átka, amikor az ember lapozza az oldalt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |