Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
de most nem feltétlen a klippre gondoltam, hanem ugy a való életre is.
HOgy működik az? uli
Az informatikus rendszergazdánknak már nagyon elege lett a belső levelezési redszerünkön elküldött SPAM-ek tömkelegéből. A korábbi fenyegetőzései eredménytelenek voltak, ezért körbe küldte az alábbi levelet.
Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 14 éves szőke tősgyökeres stockholmi kislány többszörös áttételes anorákban szenved. Apukája, Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogyha valaki elolvassa ezt az e-mailt és nem törli ki, hanem kinyomtatja és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan névelőt, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév előtt áll, és ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett az ácsi ABC-ben három darab vajaszsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden, tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született vörösharántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtőversenyt. HA VAN SZÍVED, NEM TÖRLÖD KI EZT AZ E-MAILT, HANEM TOVÁBBKÜLDÖD LEGALÁBB NEGYVENNÉGY BARÁTODNAK!!!
A mai nap megkaptam a csomagot a HQ Videotól. Rendeltem tőlük nyák maratószert. És helyette kaptam 2db SMR 40200-KIT/1-es panelt és mindezt a maratószer árán és még a számlán is az szerepel Igen jól mehet ennek a cégnek
Azért írtam ide mert ezt meg kellet osztanom veletek, meg egy kicsit vicces is
ilyen esetben szereti az ember a logisztikai bakikat
Hallod!!! Nekem is ma jött meg a csomag a HQ-tol amit rendeltem. És két ventillátor hejett két kondenzátort küldtek Persze a számlán és a cimként a venti szerepelt
Már épp írni akartam ide ahogy a jó....., de aztán felhívtuk hq.ékat, bocsánatot kértek és mondták hogy postaköltség nélkül holnap küldik a ventit. Hát remélem is.... MItörtént ott?
Én az Incomp tól rendeltem alakatrészeket. 150 ohm-os ellenálás helyett 150 k ohm-osat, 330 ohm-os helyett 330 k ohm-osat küldtek.
Utánna küldenek még két kondenzátort. Egyébként milyet küldtek? Lehet hogy nekem is fel kellett volna őket hívnom.
Biztos nagy buli lehetett a hétvégén, ha mindent elrontanak
Mondjuk én nemjártam olyan jól zoz, de ígéretük szerint holnap küldik a jót. Ja és mondták: "Hogyha kérhetnénk a rossz alkatrészeket küldjük vissza, persze a postaköltséget szintén ők álják" --- 2db 20Ft-os kondi (100µF 50V) Hát menjen
Nekem azért ez nagyon jól jött mivel ha ezt úgy kellet volna megvennem akkor 7200Ft-omba került volna nem pedig 750Ft-ba És volt amikor kellet is ilyen panel
Pedig ez nem igazán jellemző rájuk!
A HQ-val viszont jó "résen" lenni... Személyes kiszolgálásnál is volt már, hogy nem azt adtak, amit kértem! (Ezért is nem szeretem a netes vásárlást és csomagküldést! Inkább elmegyek, és helyben veszem át, legalább a nyilvánvaló hibákat (panel marató helyett, kondi ventillátor helyett) azonnal észre veszem, és tudok reklamálni.)
Lehet hogy ha rendelnék tőlük egy forr. pákát és egy F1-es ferrarit küldenének.
Hi ez a videó valami eszméletlen nagy szerintem nyissunk új szótárat Emettoros tűz, emettoros áram áramytani meg agyon rázhatja Amugy a földön feküdtem a röhögéstől, sztem diplomás villanyász az ürge
Én is a padlón voltam amikor néztem. A videó szerint főigaz főigaz főigazgató igazgató igazgató.
Sziasztok!
Pár napja csináltam egy "próba rendelést" az RS International-nál. Írtam nekik, hogy igazából a postaköltségre (kiszállításra) vagyok kíváncsi, és csak akkor aktuális a rendelésem, ha nem túl drága. Ok, minden, mert másnap jött a válasz. Nagyon kedvesek és barátságosak voltak, viszont leírták, hogy 15 angol font lesz. Mert ugyebár az RS az egy angol elektronikai alkatrészeket és egyéb dolgokat forgalmazó cég. Tehát végül nem rendeltem meg, mert ami nekem kellett volna az csupán 5 font volt. Erre kb egy hét múlva kaptam egy bazi nagy csomagot (karton doboz: (40cmx25cmx20cm) ) és 3kg, egy több, mint 2000 oldalas katalógust küldtek USP futárszolgátattal. És emellet még kaptam tőlük egy A/4-es borítékot, abban is katalógusok, szórólapok és 3db CD-t, amin a raktárkészlet tartalma van, ezt meg légi postával küldték. Namármost ez nekik biztos nem kevésbe került... Az én alkatrészem kb 1,5cmx1cm és kb 2-3gramm. Meddig tartott volna ezt az alkatrészt az egyik csomagba belerakniuk??? Ingyen küldek egy csomó felesleges dolgot, de ha én egy ici-pici alkatrészt rendelnék, az már 15 font... ÁÁÁ, még most is fogom a fejem... De majd írok nekik, hogy hátha elküldenék így. Bocs a hosszú szövegért, de ismernetek kellett az egész történetet. Üdv
Az angolok mindig is furák voltak.
biztos ki akartak engesztelni a szállítási költség miatt.
ez azért van így, mert ilyen helyekről nem kis tételben szokás rendelni dolgokat.
ha csak pár alkatrész kell, akkor keress meg egy hazai disztribútort, és zsírozd le velük, hogy a következő rendelésükbe ezt is pakolják bele... (persze csak akkor, ha lehetséges -> sepciális esetekben pedig nagylevegő, és postaköltség kifizetése, vagy minta rendelése a gyártótól) szerintem ők arra számítottak, hogy te egy komoly cégnél dolgozol, ahol éppen keresitek a megfelelő disztribútort, és ezért megpróbáltak küldeni neked minél több infót a termékkészletükről namost ha elküldik azt az alkatrészt amit te keresel, az nekik kevésbé éri meg, mintha teletömik a fejed rengeteg róluk szóló információval, ugyanis az első esetben te megkapod amit akarsz, és lehet hogy utánna feléjük sem nézel, második esetben viszont pozicionálják magukat nálad, és sokkal nagyobb valószínűséggel veszel tőlük a katalógusaik alapján, mint mástól (mert esetleg annak komolyabban utánna kellene nézni) (de sajnos nem biztos hogy ez a kényelmes megoldás lesz az optimális)
ezt tudom, de én építő lelkű magyar amatőr vagyok, amiben a magyar a lényeg...
nemhiába szedte le sok cég az ingyen termékminta kiküldési listájáról hazánkat, mert a magyar mindent ingyen szeretne... de most itt a lényeg azon volt, hogy eddig kb 30-40 fontnál járnak a befektetésnél, ami nekem kéne meg csak 5 font... Idézet: „...én építő lelkű magyar amatőr vagyok,...” Jó, de ezt Ők nem tudhatják egy név és egy e-mail cím alapján előre... (Ezzel együtt megértem én a problémádat.)
BRUTÁÁÁL
Hááát én nem vagyok angolos, de ezt még értettem.
Nagyon jó
Na de miért, boldogok a tudatlanok.. Most mégis, nem jobb így, mint undorkodva eltekerni egy másik adóra?
Mekk Mester Pc-t szerel.
Csak erős idegzetűeknek.
Nemértem mit kel parázni, mostmár az a pár adatvonal ide vagy oda. Van ott még elég.
Kérlek, mondd azt, hogy bekapcsolt gép közben csinálta ezt valaki!
Kemény a csávó :eek2: !
És hasít agép mint állat? |
Bejelentkezés
Hirdetés |