Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szia! Nem tudom hogy kinek és hogy hogyan sikerült ezt így összehozni. Én a FunPic-en találtam ezt a gyöngyszemet.
De valamit csak konyított emberünk a dologhoz mert szigetelő elátétet azért rakott nehogy zárlatot okozzon. vagy 3x megnéztem egymás után, annyira jó volt
Na azért ezt se bírtam ki nevetés nélkül... Óriási karakterek, első hozzászólás, és még megoldásnak is elfogadta a kérdését, írásjel többszörözés, plusz még jónéhány smile
Bővebben: Link
Több része is van , érdemes megnézni őket, van 1-2 nagyon jól eltalált előzetes
Hááát ilyet se látsz minden nap a mónika sóban ez valami eszméletlen nagy. Erre reagálj rá klikk
Ha akartok eszeveszett filmet látni, nézzétek meg a "Nagyi szeme fénye" című filmet.
Trailer: Bővebben: Link
ez mekkora
csak az az érdekes hogy a csontből vér jün...
Ez egy rohadt nagy sorozat.
Ez a rész: inspired by Horrora Akadva 4.
Sziasztok!
Ma reggel egy vas-műszaki bolt falán fényképeztem: (csatoltam)
Te!
Én nem értem ebben hol van a mókás történet....
hm májas kacsa... első ránézésre nekem az jutott eszembe, van máj nélküli kacsa is?? meg vas-műszaki bolton... tom nemnagy durranás de akkor nekem vicces volt
az "tök" jó :integet2:
hány éves vagy? (bocsi hogy tegezlek ha idősebb vagy nálam)
aha..
arra tippeltem volna, hogy mondjuk a tolómérős polc fölötti falra szögelték ezt a táblát bent a boltban azt azér vicces... ok
Hello!
Íme egy "karrier": Bővebben: Link A srác 21:14-kor reggelt, első hozzá szólása 21:20, első figyelmzetetés 21:21. Elnézést, de ez nagyon nagy :vigyor5:
Ez jó, főleg ha megnézitek hol lakik. Tudom nem mindenki abban a nagy sárga házban él, de ki tudja....
tugyatok mekorat lo egy 22000mf kondi 63v egy erositobe ha roszul van berakva????
en ma delutan ota tudom k---a nagyot |
Bejelentkezés
Hirdetés |