Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Jaj, hát Te nem ismered?
Amolyan szőkés-bögyös-hosszúcombú plázacica, 120-50-90 méretekkel, melyek különbsége egyben az IQ-ja is. Ja és a pasija 210 cm magas, 50-es a karbősége, ugyan ilyen a (nem létező) nyaka is, valamint a napfény korcsolyázik a kobakján. 2 kilós aranyláncot hord - a kutyája, ő 3,5 kilósat. Magnum van a hóna alatt (nem az ehető, a jégkrém, és nem is a filmsorozatbéli), és vannak ukrán származású, hasonló (3, illetve 4 ajtós, diófa-szekrény méretű) haverjai...
Ez tökéletes jellemzés volt. Tán ismered az Ildit?
Milyen igaza van Frankye társunknak.
Van egy kis lemaradásom, hát most pótolom!
Ádámnak és Évának tökéletes volt a házassága. Ádámnak nem kellett hallgatnia, hogy Éva ki máshoz mehetett volna feleségül, és Évának nem kellett hallgatnia, hogy Ádám anyja jobban főzött. Az élet nagy kérdései: - a ragasztó miért nem ragad bele a tubusba? - miért nincs Tarzannak szakálla? - Superman hogy tudja megállítani a golyót a mellkasával, és miért ugrik félre, ha egy fegyvert vágnak hozzá? - miért van az, hogy bármilyen színű habfürdőt használsz, a habja mindig fehér? - miért van az, hogy amikor egy asztalról leeső tárgyat próbálsz elkapni, közben mindig leversz egy másikat? Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog. Az alma Alma = vitamin vitamin = erő erő = hatalom Hatalom = pénz Pénz = nők nők = AIDS AIDS = halál -Kérsz egy almát? Azt hiszi senkinek nincs önre szüksége? Ez nem így van! Jelentkezzen Kőmíves Kelemenné építészeti társaságnál! Mert mi építünk magára! Ha a vajas kenyér mindig a vajas oldalára esik, a macska pedig talpra, akkor mi van, ha bekenjük a macska hátát vajjal? Most kezdődik a tánc! Szólt a papagáj és belerepült a ventilátorba. Az idő pénz.A pénz beszél,a kutya ugat.Amelyik kutya ugat, az nem harap.Ebből következik,hogy az idő nem harap.De akkor minek van neki vasfoga? Frankye:Ezek szerint Te is láttad ezt a táblát!
Magyar Kétfarkú Kutya Párt
Találkoztam már néhány alkotásukkal Szegeden.
Igen, az mkkp alkotásaiból való a kép.
- Anyu, vegyél nekem fagyit!!!
- Aranyom, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak szólítanod! - Akkor hogy szólítsalak??? - Normálisan, mondd, hogy Józsi! A férj nagyon kanos állapotban van, és próbálkozik a feleségénél. Mire az asszony: - Szívem, most nem lehet, mert holnap nőgyógyászhoz kell mennem, és azt mondták, hogy a vizsgálat előtt 24 órával ne éljek nemi életet. Erre a férj: - Jó, jó, de fogorvoshoz ugye nem kell menned? Pistikét felszólítja a tanár a számtanórán. - Pistike, ha 5 veréb ül a kerítésen és egyet lelövünk, hány veréb marad? - Egy se tanár bácsi, a többi ugyanis ijedtében elrepül. - Nos a helyes válasz 4, de azért ezt is elfogadom, érdekes gondolatmenet. - Tanár bácsi, kérdezhetek most egyet én? - Mondjad Pistike. - Látunk három nőt a cukrászdában, egy-egy tölcsér fagylalttal. Az első lassan és hosszan nyalja a fagylaltot, a második aprókat harap belőle, a harmadik pedig az egészet a szájába veszi és tekeri-forgatja a tölcsért. Melyik közülük a hajadon? A tanár gondolkodik, elvörösödik, aztán kivágja: - A második. - Én arra gondoltam, hogy az, amelyik nem visel karikagyűrűt, de ez is egy érdekes gondolatmenet.
Az első vicced az nagyon csúnyán rongált nálam!
Ő melyik filmen nőhetett fel?
Bővebben: Link Idézet: „Tán ismered az Ildit?” Sajnálatosan több "Ildit" is ismerek... (A sajnálatos az, hogy nem elég közelről... :hehe: )
Az Ádám&Éva nagyon "ott van"...
A táblát nem láttam, mert nem járok olyan helyekre, ahol ilyen táblák kihelyezésére volna szükség (annál jobban féltem az életem, meg az autóm).
Mi az? Málna illatú és láthatatlan?- Medvefing.
Bocs. :pirul:
Hajnali 3 óra... Kovácséknál (ki másnál?) csöng a telefon. Kovács felveszi és a túloldalról egy izgatott férfihang szól bele:
Idézet: Igen, szól Kovács úr. Mire a pasi: „Elnézést! Ez 2-2-2, 2-2-2, 2 ??” Idézet: „Akkor kérem hívja a mentőket helyettem, mert nekem beleszorult az ujjam a telefon tárcsába!”
Ha már telefon...
- Hogy lesz a póknak telefonja? - Bemegy a sarokba és telefonja...
Ez nagyon kiverte a biztosítékot.gyengébbek kedvéért a kérdés fölött van a válaz...
Itt a legújabb traffipax.
Bővebben: Link
Arról nem is beszélve, hogy ez egy magyar kávéfajta márkaneve legalább 40 éve.
Én ezt úgy fogalmaznám: "Éhes makk disznóságokkal álmodik."
Nyomtatóhoz kerestem leírást. Magyar!!! oldalról töltöttem le a pdf fájlt. Előtte jogi nyilatkozatot kellett "elolvasni" elfogadni. Már ott gyanús volt a dolog. És amit letöltött az egy vicc.
Hát ez elég durva, de legalább addig nem vezet.
Mos' mééé? Há' a JEEP-eket is lehet így mosni, akkor a Buzukit (A Ti autótok: A Tiéd, meg a banké...) miért nem?!
Nem értelek. Teljesen világosan leírja, hogyaszongya:
Idézet: „Másol a 4 számok tudod alul (egyetlen számok, nem irodalom)” Ez teljesen világos. A másikba mondjuk bekerült egy-két apróbb elírás, de hát csak az tévedhet, aki dolgozik is...
Az is lehet hogy a csaj bosszút áll a pasiján
Ez hogy világít???
Nem semmi! Vagy a cső hatalmas, vagy a készítő türelme...
Most miért kell bántani azt a szőke nőt?? Én is ugyanígy mostam kocsit! Nem volt jobb megoldás...
(Legénybúcsúról fuvaroztam haza az ünnepeltet. Először kilötyögött belőle a pia, utána meg kipotyogott a kaja... ) :szomoru1: Mikor ki akartam takarítani ronggyal, én is ráhelyeztem a meglévőre egy friss adagot. Pedig nem is ittam. |
Bejelentkezés
Hirdetés |