Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem teljesen vicces, tanuljunk olvasni:
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2014
Végül is, mindig azt hangoztatjuk, hogy nekünk több szavunk is van egy dologra...
Ember és a Lézer technológia találkozása! (A hangot kapcsold be. A gyerekek kuncogás még jobban feldobja a videót.)
Ember és a Lézer
Ez is jó, de én nem erre gondolok.
PPS formátumú és magyarul volt feliratozva. Még azt is írta, hogy ne vigyük haza a munkát és a képen szerepelt egy szakállas férfi felmálházva egy számítógéppel.
Remélem Józsinak (Tescó pénztáros) ma jobb napja van mint amikor nála álltam a sorban. Igaz történet, velem esett meg:
- Összetúrta véletlenül az érméket, ennek következtében nem tudta utána becsukni a kasszát. Jó sokáig elszöszölt, mire rendberakta... - Majd következő vásárló egy öregúr volt. Hirtelen elkezdett kapkodni, kiderült hogy nincs nála a pénztárca. Stornó, szatyorba összepakol (majd visszajövök érte)... - Ezután jött az előttem lévő úriember, ki is tárgyalták, hogy van amikor nem jön össze minden. Majd amikor fizetett, elköszöntek, csak a vásárló kérdezte, hogy és a kártyám? Dehát visszaadtam! De nem. Józsi besodorta a kassza mögé a nyugta kiadása közben... Toll nem fért be a résbe. Hívtak karbantartót. Kulcs nem nyitotta a kasszát. Ami azt illeti, a kitűző gémkapcsa sem Végül négyrét hajtott pontgyűjtővel sikerült kiásni... - Ekkor jöttem én a sorban. Amikor fizetésre került a sor, csak annyit mondtam hogy "PAYPASS" és nem adtam a kezébe
Akkor még Te is megforgattad benne a kést.
Először azt hittem, falra mászok. Egy készülék, ami kiszűri, és visszaküldi az atomenergiát a hálózatba, és még LED-ek is kijelzik, hogy mennyi "káros áramot" küld vissza. Ez olyasmi, mint az épületharmonizáló.kapcsolási rajz
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2015
Itt Magyarországon eléggé gondban lenne valaki, ha lenne egy készüléke, ami tényleg kiszűrné az atomerőművekből származó áramot, mert Paks az alaperőmű, és erre jönnek a csúcserőművek, azaz éjszaka nem lenne áram a lakásban.
És mindez ráadásul az összes trafón (230/400/10kV.....) keresztül is működik....
Ott az atomeőmű váltóáram pozitívabb a szénerőmű váltóáramnál. De nem az atom miatt, hanem mert magasabbról jön, így nagyobb a lendülete. Tengerszint feletti magasság számít, dagálykor figyelembe véve. Ezt méri az elektronika, referencia a szénerőmű magassága apálykor.
Azért vizsgázni nem mernék magyarázatommal. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2015
De szép lenne, ha elterjedne. Mekkorákat tudnék röhögni azon, ahogy az utca alvégén lakók anyáznák a felvégieket, hogy kicumizzák a vezetékből a jó friss áramot, nekik meg marad a büdös halszagú atomos.
Pontosan. És az erősítő szerintem kattog tőle, mint a G-M cső, legalábbis biztosan van, aki hallja.
Elhízott ürge nem fér ki a lukon.
De mitől hízott el ott lent. Hetekig nem jött ki? Szerintem eltévedt, ez egérluk, be akart menni tolatva, azt hitte, úgy soványabb. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2015
HIFI tornyom hangjában süvítés féle hangot vélek hallani. Biztosan az uráncentrifuga hangja, amivel készült valaha a fűtőanyag. Egy jó HIFI-ből mindent kihallani.
Akár azt is lehet hallani. Szerintem az atomerőmű áram magával hoz pár alfa-béta részecskét, néhány gammafotont, amik az erősítőben azért nem jók, mert a cső anódjához ütközve pattog tőle a hangszóró. Egyébként onnan lehet ezt az áramot megismerni, hogy kéken világít a merülőforraló.
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2015
Szerintem csak egy áthaladó teherautó kissé bezömítette a járatot. A szegény pára nem értette, hogy be még jó volt, ki meg már nem fér.
Kicsit másképpen, de hasonlóan szorult helyzetbe került róka: Bővebben: Link
Ott a pont! A csaj meg elég mafla; kihúzással komoly sérülést is okozhatott (volna). Egy nyomás valamivel a lyuk mellet, és a lazítás után egyedül kimászik az ürge.
Vagy teherautó nyomta bele az útba, nincs is luk.
Hááát ugye, ünnepek, zabálás, csajok, stb.
Szegény Rókuc!
Többet ilyen dobozt nem fog piszkálni... A fene egye meg a kezét annak, aki ilyent eldob az erdőben!
Macskánk volt így egyik reggelre. Macskakajás üres fémdobozba nyomta a fejét. Ült mozdulatlanul a betonon, doboz 45 fokban az ég felé, mint egy ágyú. Érintésre eszeveszett karmolásba kezdett, vastag védőöltözetben tudtam nehezen leszedni róla, mert őrülten karmolt érintésre.
Gondolom, a ciccca is inkább már az egérkék után érdeklödik!
Sajnos, amikor az ember megpróbálja valahogy a szorult helyzetükből kiszabadítani őket, akkor bevetnek mindent, mert félnek. Nagyon. De ez ilyenkor "természetes". Védőöltözet ajánlott!
Szia! Kicsit későn, de megtaláltam amire gondoltál, gondolom ez volt az:
Kedves Dodi_
Erre a diasorozatra gondoltam. Nekem nagyon tetszik a humora és a zenéje is. Jobb későn, mint soha. Köszönet a fáradságodért.
Derk magnó! Bővebben: Link
Még szerencse, hogy a "tögi funcioja müködik".
|
Bejelentkezés
Hirdetés |