Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezek a számsoros hívők ebben valóban hisznek. Tehát a nő a választ komolynak szánta.
Nem nagyon tudom kinézni, de el tudom képzelni mennyiért árulhatták a 35 filléres előállítási költségű műanyagot.
Az igen.. és ezzel a számsorral mit csinálnak?
Telefonon felhívják és aktiválják a cheatet?
Először én sem hittem a szememnek! Egyébként 499Ft, ha kinagyítod a képet látszik.
Térdre borulva elmormolják a mikró előtt, míg melegítik a vizet. Te nem tudtad, hogy így kell?
A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2015
Látszik, hogy kezdő az illető. Ki kell nyomtatni a monitor elejére, amit beszkennelt. Régi crt nem fér be a nyomtatóba, lapmonitor kellő elszántsággal beverhető.
Biztosan a rossz oldalával lefelé szkennelte azért nem sikerült. Vagy nem használta a tükör szkennelő kódot. 936173274544
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2015
Nagyon komolyan kell venni a kérdést, a dihidrogénoxid az egyik legveszélyesebb anyag a Földön:
- Életfogytig tartó, gyógyíthatatlan függőséget okoz, megvonása napokon belül halált okoz. - Túladagolása fulladásos halált okoz. - Nagy hidegben vágási ségüléseket, csonttőréseket, fagyási, túlmelegített állapotban égési ségüléseket okoz. - Emellett az összes kór- és károkozót életben tartja. - Rengeteg más veszélyes anyag oldószere.
Úr isten erre nem is gondoltam. Akkor csak a déenes helyreállító kód segíthet, bár lehet már az sem.
Ne feledjük, hogy ugyanakkor városokat pusztít el évente, hajókat, repülőket nyel el. Atomreaktorokban is használják (ha itt nem módosul a "DNS"-e akkor nincs az a mikró amiben igen) Ki tudja mielőtt a folyóba visszaengedig a hűtővizet, azelőtt milyen kódokat használhatnak, hogy megtisztítsák/helyreállítsák
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2015
Nem is értem, miért gyötrődünk mindenféle szerkezetek javításával, amikor van egyszerűbb megoldás is.
Nekem a bukszámban van borzasztó számsor, "0". Hátránya közismert, előnye csak egy van, könnyen megjegyezhető.
Ezek után nem is csodálkozom, hogy sorra zárnak be a szervizek...
Számsort könnyű összehozni, csak kell ismerni a varázsigét. Egy példa: abraadabra = 22725232272
Én profilt váltok. Hétfőn nyitom a biorezonancia szervizemet és csak számsorokkal javítok. Ez a jövő. Ahogy elnézem ezt a sok megszállottat, simán bejönne a dolog. Olvastam, hogy a számsort fel kell rajzolni a gépre az ujjammal (láthatatlanul), de idővel lekopik, úgyhogy vissza kell hozniuk újraírásra. Tuti biznisz.
Tehát, Bővebben: Link, miután elolvastam ezt az oldalt, már tudom, hogy hogy lehet ennyi ingyenélő a világban (IDŐBŐL PÉNZ: 4148188), és gyorsan teleírom az autóm kívül-belül a 11179 -es számmal (KÖZLEKEDÉSI BALESET MEGAKADÁLYOZÁSA).
Ha meghalnék, a koporsómra a 2145432 -őt iratom (FELTÁMADÁS, ÖRÖK ÉLET)...
Én nem is csodálkozom ezeken az "Embereken", mikor a tv naponta ontja ránk a különböző "jósok, jövőbe látók, rontás leszedők" TÁV OKOSSÁGAIT. Ez már tényleg mindennek a teteje.
* megfejtettem:
Már a ZX Spectrumos korszakban is voltak ilyen Örök Élet számkódok, csak ott a nagyszerű POKE paranccsal kellett beírni... A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2015
Az semmi!
Nekem van egy rokonom, az még energiát is tud küldeni!
Jó-jó, de az adószámommal ne viccelődj!
Ne aggódj, ha felírod a homlokodra, és rajzolsz 3 rózsaszín kört, nem kell adóznod...
Akkor négyet, és hátha még visszatérítésem is lehet......
Ajánlom figyelmetekbe ezt a műszaki megoldásokkal foglalkozó oldalt:
Bővebben: Link
Jó kérdés:
"Az atommag körül keringő elektronok miért nem lassulnak le a levegőben??" A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2015
Nem lassulnak le? Akkor ez örökmozgó? Megyek a boltba, veszek atommagot, hozzá pár
elektront, figyelgetem egy darabig.
Mert talán nincs is ott levegő. Mert miből is áll a levegő? Gondolom tudod a választ.
Természetesen tudom, azért tettem ide a viccesbe a nemrég hallott kérdést. A részecskefizika az egyik kedvencem a fizikán belül, legalábbis így középiskolai szinten.
Valóban célszerű lenne profilt váltani (már ami a megélhetést illeti...) Bővebben: Link
Én 10 db-ot adok féláron!!! Elérhetőségek privátban |
Bejelentkezés
Hirdetés |