Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Levelezni a barátnővel. A hivatalos számítógépes üzenetet az asszony is láthatja.
Csak egy üzemelő postaládát kell találni. A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2015
Ma kérdezték: Mi az elektromos kisülés? Válasz:A villamosszék kisöccse.
Például lehet végrendeletet is írni, vagy búcsúlevelet például, ha valami balul sülne el az űrben.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2015
Vegyél alkoholos filcet -t.Az egyiket fejjel lefelé állítsd egy ceruzatartóba a másikat meg fejjel lefelé, teszteld naponta és kiderül hogy melyiket használhatod tovább. Ugyanez a golyóstollal. Nem próbáltam még de szerintem azért van egy kis köze a gravitációnak is.Valakinek van ideje tesztelje, vagy írja meg az Állítólag c. műsornak.
Annak idején `65-ben azért picit másképp volt. Ha fel akart jegyezni valamit az űrhajós, (akár egy műszer állását) vagy ki akarta számolni 2 db 6 jegyű szám hányadosát 4 tizedes pontossággal, esetleg unalmában parciálisan integrálni szeretett volna egy összetett függvényt, akkor mindenképpen jól jött.
Komolyra fordítva a szót, biztosan kellett valamire, máskülönben nem cipelték volna feleslegesen az űrbe. Ha másra nem, akkor legalább tudták strigulázni az eltelt napokat a kabin falára.
És a jelenléti ívet is alá kellett írni naponta. Igazolni, hogy minden nap jelen volt az utazás alatt.
A holdutazásoknál mindössze kb. zsebszámológép teljesítményű komputerük volt. Gyakorlatilag manuálisan végezték a bonyolult pályaadat számításokat is.
Üdv!
A sztrorin már 20 éve jót röhögtem, de az nem jutott eszembe hogy, a grafitpor tényleg robbanásveszélyes tiszta oxigénben amit az amik használtak az űrhajókon. A betéttel találkoztam anno, és még víz alatt is fog műanyagra.
Nem arról volt szó, hogy robbanásveszélyes, hanem arról, hogy tűzveszélyt jelent a zárlat, amit a vezetőképes grafitpor okozhat! A baleseteket leginkább a valószínűtlen (kis valószínűségű) dolgok okozzák. Pl. egy sok ezer alkatrészből álló rakétánál, egy O gyűrű nem úgy működik, ahogy kellene...
Azért hogy jelentős mennyiségű grafitpor keletkezzen kell írni azzal a ceruzával pár tízezer oldalt. Szerintem a Háború és békét nem ott írták.
Rájöttem valamire: az elektronika intenzív művelése, különösképpen a forrasztás, megtanít elviselni a fájdalmat
No meg bizonyos fémrészek érintése is, ha jól vagyunk földelve.
Quadkopter firmware hiba
Idézet: „To know if your X8 quadcopter is the new version, please check the date of the transmitter fireware VER. Anyone after Feb. 30th is the new version, otherwise old version.” Ügyes programozójuk lehet. -A február harmincadika utáni verziók már jól működnek.- Biztos Erich Kästner unokáját szerződtették.
Tévedsz. Kőbe van vésve, hogy nem lesz új verzió. Új verzió február 30. után jelenik meg. Amíg nincs naptárreform, nuku új verzió.
Akkor a jól működő verzióra ezek szerint várni kell egy kicsit.
Mi a nyavalya ez? Ebbe kell betenni a banánt? Héjastul, vagy héj nélkül? De ebbe csak egy bizonyos formájú és méretű banán fér el. Azt hiszem ez esélyes az év terméke címre.
A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2015
Nem a banánt védi, hanem a környezetet a banántól...
Ezt nem a 3 betűs benzinkút hálózatnál lehet 100.000 forintnyi tankolás után 40%-os kedvezménnyel megvenni?
Melyik 3 betűsre gondoltál? (mert van néhány)
Az előbb javítottam egy garázsnyitót, ezt a típust még nem ismertem és egy picit agyaltam, mert némi hiányérzetem támadt, mégpedig az, hogy valaminek a 24AC-t egyenirányítania kéne.
Aztán fölfigyeltem erre, (melléklet) Szerintetek létezik olyan, hogy egy graetz mondjuk zárlatos lesz és kiolvad a helyéről? (a panel fejjel lefelé van)
Hogy ez miért vicces-mókás történet.
Megtaláltad a kiolvadt graetz hidat a dobozában? Mert most látszik a panel alatt.
Ez gondolhatod, hogy nem az
Egyébként nem lett meg, gondolom a fószer aki leszerelte a motort nem vette észre, hogy kiesik belőle valami...
Ezt konkrétan a T****-ban fényképeztem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |