Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Kiábrándító tud lenni ha az ember keres valamit és nem esik le azonnal, hogy egy weboldalnak annyira van köze a magyarhoz mint pándi Andrásnak a gyerekneveléshez.
A kazán csatlakozik a sínek. A kazán bekötése előtt a vízvezetékek, távolítsa el a kupakot telepítve a mellbimbó.
Ez egy pikáns oldal, ahol hibásan kazánra fordít.
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy a melbimbókról akartam infot és akkor mindenféle kazános hülyeségeket látok
Hajszárító elromlott, megjavítottam, a motorral párhuzamos pici sárga kerámia kondi ütött át. Utána mutatom a feleségemnek: ez volt a bűnös. Megnézi: Mi ez? Valamelyik lánynak a fülbevalója?
Ha valaki hajósarkantyú védőt szeretne venni, akkor a conrad-ban megtalálja!
Hajósarkantyú védő, tartóval, Reely 511022C, modell autókhoz! Létezik ilyen szó egyáltalán? Osztrák conradban: Rammschutz mit Halterung, vagyis ütközésvédelem tartóval... A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2017
Miért nem mondtad: "nem, de most már annak pont jó lesz!" ?
Töredezett zebra, és töredezettségmentesített zebra.
(neten találtam)
Na de azt a tudományos kérdést még senki nem válaszolta meg, hogy a Zebra fekete alapon fehér csíkos, vagy fehér alapon fekete csíkos?
A jegesmedve fekete alapon, fehér (a fekete nem is látszik), mert ott hideg van. A zebra fehér alapon fekete, mert ott meleg van. Ja, meg álcázni kell. Szigorúan tudományos alapon.
Ha az előző képet nézem fehér alapon fekete csíkos, elég egyértelmű. De ha a hiányzó részeket ilyen profin pótolja a számítógép , egy rutinfeladat ( töredezetség mentesítés) közben, akkor nem sokára végünk (biztos nagyon unatkozhatott).
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2017
Ház töredezettség-mentesítése: a fél ház tiszta üveg, szerencsétlen esetben a fürdő/hálószoba/mellékhelyiség.
Töredezettség mentesítésről jut eszembe...
Ez egy nehéz kérdés, mert ha a Zebrának több fekete csíkja van, mint fehér, akkor fekete alapon fehér csíkos. Nem?
Ha meg átlagolva nézzük, akkor meg olyan, mint a szürke szamár. Lehet hogy a szürke szamár egy kiátlagolt Zebra egy kicsit kisebb méretben? A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2017
Valaki vicces kedvében volt az AVAST-nál.
Ezt a kérdést már egy ideje megfejtették.
Vagy avas az AVAST. 1999 régen volt
Lemásoltam a mobilomról a fényképeket. Nézzétek mit találtam közte. Egyik révkomáromi multi parkolójában készült a kép, tényleg ennyire látszik, hogy az ember lusta.
Nem hinném, hogy a vásárlók műve.
Pedig az, 2-3 percet álltunk a parkolóban, csak az alatt az idő alatt 5-6 kocsit toltak oda.
Igen, és aztán a szembe jövő sávban kell menni, mint ahogy Drebin hadnagy is ment.
Azokban a kocsikban valószínűleg nem volt érme. Legutóbbi ilyen élményem: A szarvasi L.dl parkolója, szemerkél az eső. Francia rendszámú merci betolat a bejárathoz, higy az asszony hajába megmaradjon a dauer, míg pakolnak.
Ez általános dolog. Az ember az autójához legközelebbi tárolóban rakja le a bevásárló kocsit. Az autóval pedig a bejárathoz legközelebb próbál parkolni. Gyalogosnál ugyanez, elhoz egy kocsit valahonnan, mikor jön ki, az első tárolóba pedig visszarakja. A tescoban direkt van erre dolgozó alkalmazva, hogy szétossza a kocsikat a távolabbi tárolókhoz is!
A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2017
És azért van a forgóajtó , hogy nehogy bemenjen autóval a prszt .
Egy kicsivel több empátia nem ártana. Ugye, meg sem próbáltátok beleélni magatokat annak a helyébe, akinek 50-100 méter már túl nagy távolság. Netalán az a kocsi, ami neki jutott, félrehúz, nyikorog, vagy szorul a kereke.
Ráadásul nem tesz ő sem másként.
A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2017
NINCS autóm ...
Viszont sokszor látom a libáért vett jogsi tulajok mit művelnek. És most kérek elnézést azoktól akik nem velem szimpatizálnak.
Na hogy ne csak az én agyam menjen galyra
Terepes munkás lévén, minap egy bejelntés nyomán volt jelenésem egy előfizetőnél. A bejelentés arról szólt, hogy "nem elég gyors a net". Na álljunk elébe. Csengetés a negyedik emeleti lakás ajtaján, megjelent egy ijedt női arc, de miután bemutatkoztam beengedett. Azonnal elkezdte a mondókát, vagyis hogy ne is róbáljam én tanitani a net-re ugyanis ő két éve befejezett egy kurzust a NET használatáról és azóta kezeli a netet minden gond nélkül. Na gondoltam ez is jól indul. A válaszom az volt hogy nézze én 30 éve vagyok a páyán de én még csak használom a netet és nem kezelem. 20 perc bólogatás után próbálok a témára térni, vagyis próbálom a sok szalmázásból megfejteni mi lehet a gond. Még mindig nem sikerült. Végre szóhoz jutok és megkérdezem, hogy akkor próbáljuk megmérni a sebességet, mire nagy jajj, és rohan valahová a fürdőszoba irányába. Értetlen arcot vághattam, mert visszafordul és magyarázza hogy mindjárt bekapcsolja a modemot, guyanis csak ott van neki szabad konnektor és csak oda tudja bedugni az adaptert. Homály! Rákérdezek hogy esetleg nincs egy áramhosszabitója, mire kerek szemekkel válaszol, hogy ez neki eszébe se jutott. Ekkor megyarázza el hogy most vette ezt a gyorsabb netet, de nagyon mellé fogott mert ez sokkal nehezebben indul be mint a régi pedig menyivel többe kerül. Ekkor én nyitotam kerekre a szememet, maga szerint a gyorsabb net gyorsabban indul, mire a válasz: természetesen. Agyrém, igy még senki sem mérte a net sebességét. HI ma is tanultam valamit. Na végre konektál a modem, közben előkapja a laptopot és mutogatja hogy még mindig nem megy. Nem tudtam eldönteni, merjem-e megkérdezni hogy hogyan szokott kacsolódni a modemhez, de muszáj. Hát csak vár hogy megjlejen a Skype, mert amikor az megjelenik akkor biztosan van már net. Támadt egy ötletem, rákérdeztem: szokta kábelen is használni a netet. A válasz megleően természetes volt, hogy igen, és közben kapargat valami után, mindjárt megmutatja. Mikor elővette a laptop töltőjét, már nagyon kerülgetett a röhögés, de még sikerült urrá lenni magamon. Sajnálom hogy nem kérdeztem meg hogy vajon mekkora az elérhető átviteli sebesség az ilyen kábelen Mit mondjak, kemény 45 perc volt. Végül kiderül hogy semmilyen gond nincs, minden a legszebben dolgozik és meg van a sebesség amit aláirt. Hát szédelegve jöttem le a lécsőn és alig vártam hogy eljussak a szolgálati kocsiig, szétnéztem és amikor nem láttam semmit, hagytam kitörni magamból a röhögőgörcsöt. Legyen szép napotok!
Miért nem mondtad neki, hogy írja ki DVD-re az egész NET-et úgy ahogy van (a hasznos info el is férne rajta) és akkor nem kell hosszabbító
|
Bejelentkezés
Hirdetés |