Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   760 / 981
(#) nagym6 válasza nedudgi hozzászólására (») Dec 27, 2017 /

Ez már durva. Az én 1% angol (gugli) tudásomat simán átverték. Még a Makita is? Bedugul a netes vásárlás, ha el kell menni megnézni mit adnak ténylegesen. Lehet, hogy guminőt a fúróhoz akku helyett. Így mindkettő felesleges.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 27, 2017 /

Idézet:
„AKKUMULÁTOR NÉLKÜL”
Ezt eldugták egyből nem láthatóra, újabb kattintásra jön.
Ez trükközés, sokszor bejöhet.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 27, 2017 /

Szankció nélkül.
(#) elektrorudi válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 28, 2017 /

Mivel ez egy "egyszerhasználatos gép", lehet, hogy az előzőből megmaradt az akku, ami még használható. Így nem kényszerítenek rá, hogy felhalmozódjanak a felesleges akkumulátoraid.
(#) teddysnow hozzászólása Dec 28, 2017 1 / 1

Na nehogy már trükk legyen az, hogy az ember fogja fel amit olvas
Ez a vicc?
(#) nedudgi válasza teddysnow hozzászólására (») Dec 28, 2017 / 1

Ez olyan, mint az apróbetűs függelék egy szerződésnél. A fehér emberek között bevett szokás, ha valamit leemelek a polcról, és nincs ráírva, hogy tartozék, kiegészítő, akkor azt hazaviszem, és használhatom.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 28, 2017 /

Köszi!
(#) nagym6 válasza teddysnow hozzászólására (») Dec 28, 2017 /

Lehet szándékosan "csőbehúzósra" is szerkeszteni egy ismertetőt, a megszokást kihasználva,
amibe kevéssé óvatosak beleesnek. Ez a baj. A képen komplett akkus fúró látszik, megszokott, hogy azt is adják.
Én adtam el itthon akkus csavarozót rossz akkuval, első mondatom határozottan, hogy akku nincs, nehogy félreértse a vevő, még ha 1000Ft. volt, akkor is.
(#) Bakman válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 28, 2017 /

Idézet:
„A képen komplett akkus fúró látszik, megszokott, hogy azt is adják.”
Nem. A képen egyértelműen látszik, hogy az akku sokkal halványabb. Több helyen is látni ilyet, újságokban is. Manapság semmi sem megszokott, még ha azt is szeretné a többség. Nincs mit tenni, ez ilyen, egyszerűen figyelni kell vásárláskor.
(#) nagym6 válasza Bakman hozzászólására (») Dec 28, 2017 /

Könnyű benézni az akkut, és angolul van a kis kerek "One battery for all" magyar ismertetőn. Lehetne egyértelműbb az egész, félreértések elkerülése végett.
Idehívtam a családtagokat, ők is hozzáadott akkunak nézték.
Akku nélküli is lehetne a fénykép.
A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2017
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 28, 2017 /

Az akkus gépcsaládoknál divat, hogy az akkut külön kell megvenni. A töltőt is.
Az ok? Egyszerre úgysem használod az összes gépet. Felesleges mindhez megvenni a nem olcsó akkut, de két db. jó ha van. Általában annyi idő alatt merül le, amennyi idő alatt a másik feltöltődik. Ha nagyon szükséges, akkor a bajonett zárral hamar átszerelhető a másik gépre.
Én, ha nagyon beindulok, egyszerre 5 gépet használok. Ínykényszerű és praktikus ha mindnek van saját akkuja.
(#) Electricboy hozzászólása Dec 31, 2017 /

Ebayen találtam, szerintetek jó így?
Kép
(#) yulo5310 válasza Electricboy hozzászólására (») Dec 31, 2017 /

Miért,mi a gond vele?
(#) Udvari Zsombor válasza Electricboy hozzászólására (») Dec 31, 2017 /

Jól látom, hogy a jobb alsó képen a tokmánynál fogva rögzítette bele a fúrógépet? Vagy tévednék?
(#) lelkes amatőr válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 31, 2017 / 2

Jó az úgy. Felcsévélő üzemmódban van felfogatva, így tekeri fel a zsinórt használat után.
(#) yulo5310 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 31, 2017 /

Dehogy,_ez az un. süllyesztett tokmány,_csak annyi áll ki a gallérból,_hogy a kulcs elforogjon. A cél,_hogy a "nehéz" tokmány közel legyen az alácsapágyazáshoz. Ilyen van nekem is.

Ejnye!
A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2017
Moderátor által szerkesztve
(#) BarnaPili válasza Electricboy hozzászólására (») Dec 31, 2017 /

Így lehet rögzíteni illetve oldani a tokmányt kulcs nélkül .
(#) geri303 hozzászólása Jan 1, 2018 / 5

Egy kis igaz történet:
[Helyszín: munkaasztal a műhelyben / sufniban, időpont: 80-as évek]

Történt pedig, hogy hősünk fáradságos munkával megépített és dobozolt erősítőjére tekint. Örömmel nyugtázza dolga végeztét és örömmel lát neki az építés utáni tesztelésnek. Előhúzza és gondosan beköti hangfalait, letekeri a hangerő szabályozó potenciométert, [akkori nevén "potit"] elindítja a szalagos magnót egy kis bemeneti zaj gyanánt, ellenőrzi a tápkábelt [szigorúan 220V!]. Homloka gyöngyözik..... keze a Be/Ki feliratú kapcsolón..... gyerünk mondja, és már kapcsolja is be a készüléket.

Arcán, a korábbi grimasztól eltérően, vigyor jelenik meg......
Szól..... nemcsak, hogy szól, de szépen is szól.

Dőlne hátra örömittasan a székben, de a kisördög csak ott motoszkál.....
Ki kéne hajtani, így csak a saját örömére szól. A szomszédokkal is osztozni szeretne. Keze azonnal a hangerő szabályózon és máris tekeri fel. Hogyhogy hova??? Hát a maximumra. De jajj ekkor valami vinnyogás hallatszik.

Hősünk azonnal tekeri le a hangerőt és összetörve tapogatja művét. Szagol, keresi a hibát, de látszólag semmi.
Nem félve a következményektől ismét a szabályozó után nyúl és már tekeri is. Elérve a maximumhoz ismét valami furcsa zaj tör elő a zene mellett. Hangerő leteker; ismét ellenőrzés, halkan szépen szól minden, sehol a korábban hallott vinnyogás.

Ekkor fondormány jut eszébe Gyuri fedőnevű ügynökünknek [ma már csak Nagypapa fedőnéven ismerjük], hirtelen fel majd letekeri a potenciométert. Láss, azaz hallj, csodát a hang ismét megjelenik, de nem ám az erősítőből, hanem az asztal fiókja felől.
Kihúzva a fiókot, sejtése beigazolódik, a gondosan egymás mellé rakosgatott "jó lesz ez még valamire" vasmagok mögött, cica mama 3 apró 2 perces kölykét mosdatja.
(#) sonajkniz hozzászólása Jan 9, 2018 /

Ijedtség után mosoly.

Tegnap a feleségemmel elmentünk a lányomért az iskolába.
Míg ő bement a gyerekért, én kinn maradtam az autóban.
Mivel kellemes, napos idő volt, így teljesen leengedtem az ablakot, és az ablakkeretbe támasztott könyékkel telefonáltam.
Ergo, nem az ablak felé néztem.
Hirtelen valami az ölembe zuhant. Az első ijedelem után lenéztem, és egy szürke cica ült az ölemben.
Békésen dorombolt, és kerek szemekkel nézve rám, várta, hogy megsimogassam.
Mint később a lányomtól megtudtam, a cica az iskolához tartozik, és mivel gyerekekhez van szokva, nagyon barátságos.
(#) nagym6 válasza sonajkniz hozzászólására (») Jan 9, 2018 /

Ilyen nekem is volt, fiamra vártam suli előtt, szinte mindig egy cica kétlábra állt az ajtómnál, ablakon benézett. Ablak le, két simogatás a cicának, és ment a következő autóhoz. Voltak akik durván elzavarták.
(#) Csupasz válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 9, 2018 /

Bezzeg nekem nem tud egy 20 éses, 100-as (nem kilós!) cica a kocsimba ugrani...
A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2018
(#) sonajkniz válasza Csupasz hozzászólására (») Jan 9, 2018 / 2

A 20/100-as cicababáknak is megvan a maguk táblázata azokról a pasikról, akikhez beugrálnak.
20/80/40
Azaz 20 milla van a zsebében,
80 éves
és 40 fokos láza van.
(#) nagym6 válasza sonajkniz hozzászólására (») Jan 9, 2018 /

Igen oda a pénzért, de közben mennek másik "legényekhez" is másért, hogy teljes legyen az élet. Ott viszont ne a buksza legyen keményre tömve.
(#) nagym6 válasza Csupasz hozzászólására (») Jan 9, 2018 /

Ha olyan autód lenne, minden ablakon egyszerre mennének.
(#) Remci válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 9, 2018 /

De de, ott az a lényeg hogy a " buksza " legyen keményre tömve
(#) Csupasz válasza Remci hozzászólására (») Jan 9, 2018 /

Sajnos már mindegyik csak néha kemény...
(#) nagym6 válasza Csupasz hozzászólására (») Jan 9, 2018 /

Az nem baj, mindig úgysem ér rá az ember.
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Jan 10, 2018 / 1

Ezt most találtam: Retard nevek!
(#) antikzsolt válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jan 10, 2018 /

Gyilkos megöltél idáig bírtam: Főbe (az első pasija lesz a Főben járó “bűn”)
(#) nagym6 hozzászólása Jan 10, 2018 /

Szeresd a feleséged gyermekeit, mert lehet, hogy a sajátod is köztük van!
Következő: »»   760 / 981
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem