Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Dear friend,Thanks for Quick Response,I do not know which is the device address in attached file and where to change, I used key628_urc_0026.asm file in propeller clock,my device is TV1,i request you
please explain briefly.
Ez a 00h 0226 nem lesz jó.
Felejtsük el. Viszont a 05h 278 rotorban van mégis hiba. Ez még lehet jó. Egyébként találtam kettő kódot amit vesz az a bázis, amiben a címfigyelés ki van kommentezve.Csak ugye nem tudjuk a készülék címet. Ezek a kódok : 0335 és 0336 A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2018
Ennyi hiba maradt még a 00h 026 rotorban.
A többi kettő szuper.
Sokkal jobb lett.
Már a bázisok is szétváltak. A rotorokban még maradtak hibák (TXT fájlok). A 14h 552 rendben van. Köszi János
Szia!
Hát nem semmi volt mindent lepróbálni. 1. Sajnos mind a három távirányító kód mind a három bázist be/ki kapcsolja. 2. A TXT fájlokban látod a hibákat. A 14h 552 kód továbbra is működik, tehát ahhoz nem nyúlunk.(ez a működő eredeti) Egyébként jó lenne, mert a rotorok így szétváltak.
Szia!
Ezt így nem tudom, de itt van a 628 bázis forrása ami rendesen működik. A 683-at akarom a venti alá tenni. urc távot használok, a bázis csak be/ki kapcsoljon. A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2018
Szia Hp41C !
Megkérlek nézd meg, hogy miért nem villog a külső kör, ha nincs beállítva az idő. Egyébként tökéletes állomány. Köszi. Üdv janigel A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2018
Szia Hp41C !
Lenne egy kérésem. Van egy 628-as rotor állományom, ami tökéletes, de a másodperc kijelzés körpontos. Lehetne annyit változtatni, hogy ez is mutatós legyen? Ez szuper jó lenne, köszi ha segítesz. Üdv janigel
Szia Hp41C !
Most hogy bejön a rossz idő, újra foglalkozhatok az órámmal. Megoldásra vár még egy kiegészítés a bázis progiban. Ez az 1.04 verzió, a legelső javított változat. Megoldható lenne az, hogy a bázis minden egész órában 1 percre önműködően bekapcsolna ? Nagyon megköszönném ha át tudnád írni. Üdv janigel
Ezek esetleg kellenek ?
Ok.
Közben megtaláltam én is.
Ok.valóban, de nem értem.
Ezekkel mit kell csinálni ? Van a három PIC amibe bekerülnek a progik. Hova kerülnek a "keys" állományok ? A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2017
Bármi elhagyható - olyan egyedi kódot adj meg hozzá. amit a távirányító nem tud küldeni.
A hozzászólás módosítva: Máj 28, 2013
Szia!
A cimet át kell írnod 0x14 -re: RemoteAddr EQU 0x14 A 0x0C kód a STANDBY parancsé, az indítja a pörgést, bekapcsolja az index led -et és a táplálást is. A TINDEX csak az index led -ek kapcsolgatja. Nem kell átírnod. A mellékletben kétféle urc22B -hez való keys.asm...
Szia!
Átírtam a legújabb SMD f690_2.27 verzióhoz is a távi kódjait urc22B-re. Természetesen sok hasznos parancs így kimaradt, de a legfontosabb állítási kódokat tudja kezelni. Könnyen át lehet rendezni más kód kiosztás beállításához is.
Szia!
Csatolok egy keysf690urc22B.asm állományt . Az átírt változatban, szinte mindent megváltoztattam. Már belefért az összes parancs, nem maradt ki egy sem. (Azokat a kódokat amelyek többször is szerepeltek, mind a hexa 40-es címosztály fölé írtam át, nem zavarhatják a működést). Ha megvannak a hibák, kiváncsian várom a javítást.
Szia Patexati!
A hex urc22B-hez való! Ird át RC5-re A keys. asm-et megnyitod egy (bármilyen) szövegszerkesztővel. Én a "total commandert" használom erre a célra, F4-el. Az urc-s keys tartalmaz megjegyzéseket is, melyik gomb mit eredményez a programban. Természetesen azt tudni kell, a távi gombjai milyen kódokat küldenek ki. Egy ilyen "kommentezett" keys progit feltöltök még, nézd át tüzetesen. Szia.
Szia Calibra!
Neked urc22B távid van, ezért ide rakok egy TXT szöveget a 2.20-as verzió gombkiosztásához. (keysurc22B.asm). Ha nem felelne meg, akkor próbáld rendezni valahogy, ez nekem is jó lenne. Szia, janocsi.
Szia Carpentt!
A régi és az új verziókhoz én univerzális távit használok, (urc22B), mert jóval több funkció kezelése lehetséges. Már most több mint 24 funkció van használatban. A régi hardverhez is ugyanúgy jó, azokon nem is változtattam meg a kódokat. Megy gyári Philips távival is a vezérlés, ott még több lehetőség van a parancsok kiosztására. (TV-SAT-VCR-AUX). Ezek mind különböző,, de használható RC5 kódokat tudnak. Felteszem a róluk készült képet, egy keys628.asm-et az urc22B-hez. A kódok kiosztása nem teljesen rendezett ugyan, de használható. (Az urc22B-t ajánlanám, mindössze 700Ft!). Szia.
Szia Tom025!
Rendben van. Nálam minden eredeti funkció müködik hibátlanul. (A küső kör az marad, ott nincs kikapcsolás). Mellékelek Neked egy álltalam használt keys.asm-et, amelyben beírtam a funkcióit is. Egyébként, a Te keys.asm-ed is ki lett próbálva, de sikertelenül, mert egyetlenegy itthoni távirkával sem tudtam müködésre késztetni, holott van pár darab. |
Bejelentkezés
Hirdetés |