Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 9
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Okt 25, 2024
Lyalyly, ez fályt!!!
(#) lazsi válasza Barnagy1967 hozzászólására (») Szept 28, 2024
Nem egészen értem, hogy Bubuka57-nek mi a baja ezzel a jelentkezéssel... Teljesen korrekt jelentkezés, a felajánló is betartja a jelentkezési sorrendet, ő ott van másodikként, ha az első mégsem viszi el...
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2024
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Aug 30, 2024
Én csak a "710"-es alkatrészt ismerem a kocsimból... Ja, és az elektromos láncfűrészemben is van...
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Aug 21, 2024
Az átmérője:
- (vagyis egyenesen mérve) 57 cm
~ (vagyis cikk-cakkban mérve, ahogyan a képen van) kb. 100 cm
(#) lazsi válasza Kinka István hozzászólására (») Aug 8, 2024
Ezt az ok-okozati összefüggést nem ismertem! Köszönöm!!!
(#) lazsi válasza proli007 hozzászólására (») Júl 31, 2024
Ez igaz, de hogy jön ez ide???
Uniman beírt két adatot (ebből az 5V adott az IC típusa alapján), ami alapján számolható a felvett áram.
Nekem sosem volt C64-em, tehát elfogadtam, hogy annak a felvett teljesítménye 7.5W (Ő VA-t írt, nem W-ot, de ugye DC-ről van szó...), ami 5V esetén 1.5A-t jelent. Az IC maximálisan 2A-t bír, tehát használható.

Egyébként a párhuzamos típusú stabilizátorok esetében sem azonos a terhelésre jutó és a stabilizátor teljesítménye... És ez a kapcsoló üzemű tápegységeknél is így van.
A hozzászólás módosítva: Júl 31, 2024
(#) lazsi válasza uniman hozzászólására (») Júl 31, 2024
5V/ 7,5VA = 1.5 A (bár inkább 7.5W / 5V )
2A (amit ez elbír) > 1.5A
A hozzászólás módosítva: Júl 31, 2024
(#) lazsi válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 31, 2024
Az MA7805 egy (megfelelő hűtéssel) 2A-t bíró 5V-os stabilizátor IC.
A többi Ge tranzisztor - leginkább régi készülékhez pótalkatrésznek...
(#) lazsi válasza afp hozzászólására (») Júl 9, 2024
Látom figyelsz, és a Javát már bele sem tetted...
(#) lazsi válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Ápr 17, 2024
Írtam, hogy benéztem! Azt gondoltam, hogy a legutóbbira kérdeztél rá, de nem...
(#) lazsi válasza sargarigo hozzászólására (») Ápr 16, 2024
Jogos!!! Ezt benéztem...
(#) lazsi válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Ápr 16, 2024
Szerintem az első képen látható eszközök hátlapja...
(#) lazsi válasza teddysnow hozzászólására (») Ápr 4, 2024
Ha arra gondolt, akkor írja ki azt egyszerűen és egyértelműen! Nem virágok vagyunk, hanem (értelmes?) emberek...
Volt olyan cucc, aminél én is kiírtam a továbbadás (értsd: pénzért árulni!) tilalmát, de kifejezetten örültem az "elviszem X-nek", aki ráadásul jelentkezett is itt rá. (De sajnos a legtöbb felajánlott cuccom alapból nem volt alkalmas a pénzért eladásra...)
(#) lazsi válasza sany hozzászólására (») Ápr 1, 2024
Figyelembe vetted, hogy idén szökőév van?
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Jan 21, 2024
Annyira nem szereted a többieket, vagy annyira nem utálod Huttyt?
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Dec 21, 2023
A legutóbbi kutyám egy befogadott kóbor állat volt, nem pedig_rés.
(#) lazsi válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 11, 2023
Pl. nekem van egy telepes rádióm, amihez egy ilyet kellett használni (nálunk gyerek koromban volt már "vezetékes áram", így már nem láttam használatban azt a rádiót...).

Mire jó?
Ha valaki szeretne autentikusan használni / bemutatni egy ilyen rádiót, akkor egy ilyen dobozba beletesz 84 db "C" típusú ("bébi") elemet. (Gondolom innen származik a típusjelzése: 84C. 84x1.5V = 126V )
Ha a külsőség és a használhatóság fontosabb az eredetiségnél, akkor beletesz egy akkut és egy transzvertert.

(A grafit-rudakat én is gyűjtöttem az elemekből... És én sem tudom, hogy minek... )
(#) lazsi válasza bala7s hozzászólására (») Nov 15, 2023
Rendben, a tied. Keress magánban!
(#) lazsi hozzászólása Nov 14, 2023
Ingyen elvihető munkaidőben Lágymányosról egy számítógép. (Csak személyesen - posta nincs.)
Processzor: AMD 2200+
Memória: 2GB (van benne még egy szabad hely - nem tudom meddig bővíthető)
Alaplap: nem tudom... (ha nagyon fontos, megnézem...)
Winchi: egy IDE-s van benne (nem tudom, hogy marad-e...), és van (legalább) két SATA hely, de a tápon nincs SATA tápcsatlakozó
Videokártya: AGP-s, 256 vagy 512MB RAM-mal (ha nagyon fontos, megnézem...)
Táp: talán 400W-os

Jelenleg XP fut rajta, újabb windows-t nem tudom, hogy bírná-e - nincs tapasztalat. Kollégám (aki felajánlotta, és megkért, hogy tegyem itt fel) most törli róla a neki fontos dolgokat - nem tudom, hogy végül a winchivel együtt adja-e (és akkor a futó XP-vel), vagy azt kiveszi belőle.
A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2023
(#) lazsi válasza Kusztovszky hozzászólására (») Okt 19, 2023
Nem akarlak elkeseríteni, de már évek óta nem viszi el senki a jobbnál-jobb CRT TV-ket... Én vagy 3 éven át próbáltam...
(#) lazsi válasza Kovács Tibor hozzászólására (») Okt 14, 2023
Idézet:
„Sorry ha ez itt nem fér bele,”

Pontosan az "ITT" az, amit már Sany fórumtárs is megjegyzett.
Tehát nem az a lényeg, hogy bármikor is ajánlottál-e fel valamit vagy sem. Ettől függetlenül lehet kérni!
DE NEM ITT! És bocsánat, hogy kiabáltam, de azt gondolom, az üzentnek ez része nem ment át...
Van egy másik topic, az "Elfogadnám, ha ingyen elvihető". Ott van a helye a kéréseknek.
(#) lazsi válasza Kovács Tibor hozzászólására (») Okt 12, 2023
Csak az nem derült ki az írásodból, hogy TE mit ajánlasz fel?
Ez az a topic, ahol az emberek felajánlanak...
Van egy másik topic, ahol kérnek...
A kérésedet ott kellett volna feltenni...
(#) lazsi válasza game4812 hozzászólására (») Szept 27, 2023
Ha valaki elviszi az USB-Serial kábelt, és problémája akad a driverrel, akkor keressen meg engem, mert azt hiszem nekem is pont ilyenem van, és sikerült megoldanom a problémát (Win 10 alatt nem a legfrissebb driver kell hozzá).
Nem jelentkezem rá, csak segíteni próbálok a leendő tulajdonosnak.
(#) lazsi válasza tufatofu hozzászólására (») Aug 23, 2023
A selejtezendő gépekből én is ki szoktam szedni a memóriákat (is), de nem "adatvédelmi okokból"...
(#) lazsi válasza Remci hozzászólására (») Aug 23, 2023
Idézet:
„a memóriákat és a vinyókat a rendszer garázda adatvédelmi okokból kiszedte.”

Azt gondolom, miután ki lett kapcsolva a gép, a memóriában már semmilyen adat nem maradt, tehát azokat nem kellett volna kivennie "adatvédelmi okokból"...
(#) lazsi válasza ptibor hozzászólására (») Júl 25, 2023
Megnéztem, de rosszul emlékeztem: Az itt lévő másolós nyomtató kb. kortárs, LJ 1100A.

Így tehát lemondok róla!

Szerintem próbáld ki azt a módszert...
(#) lazsi válasza mats hozzászólására (») Júl 24, 2023
Engem lehet, hogy érdekel... Van egy ilyesmi nyomtató, ami tud fénymásolni is. Holnap megnézem, hogy pontosan ilyen-e, és akkor az egyik készletre jelentkeznék... (Vagy, ha másnak nem kell, akkor mindkettőre...)
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Jún 26, 2023
Csak gondolkodom: A körbereszelés után forró vízbe meríteni? A belső része majd megszárad, az üveg meg magától is szeret elrepedni a hirtelen forróvíztől, főleg, ha megmutatjuk neki, hol tegye...
(#) lazsi válasza Stefy hozzászólására (») Jún 22, 2023
A forrlécekre és a trafókra Vteo jelentkezett és a hét elején már át is vette.
A trafók esetében jelezte (a felajánlásomban kért lehetőségnek megfelelően), hogy további érdeklődők esetén átad belőlük néhányat. Kérlek, keresd őt ezügyben.
(#) lazsi válasza vteo hozzászólására (») Jún 15, 2023
Ezeket megnyerted!
Úgy tűnik, hogy a többi cuccra nincs jelentkező (de azért várok vele egy hetet...), és a trafókon sem kell osztozkodnod.
Következő: »»   1 / 9
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem