Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ezek is elvihetőek ha valaki lát benne fantáziát. Postázni nem tudom.
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2024
Ez is elvihető egyben a dobozzal. Postázni nem tudom. Kérni sem kérek semmit!Jelentkezel, jössz és viszed.
A távirányítós-billentyűzetes pakk érdekelne!
Elvihető 3 db tablet. Akkumulátor és/vagy firmvare hibásak. Postázni nem tudom.
Micsoda a második képen látható eszköz?
Ha valahogyan mégis el tudnának jutni Perkátáról Budapestre, akkor örömmel fogadnám őket az okostükör projectemhez.
Ha Fehérvárig bejutnának akkor tudnék segíteni...
Köszönöm szépen a kedvességed!
Micsoda a második képen látható eszköz?
Szerintem az első képen látható eszközök hátlapja...
Nem arra gondolt, hanem az előző felajánlásban szereplő jelkeverőnek tűnő dologról. Nézd a linket!
Megesik! Én is benéztem először, onnan tudom
Mi az az eszköz, amire én rákérdeztem?
Írtam, hogy benéztem! Azt gondoltam, hogy a legutóbbira kérdeztél rá, de nem...
De mi ez az eszköz? (Eredetileg erre kérdeztem rá.)
Euroscart csatlakozóval szerelt videó/audió jel elosztó.
A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2024
Esetleg jársz majd a találkozón? Amennyiben igen, a második képen lévő videojel osztót kérném ottani átvétellel.
Szia Zsombor! Ha nem sürgős, tudok adni ilyet, de meg kell keresnem. ( Költöztünk, nem tudom melyik dobozban van) De ezekben nincs ám semmi elektronika( csak kapcsolók és a csatlakozók)! Kapcsolók vannak az oldalán, amivel kiválasztható, melyik bemenet menjen a tv kimenetre. Nem is közösítő, inkább bemenetválasztó.
És a bekötés is trükkös lehet, furmányos dolgokat tud okozni a SCART/RCA meg minden.
Ha nagyon nem jön össze, akkor viszek az ELBAFTA-ra...
Igen, ha két bemenet van összekötve, akkor a videojel "kicsit" megzavarodhat! Ha egy bemenetre van két tv rákötve esetleg, akkor a fényerő lesz valószínű kisebb.
Zsomborhoz el tudom juttatni, Keszthely - Sümeg nem távolság. Csak meg kell keresnem. Újszerű a cucc egyébként. Az ELBAFTA-ra nem megyek, pedig olvastam, hogy 50km-en belül kötelező! A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2024
Ezen mulasztás: körmös és kukoricára térdeltetés!
Az is tökéletes, ha csak kapcsol, az eszközeim csatlakozásához pont jó lenne. Jársz-e majd a találkozón? Ott személyesen át tudnám venni.
Írtam privátot.
Sziasztok!
Előzetes egyeztetés után elvihetők a XVII. kerületből az alábbi - elvileg működő cuccok. A telefonba gondolom kell akku (2 NiMh AAA) a termosztát elemtartója törött (szinén 2 db AAA elem kell bele) Az akkutöltő tudtommal jó (NiMh)
Írtam privátot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |