Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Üdv.
Tápegység-hibás Logik Lcx 15 LN4E LCD TV, falra akasztható monitornak is használható.
Engem érdekelne.
Bp. XVI.-ból ingyen elvihető RT ÉK 1980-1993; 2000-2011; 2013; néhány Elektor és néhány RT újság jórészt a 2010-es évekből. Nem szívesen postáznám és nem tartogatnám hetekig.
Én is itt jutottam hozzájuk de most tovább passzolnám.
Újrahírdetem az elvihető cuccokat.
‒ TESLA lemezjátszó ‒ bekapcsol, tányér forog, sztereo erősítő működik, új hangszedőfej kell. ‒ USB kontroller ‒ driver telepítését követően működik, egyik joystick picit rendetlenkedik. ‒ vaku modul ‒ digitális fényképezőgépből bontva, ismeretlen állapot. ‒ 2db szürkeárnyalatos képcső ‒ 5 colos méret, tökéletes állapotúak, bontottak. Keszthelyről vihetőek, csak személyesen. Jó lenne, ha valaki elvinne mindent egyben és továbbosztaná.
Ingyen elvihető Bp.16. ker.-ből bontott alkatrészek, javarészt öreg digit fényképezőgépekből. Posta OK.
Szia!
Engem csak az Elektorok érdekelnének,csak ha lehet így kérni. Ha csak egyben lehet elvinni,az sem gond számomra. Én is a 16.kerületben lakok. Szerintem nem vagyunk messze egymástól,hiszen.ugyanaz az írányítószámunk. Holnap tudnék elmenni értük. Nekem csak a hétfői nap jó,utána keddtől sajnos már nem biztos. Köszönettel Attila A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2023
Szia,
Ha holnap sem jelentkezik senki az RT-kért akkor lehet hogy megkapod az egész csomagot. A fotó rosszul sikerült, azért 5db-nál több Elektor van. A többit privátba.
Szia!
Ha megvannak a Rádiótechnikák azokat kérném csak. Üdv, Józsi
Sziasztok!
Az RT évkönyvek valakinek megvannak szkennelve? Szívesen letölteném, már papír formában nincs rá helyem...
Topik címét olvastad?
Jaja, olvastam, innen jutott eszembe hogy épp az előbb cserélt gazdát pár db...
Értem.
Szia!
Van egy pár évszám. Privátban megbeszélhetjük. üdv palp
Csak az nem derült ki az írásodból, hogy TE mit ajánlasz fel?
Ez az a topic, ahol az emberek felajánlanak... Van egy másik topic, ahol kérnek... A kérésedet ott kellett volna feltenni...
Szia! Ha még ezek megvannak, érdekelnének. Üdv: Jocó
Sorry ha ez itt nem fér bele, már én is ajánlottam fel, de most nincs semmim
Elektromos is meg nem is. Ledes kapás jelző esti horgászathoz.
3 db 25cm átmérőjű hibás tekercsű hangszóró, és kb 10 méternyi 4 eres telefonvezeték, végein 4 pontos telefondugókkal, ahogy a képeken látható.
Mindez ingyen elvihető a IV. vagy a XVI. kerületből
A hangszórókat köszönettel elfogadnám hétvégi átvétellel.
Elflejtettem egy szót a hirdetésbe írni. Egyben! Mármint a telefonvezetékkel együtt.
A IV került lenne jó az átvételre. A többit magánban.
Változatos témákban elvitelre ajánlom az alábbi könyveket! Jó lenne minél többet, mert szabadulnék tőlük, kidobni nem akarom. Van amit mástól kaptam, van amit nem. A szakkönyvek mellé "jár" valamelyik másik is, hogy azok is fogyjanak
Itt tessék jelezni elsőbb ha valami tetszik, csak utána privátba! Érkezési sorrend van. Kecskeméten mindet át lehet venni, Fox lehet, a "természetesen szöveget" ugorjuk át! Fogjátok és vigyétek!
Üdv!
A "vevőszerzés...", a "lezárás" és Einstein trióját köszönettel elfogadnám Foxposttal.
Idézet: „Sorry ha ez itt nem fér bele,” Pontosan az "ITT" az, amit már Sany fórumtárs is megjegyzett. Tehát nem az a lényeg, hogy bármikor is ajánlottál-e fel valamit vagy sem. Ettől függetlenül lehet kérni! DE NEM ITT! És bocsánat, hogy kiabáltam, de azt gondolom, az üzentnek ez része nem ment át... Van egy másik topic, az "Elfogadnám, ha ingyen elvihető". Ott van a helye a kéréseknek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |