Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ha már egyszer érdekelne, akkor illene egyeztetni, ne nekem kelljen már könyörögni, hogy jelentkezz magánban, és vidd el! Rád írtam privátban, de arra nem vetted a fáradtságot, hogy bármit visszajelezz. A telefonszámomat is tudod , mert korábban már vittél tőlem ingyenes cuccot, de sem egy hívásra, sem egy SMS-re, nem volt időd. És ezek után még én magyarázkodjak? Egyszerűbb lett volna kirakni a kapu elé. Szóval: nekem meg útban van, és nem tovább tárolni szeretném bizonytalan ideig. Tehát ezért írtam, hogy innentől azé aki hamarabb jön érte - és volt aki élt ezzel a lehetőséggel. Máskor talán méltóztass felvenni a kapcsolatot azzal akitől szeretnél valamit! És, még valami, nyomkodjatok csak erre is negatívokat nyugodtan, így próbáljon bármit felajánlani az ember, legközelebb inkább egyszerűen kidobom ami nem kell. Ezek után meg még rámüzensz privátban, hogy azért elvinnéd a harmadik monitort, de tényleg én vagyok hülye hogy strapálom magam ezzel.
A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2023
Az eredeti felajánlásban is írta, hogy azé, aki előbb elviszi.
Ez itt a Felajánlás topic.
Nem a sértett magyarázkodás topikja. Egyik oldalról sem. Erre szerettem volna rávilágítni. Tessék itt dolgokat felajánlani. Fórumtársilag. A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2023
Rendben, akkor kell.
szerk.: egyébként hibás monitorokat is örömmel elfogadok, hátha meg tudom javítani alapon. A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2023
Értem, és rendben van, csak nem vagyok 0-24 a fórum felületén, szóval nem látom azonnal, ha üzenetet kapok, ennyi az egész. Nem arról van szó, hogy nem vettem a fáradtságot, hanem arról, hogy későn vettem észre az üzenetet. Különben azt sem értem, hogy miért kell rögtön a rosszat feltételezni a másikról, de ez már más kérdés. Mindegy, túl van tárgyalva a téma.
Ezt az adok-kapokot nem kéne abbahagyni?
Azt a hétmeganyolcát mánn, no.
Oké, szívesen adok egyet (mármint monitort )
Magánban maj jól kiegyeztetjük.
Én a magam részéről lezártam a témát, csak még ennyi mondandóm volt a témával kapcsolatban.
Ez jó régen volt ... sajnos nem vettem észre.
De természetesen a tied.
Néha továbbra is felajánlok majd dolgokat.
Nem vagyok nagynevű, ezért nem foglak cserbenhagyni, ha nem válaszolsz azonnal. Nem is foglak nyilvánosan dorongolni. Mindig SZÍVESEN adom A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2023
Bizony megyek érte
A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2023
Ingyen elvihető egy kissé hiányos, + elektronika-hibás Black & Decker elektromos kézifúrógép. A motorja feltehetően működik.
Hiányzik a nyomógombja és a hálózati kábele. Ha valaki mégis látna benne fantáziát ...
Szia! Ha esetleg Foxpost is "jáccik"...érdelne.
Te is abba hagyhatnád a rendre utasítgatást, mert ez itt a "Felajánlás" topik. Miért nem bízod a modikra, te meg görgetsz, ha nem érdekel!
Csak ha a foxpost nem játszik, de napközben elvihető (1085) akkor én is jelentkeznék rá, ilyenem van, jó lenne donornak ha meghal
A Foxpost-hoz sajnos nem értek, így bármikor viheted!
Na, ezt jól benéztem
Fölöslegessé vált ez a TDA8947J Gyere el érte, de néhány helyre (elsősorban Bp felé innen a Jászságból, de néha talán Nyíregy felé is) el is vihetem. Ha esetleg akad helyette TDA8510J, azt elfogadom, de egyáltalán nem feltétel. (Még az is lehet, hogy mérgemben megrendelem ma) A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2023
Sziasztok!
XEROX XAP-172i 17" LCD monitor DVI csatlakozással (a kábel be van építve) elvihető Dunakesziről, vagy munkaidőmben Óbudáról. Talpa nincs meg, nálam falikonzolon volt, de lecseréltem nagyobbra...
Ingyen elvihető a képeken látható cuccok !
Csak egyben nem válogatom Van ami működik van ami nem ! Nem mindent próbáltam .
Sziasztok!
Ingyen elvihető Bócsáról, a képen látható leselejtezett számító gép kupac. 3-4-ben nincs táp, a memóriákat és a vinyókat a rendszer garázda adatvédelmi okokból kiszedte. Postázást nem vállalok, érte kell jönni és csak egyben vihető. Foglalja a helyet és minél előbb el akarom tüntetni. Ha nem kell senkinek, akkor megy a hulladék udvarba.
Szia!
Köszönettel elfogadnám. A jövő héten tudnék érte menni ha megfelel.
Szia!
Rendben, a többit megbeszéljük pü-ben.
helló!
3. kupac érdekelne de nagyon messze vagy. Idézet: „a memóriákat és a vinyókat a rendszer garázda adatvédelmi okokból kiszedte.” Azt gondolom, miután ki lett kapcsolva a gép, a memóriában már semmilyen adat nem maradt, tehát azokat nem kellett volna kivennie "adatvédelmi okokból"...
Viszont értékesíteni lehet. Én is a rendszergazdától szoktam vásárolni apróbb dolgokat töredék áron(2 sör), örök garanciával
Szia! Ha posta/fox ok, utalom persze... Akkor érdekelne...
Szia
Bocs de csak egybe !
Ok megoldható , többit privátba !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |