Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Már egy ideje szemezek ezekkel a műszerekkel. Nem tudod, árat is közölnek valahol?
Legutóbbi börzén hozzájutottam egy pákához, hegyet kellett benne cserélnem, ami tegnap meg is történt, plusz vettem hozzá szivacsot, a tartót pedig haveromtól kaptam, de a tartót majd le kell rozsdátlanítani telljesen, és be lesz nikkelezve, megelőzvén a további rozsdásodást! Bár ,,cseppet" rumli van, nálam a szerelés ezzel jár!
Nálam kétszer ekkora az asztal és nem néz ki különbül!
2x ekkora? Biztos vagy ebben? ez egy kb 2,5m széles, és 1 méter mély asztal! Ez most csak saccolás
Áá nem tűnt akkorának. Nálam is kb ekkora van
A gitár pengető le ne essen mert nem tudsz játszani. Ez a kupi teljesen egészséges, így nem kell a fiókokban keresgélni mert minden szem előtt van az asztalon.
Csak azt nem értem a vízmérték mire kell, csak nem H- hidat építesz
Ó, ez a kupi szinte semmi semmi. Látnátok az egyémet
Hoho, én vízmértéket és gitárpengetőt én nem láttam, viszont fültisztító pálcikát és karabínert igen
Véletlenül rákattintottam az "Ez a hozzászólás nem ide való"-ra. Esetleg nem lehetne visszavonni?
Ez neked "rumli"?
Ha rend lenne ,nem dolgoznál semmit sem. A rumli nálam organizált bordel és mindent megtalálok. A muhelyemet ha látnád...
A vízmérték az alsó labelló alatt van, egy sárga állított hasáb kulcskarikával. A gitárpengető az utolsó képen a hungarocell bal alsó sarkánál egy lekerekített ALFA feliratú müa. lapocska.
Megvannak, de csak a segitségeddel és akkor is csak többszöri nekifutásra (a fehér gitárpengető fehér hungarocellen nehéz volt)
Teszek fel akkor én is pár képet.
És itt a második fele. Felhivom a figyelmet hogy a szervizmacska nem az aki a fórumon regisztrált user...
Kulin Gyorgy - A tavcso vilaga
Iszonyat jo konyv, imadtam.
Egy ilyen műhelybe csak üldögélnék és nézelődnék. Az a zöld katonai vevő ismerős.Vagy 35 évvel ezelőtt A HA7KSV titkára voltam. A műhelyed egy szállodai szoba az én 3,2 m2-es lukamhoz képest. Viszont gyorsan betudom fűteni.
Sziasztok!
A napokban lettem gazdagabb egy TR-1600 multiméterrel. A mérőkábelek nem eredetiek azok az én műveim. Eddig csak egy kézi multim volt így jól jött és szeretem a régi magyar műszereket.
Tök jó kis müszer ez, nekem hasonló volt LED-es kijelzővel, nagyot tetszett!
Mikor haza hoztam persze, hogy az első dolgom az volt, hogy szétszedjem. Pont akkor jött le az asszony mikor össze szereltem. Azt mondta: "Jé milyen ügyes vagy. Ezt te csináltad?"
Nem tudtam nemet mondani. Annyira kicsi és egyszerű szerkezet...
Szép kis szerkezet! Nekem a LED kijelzős verzió van Vetem alkatrész áron. Kis kontakt hiba az IC foglalatokba, miután kijavítottam nagyon jó cimbik lettünk! TR 1696
Valami kis kontakt hiba itt is lehet mert nem áll stabilan nullán és mérés közben is ingadozik a tizedes. Majd, ha lesz időm megnézem.
Az enyémnek a lelke egyébként egy 7106 IC
Nekem valami számomra ismeretlen IC(k) a lelke. De ez nem számít, jó kis műszer és kész!
Végre végre végre...
Sikerült beszereznem pár ilyen szekrényt, ha valakinek van a közelében "Let's Do It" nevű üzletlánc ott mától indult az akció. 2690Ft / db - Made in Germany! Ha valaki anno a Lidl-ben vett ilyet akkor leírhatná a méreteit, mert mintha ez nagyobb lenne.
Köszi.Komáromtól messze van.
Üdv!
Nógrádker...tehát nekem jó, mert leszaladok a városba és ott van egy ilyen bolt. Érdemes megvenni egy (vagy több ilyen) "szekrényt" úgy, hogy még csak tervbe van (tehát nem biztos) a műhely?
ßaumax-ban is lehet mostanság kapni ilyen szortírozot igaz az csak 21 fiókos.
Itt is van nálunk a városban
Minden egyebet is ott veszek. Az a jó benne, hogy minden igényt kielégítő a választék. Az atom gagyi kínaitól a legprofibb Fein bosch és makita gépekig terjed a kínálat. Mindenki kiválaszthatja a neki és pénztárcájának megfelelőt. itt
Beszereztem egy ilyet.
Kipróbáltam az elektronikus nyomatékhatárolóját egy M4-es csavarral. Ott már kiold pöpecen. Nagyon szerszám! |
Bejelentkezés
Hirdetés |