Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Ez nálam fordítva van, tehát termelek, a nap végén lekapcsolom a villanyt, és a következő nap elején rendet rakok, mert rájövök, hogy ilyen kupiba nincs kedvem nekiállni semminek. Ez nálam azért fontos, mert sokszor pakolás közbe állok neki a dolgoknak, így valahogy jobb.
[OFF]Én is rendet rakok álltalában ha befejezem mert kupiban nincs kedven nekiállni másnap semminek.Néha nagytakarítás is szok lenni mert a fatüzelés azért kormol kicsit mikor teszek a tűzre.
De szeretnék én is fatüzelést a műhelybe, de az a gond, hogy akkor meg én nem férnék be. De télen nagyon jó meleget ad, mondjuk nyáron mégjobbat...
Nálam is fatüzelés van. Amíg hideg a kémény addig füstöl rendesen, ez lehet a rendszer hibája is. De az a meleg ami fától ered az más meleg.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy az elektronikai barkács műhelyemben van a vegyes tüzelésű kazán. Így meleg van de sajnos nem győzök porolni mert a hamuzásnál óhatatlanul száll a pór.
Az biztos, hogy más meleg van! De téged egyébként is csak irigyellek! Szép műhely, klassz kemence, jó kaják! Meg az a táp! Azt még mindig nem hevertem ki.
És készül az új táp cnc-vel készül majd a előlapja a feliratozás fotózva lesz pozitív 20-al. Most vettem meg az aranyozott csatlakozókat. A többit majd ha kész lesz. De így hogy állandóan horgászom nincs időm.
úúúú, na jól van! Kérek engedélyt sárgulni!
Idézet: Rendeltem én is két darab toló tetőset Alkotó mestertől.Hidd el ott is megállná a helyét a munkája. Sok asztalos tanulhatna Tőle igényességet. Lehet majd találkozunk hasonlóval az üzletek polcain annyira átgondolt a méretezése elektronikai célra. A kivitelezés igényességéről már nem is beszélve. A rendelés pontosságára is ügyel. Sőt a postázáskor a szállítót lefénymásolva elküldte. „Az IKEA is így kezdte, csak nekik nem volt ilyen profi szórólapjuk!”
Idézet: „Hidd el ott is megállná a helyét a munkája.” Elhiszem. A beírásomat dícséretnek szántam. Utalva arra, hogy ebből még lehet valami "nagy" dolog is!
Csak megerősítettem dicséretedet személyes tapasztalatom alapján.
Végre vettem normális világítást a hegesztőasztalhoz, ezek a fénycsövek elég jók, úgyhogy felszerelek még pár helyet velük
Nem néztem meg,ki írta a hozzászólást..nézem a képet,egy TESLA tekercs készülőben...ez Collector lesz..és valóban
Jó kis lámpa ez! Az AWI hegesztés is elég jó móka, a héten volt alkalmam kipróbálni
Ha-ha jó móka , 15 éve van alkalmam szinte minden nap kipróbáli hogy az előző naphoz képest mi változott .
Gyarapodott a szerszámparkom. Egy süllőt adtam érte.
Jó fogás volt.
Nekem tetszik. Nekem is ilyen kis műszerfogóm van,(igaz valami kezdő márkába) de akarok csípőt is szerezni.
A hal értéke a fogó 1/3-a.
Attól függ kinek. Aki adta annak a teljes értéke.
Én jártam jól az a lényeg. Hiába az éhség megváltoztatja az értékrendet.
Laci, ne legyél gonosz, mert találtam még egy magnómotort és a végén még azt is megkapod
Nekem is van bi-biií...
Sajnos nem gonoszkodom , de nem is vagyok hegesztő és anno úgy rám maradt a hegesztési feladatok ellátása hogy még a hegesztő tanulóknak az oktatási feladatait is én látom el . Hiába a gyakorlat azt mondják mindent igazol itt is , mindig azt mondom aki nem fél meg bátor és még mondjuk autót is tud vezetni az akkor az avit is megtanulja előbb utóbb !
Ilyen nekem még nincs, az enyém laposfogó.
Sziasztok!
Végre megoldódott a fütés problémám a tegnapi nap folyamán,igaz nem mai darab de a kis felújítást megérte.Egy udvaron láttam meg a szabad ég alatt.
Szasztok!
Kicserélödöt a saját készítésü nagyaítóm,gyári nagyítós lámpára,igaz ez sem mai darab,de energiatakarékos égővel használom és jól működik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |