Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » AIWA XA-003

Témaindító: meno10, idő: Feb 20, 2011
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) meno10 hozzászólása Feb 20, 2011 / 1

Heló sziasztok.
Aiwa XA-003-as erősítőm van és olyan problémája akadt hogy néha recseg "de inkább betorzul a hang" a bal kimeneten A-B csatornán is! De viszont fejhallgató kimeneten semmi baja tökéletesen szól! Bal oldalra kötött hangfalnak semmibaja.
Szerintetek mi lehet a probléma, hol kezdjem?
(#) Tomi94 válasza meno10 hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Helló! Én a kimeneten levő kondik ellenőrzésével kezdeném, tudnak váratlan dolgokat produkálni, ha pl. zárlatos közülük valamelyik.
(#) Rober_4 válasza Tomi94 hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Én is így jártam, egy 20-éves Pioneerrel, bár ott egy közbülső csatolókondi volt a ludas...
(#) titi válasza meno10 hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Hali!
Én nem találtam csak xa005, xa006 rajzokat, de azoknál a fülhallgató kimenet is a végfokról megy.
Ha a tiédnek is hasonló a felépítése, akkor érdekes, hogy csak a hangszórónál jelentkezik.
De gondolom a két hangszórót már próbáltad felcserélni...
Talán érdemes lenne megnézni (hangszórók nélkül), hogy a kimeneten nincs-e egyenfesz.
(#) konam válasza meno10 hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Szia a tápfeszültségeket nézted már?Főleg a pufferen üdv. Ambrus
(#) CHZ válasza meno10 hozzászólására (») Feb 20, 2011 / 4

Védelem relé (ha van) érintkezőinek "fáradása" is okozhatja, fejhallgató kisebb terhelést jelent, ezért ott nem jelentkezik torzulás. Próbáld tisztítani.
(#) konam válasza meno10 hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Szia megtudod mondani milyen végfok ív van benne? Esetleg UPC1225H?
(#) konam válasza meno10 hozzászólására (») Feb 21, 2011 /

Szia nézd meg a fejhallgató csatlakozást lehet hogy a forrasztás elengedett és nincs más gond. Üdv.Ambrus
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem