Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Közben háttérbeszélgetések alapján Granpa elhozhatná a Nyulat , szs-nek belefér az autóba.
Nagyon korrekt egyébként, 1:1 lány:fiú arány.
Még egy hetet várunk, hátha betéved pár ember. Aztán, ha nem, akkor halasztás jövőre.
Igazad van, addig biztosan meg tudod győzni.
Közben kiderült, hogy nagy okosan rá lett szervezve az év nagy eseményére.
HIFI Show 2023 Időpont: 2023. október 14-15. Helyszín: CROWNE PLAZA BUDAPEST HOTEL Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3. Már előző nap mindenki jól megtisztálkodik. Már este, de különösen reggel befújja magát, és ünneplő ruhát ölt.
Ezt mondjuk, nem tudtuk, de engem nm hoz lázba. Jobban kedvelek egy baráti, kis létszámos HE találkozót. A Kőbányait ("Puskás") is kihagynám, mivel valószínű a HIFI Show miatt kis létszámos lesz megint.
Idézet: „Jobban kedvelek egy baráti, kis létszámos HE találkozót.” Pont ilyenek vannak mostanság: Bajuszvölgy, Sárkeresztúr, kis szerencsével talán becsusszan egy Békéscsaba jövőre (azért remélem ez utóbbira a "kis létszámos elvárásod" nem teljesül majd )...
Közben megszületett a hivatalos bejelentés is.
Hajrá Budapest, ne hagyd magad Dunántúl.
Szerintem így áll most, de lehet még kanyarban előzni: - jani1987 + vendége -> Helyszín és infrastruktúra biztosítása. - szs + vendége -> Helyszínre menés. ------------ Összesen 4
Ebből egy dolog kiderül:
Idén nem lesz HE találkozó Sárkeresztúron. Érdeklődés nincs. Nem baj, majd jövőre. A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2023
Akit nem érdekel nem jön. A hely adott volt. Oldja meg mindenki magának a programot.
Sziasztok,
Várom még az alábbiak és vendégeik ételrendeléseit (Paksi Halászcsárda): sany, mazso1988, AZoli, boyscout, RuGooo, wagergo, Tatai István, proli007, Mekk_Elek Üdv.: Tamás
Szia!
Most hétvégén fogom küldeni az ételrendelésünket. Köszi!
Hello! Az én státuszom még bizonytalan, de egy halászlevet bármikor tudok kérni és autentikusan azt szoktam enni, túróscsuszával..
Feltéve ha nem harcsa az a halászlé, mert számomra kideríthetelen okból halászléből a szűkített listából kimaradt a harcsa, csak ponty van, oszt ponty.
Én még nem találkoztam olyannal, hogy ne lett volna harcsa, bár én sima filézetlen pontyot szoktam kérni. De majd megtudom, mert vasárnap épp megyek a családdal..
Itt az október, és itt a Paksi Atomerőmű látogatásának hónapja is.
A főoldal cikkét kiegészítettem fontosabb információkkal a látogatásunkról. Kérem olvassátok el! (A cikk hamarosan visszakerül, már fent volt. Csak hibát vettem észre benne. Köszönöm a Moderátoroknak az újra engedélyezést. ) Ha valakinek kérdése lenne kérem itt tegye fel a topikban! Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2023
Szia!
Mai nap folyamán küldöm az ételrendelésünket. Köszi.Üdv.
A frissített cikk a paksi látogatottságunkról:
Fontos információk Köszönöm a Moderátoroknak a cikk újbóli engedélyezését.
Sziasztok,
alakul a rendelés, már csak a következőktől +vendégei várom a rendelést: AZoli, boyscout, Tatai István, RuGooo wagergo, proli007. proli007: kérlek jelezd, ha már tudod, hogy jössz-e. Rákérdezek, hogy rendelhető-e harcsa és vegyes halászlé.
Sziasztok!
Ki az, aki Bp-n belül indulna a Paksi látogatásra? Megnéztem a menetrendet, és hamar kiderült, hogy a busz menetrendje nem igazán teszi lehetővé, hogy időben odaérjek, különjárat pedig sajnos nem lett szervezve, így az egyetlen alternatíva az maradt, hogy valakihez becsatlakozzak másodpilótának (vagy bárminek, megegyezés szerint). XIV. kerületben lakom, így olyan találkozási helyet lenne érdemes megbeszélni, ami innen viszonylag könnyen elérhető. Abból kiindulva, hogy az M6 fele megy az út, többek között Kelenföld vagy a Hungária krt. tetszőleges csomópontja számításba jöhet.
Hello! Jelezném én, csak kértünk üdülési lehetőséget a szokott csapattal. Még nem jeleztek vissza, kapunk-e. Így nem tudom egybe esik-e a két időpont, vagy sem.
Felületesen olvasva, lehet még nem esett le mindenkinek, hogy korán reggelre ott kell lenni.
Lassan mondom, hogy mindenki megértse: Aki nincsen ott időre, az nem tud bemenni.
Ki korán kell, izotópot lel.
A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2023
Előtte lévő hét végén , szombatról virradó vasárnapra óráállítás lesz.
Szerencsére. Nem fog olyan borzasztó korainak tűnni a korán kelés.
Elolvastam, de ez sehogy sem válasz a felmerülő kérdésre:
Mivel a busz nem ér oda időben, korábbi pedig nincs, különjárat pedig szintén nincs (pedig 40 főnél azért nyugodtan felmerülhetett volna, pláne ilyen Volánbuszos menetrend mellett…) emiatt csak az az opció maradt, hogy valakihez betársuljak az utazásnál. Tehát a kérdésem továbbra is az, hogy akad-e valaki, akinél elférek potyautasként. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2023
Sajnos teljes mértékben igazad van, és akkor nem számoltuk azokat, akik nem csak Pestről mennek arra.
De nézzük a jó oldalát, ez egy csodás alkalom a HE közösség építésre.
Én úgy értem, hogy mivel én nem megyek, (nagy érdeklődésre és utolsó alkalomra való tekintettel önként lemondtam a helyemről) ezért senkit nem viszek el.
Tessék összefogni. Amúgy Paks nem teljesen a világ vége, élnek ott is emberek, akár előző nap is oda lehet menni. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2023
|
Bejelentkezés
Hirdetés |