Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ha minden kötél szakad, akkor szerintem jöhetsz kicsit később. Mivel az első állomásunk a Tájékoztató és Látogatóközpont lesz, nem olyan szigorú szerintem, csatlakozol hozzánk. Csak akkor van baj, ha véletlen az üzemi területen kezdünk. Mert mondhatja azt az Atomerőmű, hogy oda kell mennünk. Igaz a csoportok 7:30 -ra szoktak oda menni reggel.
A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2023
Hamarosan fríssitett lista kerül ki és telekocsi beosztás. Kisebb változással.
Akkor én értettem félre, bocsánat.
Nem a világ vége, persze! De vonat 10+ éve nem jár arra, a busz pedig nagyon előnytelen menetrenddel rendelkezik. Szóval közlekedésileg majdnem a világ vége. Szekszárdra pl messze egyszerűbb kijutni. Előző nap oda tudok menni, csak maximum a szabad ég alatt vagy sátorban éjszakázom egyéb híján.
Szerintem valahogy el tudunk vinni.
Az egyik kollégám Kőbánya Kispest környékéről megy Dunaharasztira, ott leteszi a kocsiját és csatlakozik hozzánk. Onnan négyen mentünk volna tovább, így öten mennénk. Beszélek az a sofőrökkel...
Szekszárdon nincsen atomerőmű, Budapesten meg kettő is, de mi pont Paksról beszélünk.
Szerintem nemhogy HE busz nem volt, és nem lészen, hanem HE Paks látogatásból is ez az utolsó...
Rendben van, köszönöm!
Gafly: Csak példának írtam, hogy távolabbi helyekre is sokkal egyszerűbb a kijutás, sajnos az ország középső része egy marha nagy vakfolt közlekedésileg.
30-35 éve kissé sűrűbben jártak arra vonatok is meg buszok ... habár voltak akkor is kissé zűrösebb csatlakozások (télen volt mikor inkább a koleszben maradtam akár 1,5 - 2 hónapig is)
A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2023
Előre mondom, hogy szerintem M0 kelet felől munkanap reggel be szokott állni mint a gerely, az 51-es úti logisztikai központok miatt. Majdnem temetést késtünk le miatta, pedig jócskán ráhagyással indultunk.
Szs mester megmondja a tutit, nálánál kompetensebbet nem tudok hirtelen.
Főleg hétfő reggel. Akkor onnan a fővárosból is a hajnali 4 órai környéki kelés lesz.
Két óránál többet nem kell számolni. A 0-tól Paks-ig 1 és 3/4 óra, és ez úgy, hogy teherautóval 80-al, és nem a pályán. A 6-os a célszerű, az 51-es nem annyira jó.
Ha van pályajegy, a pályán picit lehet faragni belőle személyautóval. Nekem is van, de ha nem sietek, akkor nem okvetlen autópályázok Hajnalban (mert ugye 7 utánra oda kéne érni) még BP-ből sem kell félni kijönni, olyankor (5 körül) nincs baj a kijövéssel. Amúgy napközben sem nagy kunszt, utoljára Gafly-ékkal is két óra körül értünk le, 7 utáni indulással. Még kávéztunk is A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2023
Hajnali 5-kor még nincs általában a 0-n se komoly fennakadás. Majd 6-7 után, akkor olyan 20 percnyi nyúlás is lehet.
De Bp-ről Paksra a legtöbb helyről fölösleges a 0-t beiktatni. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2023
Nyugi, mi Gyöngyöshalászról 4:15-kor indulunk legkésőbb.
MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - 2023. október 30. (hétfő)
A telekocsi beosztásban frissítés történt, így v3.0 verzió lett!(frissítés: 2023.10.04.) A legújabb a paksi látogatáson részt vevők lista (frissítve: 2023.10.03.): Listáról lekerültek: - sany 2. vendége - mollydolly - mollydolly 1. vendége Várólistáról bekerültek: - bala7s - bbb 1. vendége - Ötvös Csöpi Várólistán maradtak: 1. andrasary 2. andrasary 1. vendége 3. varttina 4. Pali79 5. Pali79 1. vendége Akik eddig visszajeleztek és elküldték részemre az adataikat, és rögzítésre kerültek a Tájékoztató és Látogatóközpont által kért táblázatba: 1. sany 2. sany 1. vendége 3. bbb 4. bbb 1. vendége 5. lgal 6. lgal 1. vendége 7. mazso1988 8. mazso1988 1. vendége 9. mazso1988 2. vendége 10. BZS 11. AZoli 12. AZoli 1. vendége 13. AZoli 2. vendége 14. AZoli 3. vendége 15. DRoland 16. DRoland 1. vendége 17. bzsozso2 18. bzsozso2 1. vendége 19. bzsozso2 2. vendége 20. bzsozso2 3. vendége 21. torokj 22. torokj 1. vendége 23. torokj 2. vendége 24. torokj 3. vendége 25. torokj 4. vendége 26. rectamas 27. rectamas 1. vendége 28. rectamas 2. vendége 29. rectamas 3. vendége 30. boyscout 31. Tatai István 32. RuGooo 33. RuGooo 1. vendége 34. RuGooo 2. vendége 35. wagergo 36. wagergo 1. vendége 37. Kákalaki Akka 38. otvenkilenc 39. bala7s 40. Ötvös Csöpi Jelenleg a létszám véglegesen betelt a max 40 fő. A lista véglegesnek tekinthető, de bárkinek közbe jöhet nem várt esemény. Ha valakinél változás lép fel, akkor azt kérném minél hamarabb jelezze felém. Köszönöm! A rendszámok leadása megtörtént, így új rendszámot már nem tudok leadni. A telekocsi lista újra frissítésre került. (2023.10.4 -v3.0). Ezt a beosztást sem az MI készítette, hiba lehet benne. Ezért kérném, ha hibát találtok vagy ha lenne észrevételetek azt is jeleztétek felém! Köszönöm! A látogatással kapcsolatban fontos információk a cikk 3. oldalán. Halászcsárdában étkezési lehetőséggel kapcsolatban kérem, keressétek meg rectamas fórumtársunkat! Várja az elmarad rendelések leadását minél előbb. Köszönöm! sany A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2023
Szeretném felhívni arra a figyelmeteket, hogy már csak egy pár nap van az adataink végleges leadásához. Pontosabban, október 14. (szombat) - 12:00 óráig kell véglegesítenem a táblázatot. Aztán módosítást már nem tudok végezni rajta. Ezért arra kérnék mindenkit, hogy most szóljon, ha esetleg valaki változtatni akar az adatain vagy nem tud részt venni bármilyen ok miatt a látogatáson. Tiszteltjük meg azokat a fórumtársainkat annyival, akik esetleg még el szeretnének, illetve tudnának jönni. Igaz, új rendszámokat már nem tudok fogadni, de a telekocsi beosztáson lehet változtatni. Köszönöm! sany
Figyelem! Figyelem! Helyfelszabadulás történt, 2 (kettő) hely felszabadult. Azonban próbálok "fair" lenni. Hogy a korábban előjelentkezett, de időben az adataikat nem elküldő, és ezért a várólistára került fórumtársaimnak megadjam a lehetőséget a látogatásra. Az idő rövidsége miatt ezért kérném, hogy Pali79+ 1fő varttina (Akkor tudsz jönni, ha Pali79+ 1fő esetleg nem jönnének.) fórumtársaink holnap délig jelezzenek vissza számomra, azaz 2023. október 12. - 12:00 óráig, hogy szeretnétek-e jönni!? Aztán sajnos, nem tudom elfogadni a visszajelzéseteket! Ha nem kapok választ, akkor még lesz lehetőség az egy vagy két szabad hely feltöltésére 2023. október 14. -12:00 -óráig! Ha valaki még az utolsó pillanatokba biztosan velünk jönne. A telekocsi beosztásban frissítés történt, így v4.0 verzió lett!(frissítés: 2023.10.11.) A legújabb a paksi látogatáson részt vevők lista (frissítve: 2023.10.11.): A listáról lekerültek fórumtársunk, illetve vendége: - Igal - Igal 1. vendége Várólistán maradtak: 4. Pali79 5. Pali79 1. vendége 6. varttina Köszönöm! sany A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2023
Tehát akkor hivatalosan is törölve van, vagy csak nagyon zártkörű lészen?
(hivatalosan) Nem lesz. Nem figyeltél.
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2023
Sajnos nem tudok tovább várni a várólistások válaszára az Atomerőmű meglátogatásra!!!!
Jelenleg 38 vagyunk. Ha valaki még gyorsan szeretne jelentkezni. Ma éjfélig okt. 13. - 0:00 -ig megteheti. Ha senki nem jelentkezik, akkor holnap 38 fővel véglegesítem. És így küldöm el a létszámot. Még valakiknek szerencséje lehet péntek 13.-án. : sany A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2023
Megy bárki is a 63-ason egy fő szabad hellyel? Csak átszállással lehet menni. Ehhez meg nincs kedvem.
A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2023
Viszonylag ritkán adatik meg az embernek, bejusson egy működő atomerőműbe (ámbár aki meg naponta megy, annak meg hócipője is tele lehet).
Én megfontolnám azt a korai kelést, igazándiból még az asszony is belefér a kontingensbe.
Azt nem tudom, hogy ki milyen útvonalon jön.
A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2023
Aki Csongrádról megy Paksra, annak Sárkeresztúr csak egy macskaugrás.
De azért lassan tényleg érdemes lenne lezárni a "ki jön, de most tutira komolyan" témakört. Idézet: „De azért lassan tényleg érdemes lenne lezárni a "ki jön, de most tutira komolyan" témakört.” Nem gondoltad meg magad? Nem tudom merről szoktál jönni. Beírlak titeket,Jani fórumtársukkal együtt szívesen. Holnap ilyenkor már le lesz zárva. A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2023
|
Bejelentkezés
Hirdetés |