Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » AT29C256 beszerzése
Témaindító: Thomas10100, idő: Dec 5, 2007
Témakörök:
Sziasztok!
Beszerzési forrást keresek AT29C256-hoz, ha lehet pesten. Meg keresnék olyan kapcsolást amivel ezt a memóriát égetni lehet. Meg egy 27C256-hoz is égető kapcsolás kellene. Meg többször kellene irni az utolsót, és törlő is kellene hozzá.(azthiszem ez UV-vel törölhető) Köszönöm!
Úgy tudom, hogy ezt sajnos már nem gyártják... kifutott. Itthon pedig, mivel raktárkészlet nem volt, már nem is beszerezhető. Egyébként az MSCBP-nél érdeklődhetsz esetleg... hátha.
Égetőnek meg ott a WILLEM. Amúgy mihez kell?
És valami vele kompatibilist nem tudsz? Flash tipusú lenne jó, mert többször kellene irni.
Amúgy ECU-ba kellene.
Chiptuning?
28c256 ( EEPROM ) nem jó? Conrad.hu
Helló!
A Willem égetőt megcsináltam, de IC-t még nem tudtam szerezni. Szereztem egy alaplapból AT29C020, ami nem 256kbit-es hanem 2Mbites. Ez kompatibilis lehet a proci számára? Vagy egyáltalán nem használható? Mert nem találtam sehol sem olyan tipust ami kellene. Köszi a segítséget!
Helló!
Ezek mind az égetőre vonatkoznak. Égetőt meg már megcsináltam. IC kellene, ami kompatibilis.
Szi! Én tudnék pár db 28 lábas AT29C256-os IC-t. Mennyi kellene? Ha érdekel írj a tommyszosz21@freemail.hu-ra
Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |