Fórum témák
» Több friss téma |
Helló!
Van több ilyened is? Engem is érdekelne egy ilyen. Még fizetnék is érte valamennyit, ha kell.
Szia!
Ha érdekel APT 100 as nyák,nekem van 1 db. egy-két alkatrész hiányzik róla,de a nyák sértetlen.Söt,azt hiszem a másik nyák-ja is megvan,amin a tolópoti van.
Helló!
lehet érdekelne, attól függ, hogy mennyit kérnél érte. Jöhet privátba is, nem itt offoljunk.
Üdv!
Valaki tudja mekkora teljesítményű a toroid az APT-100-ban?
Igen, ez van ráírva az erősítő hátuljára, valamint van itthon 2 ilyen trafóm és van 2 másik amik tuti 300W-osak és mind egyforma méretűek.
Rendben elhiszem neked, csak egy páran már 4-600w-osnak titulálják. Ezért próbálok biztos infót szerezni, mert én sem hiszem hogy egy 100w-os végfoknak ekkora trafót tettek volna be a BEAG-nál.
Meg kell még keresnem.Csak sajnos akkor tudom majd,ha jó idö lesz mert a mühelyben nagy a rumli az átalakitások miatt.ha fizeted a postaköltséget,ingyen odaadom.Sajnos a táp kell,meg a doboz.A 300 Wattos toroidja 2 x 44000 mikroFaraddal meghajtja remélem a 200 wattos végfokomat...
Okés! ha megkerested, akkor írj és megbeszéljük a dolgokat.
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy a beag végfokomba csak toroid van a másik trafó nélkül üzembe lehet helyezni?
igen anélkül is megy. Az csak a végfok kis impedanciás kimenetét illesztette a 100V-os rendszerhez. Anélkül simán megy hangszóróról.
Köszi gr89 Akkor nem is foglalkozok a becserkészésével mivel hogy nincs. ja és még:53volt elég a beüzemeléshez?
Azzal a trafóval ne is foglalkozz. Az csak a 100V-os rendszerhez kellett. Az 53v jó lesz. Rajz alapján +-55V-ról megy, de az a kis eltérés nem számít.
Üdv: Ricsi Szerk.: remélem +-53V-ra gondoltál.
Igen igen +-53 ra gondoltam akkor már csak a vezetékek helyével vagyok gondba (honnan hova) mert ami volt benne le lettek szaggatva a vgfok panelon nincs egy szál vezetéksem ebben nem tudnál segíteni nekem nem akrok semmit elkötni mert a végén rosszul járnék nem tudom mit hova kössek előre is köszi
Itt van a rajza, innen be tudod szerintem kötni. nem tudom, mert még élőben nem láttam a belsejét, de elvileg számozva vannak a panelek kivezetései és ez alapján be tudod kötni. Ügyelj, hogy a testvezetékeket egy pontba kösd, hogy elkerüld a földhurkot.
Helló lehet hogy így nem tudod mire gondolok de mellékeltem meikkel vagyok gondba, többek közt, aminek a másik vége rejtély számomra Ígynézki a komplett belső is csak sajna nem az enyémnek ugyebár nekem trafóm sincs
milyen szám van írva a panelon a vezeték tövéhez? Az alapján be lehet azonosítani, hogy hova megy a rajz alapján
Na akkor sorba:
Piros vezetek: +55V Kek vezetek: -55V Fekete vezetek: test sarga: kimenet feher: szignalizacio (testre kotve nemitja a vegfok bemenetet) A bemenet azthiszem egyertelmu udv!
nincs rajta szám sajna azért nem tudom a választ sem de cruisher aszt hiszem megadta a választ
Kösszi cruisher! Azt hiszem segítettél
Sziasztok kiderült hogy a toroid trafóm zárlatos Tudja valaki hogy lehetne 55 voltot valahogy csinálni, nem lehet a toroiddal csinálni valamit vagy ha egyszer a z zárlatos azt már meg ette a fene?
Hello!
Hát ugyan úgy tudjuk, mint te. :yes: Ha zárlatos, akkor már csak újra lehet tekercsel(tet)ni. üdv! proli007
Féltem hogy ez a válasz na de mindegy akkor keresni kell valamit Köszi szépen a választ!
Ha csak szekunder zárlat van, azt még könnyebb újratekerni és még otthon is meg lehet csinálni. De ha primer zárlat van, akkor lehet nem érné meg.
Helló Ricsi! És ezt miből tudom meg? A tünetek:feszültség alatt erős zugás és rögtön melegszik(fórrosodik)
Ha már hálózatra dugáskor zúg és melegszik akkor primer zárlatos. Sajnos ez a rosszabbik eset. Nem igazán éri meg áttekercseltetni.
akkoris bug ha a secundert uresen hagyod? nemlehet hogy valamelyik tap elko zarlatos es az terheli be a trafot?
Teljesen szabadon van csak rákapcsolom a feszt és már bug is Akkor sajna ennek annyi! De köszi a hozzászólást (valaki olcsón toroidot tud?)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |