Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » BEAG APT-100

Témaindító: kovi91, idő: Márc 25, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   4 / 23
(#) Ricsi89 válasza stefo hozzászólására (») Feb 21, 2009 /

Helló!
Van több ilyened is? Engem is érdekelne egy ilyen. Még fizetnék is érte valamennyit, ha kell.
(#) Laci830101 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 23, 2009 /

Szia!

Ha érdekel APT 100 as nyák,nekem van 1 db. egy-két alkatrész hiányzik róla,de a nyák sértetlen.Söt,azt hiszem a másik nyák-ja is megvan,amin a tolópoti van.
(#) Ricsi89 válasza Laci830101 hozzászólására (») Feb 23, 2009 /

Helló!
lehet érdekelne, attól függ, hogy mennyit kérnél érte. Jöhet privátba is, nem itt offoljunk.
(#) szamóca hozzászólása Márc 1, 2009 /

Üdv!
Valaki tudja mekkora teljesítményű a toroid az APT-100-ban?
(#) gerg0 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 1, 2009 /

Szia!
300W-os van benne.
(#) szamóca válasza gerg0 hozzászólására (») Márc 1, 2009 /

Köszönöm! Ez biztos?
(#) gerg0 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 1, 2009 /

Igen, ez van ráírva az erősítő hátuljára, valamint van itthon 2 ilyen trafóm és van 2 másik amik tuti 300W-osak és mind egyforma méretűek.
(#) szamóca válasza gerg0 hozzászólására (») Márc 1, 2009 /

Rendben elhiszem neked, csak egy páran már 4-600w-osnak titulálják. Ezért próbálok biztos infót szerezni, mert én sem hiszem hogy egy 100w-os végfoknak ekkora trafót tettek volna be a BEAG-nál.
(#) Laci830101 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 1, 2009 /

Meg kell még keresnem.Csak sajnos akkor tudom majd,ha jó idö lesz mert a mühelyben nagy a rumli az átalakitások miatt.ha fizeted a postaköltséget,ingyen odaadom.Sajnos a táp kell,meg a doboz.A 300 Wattos toroidja 2 x 44000 mikroFaraddal meghajtja remélem a 200 wattos végfokomat...
(#) Ricsi89 válasza Laci830101 hozzászólására (») Márc 1, 2009 /

Okés! ha megkerested, akkor írj és megbeszéljük a dolgokat.
(#) benocs24 hozzászólása Márc 3, 2009 /

Sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy a beag végfokomba csak toroid van a másik trafó nélkül üzembe lehet helyezni?
(#) Ricsi89 válasza benocs24 hozzászólására (») Márc 3, 2009 /

igen anélkül is megy. Az csak a végfok kis impedanciás kimenetét illesztette a 100V-os rendszerhez. Anélkül simán megy hangszóróról.
(#) benocs24 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 3, 2009 /

Köszi gr89 Akkor nem is foglalkozok a becserkészésével mivel hogy nincs. ja és még:53volt elég a beüzemeléshez?

Azzal a trafóval ne is foglalkozz. Az csak a 100V-os rendszerhez kellett. Az 53v jó lesz. Rajz alapján +-55V-ról megy, de az a kis eltérés nem számít.
Üdv: Ricsi
Szerk.: remélem +-53V-ra gondoltál.

Igen igen +-53 ra gondoltam akkor már csak a vezetékek helyével vagyok gondba (honnan hova) mert ami volt benne le lettek szaggatva a vgfok panelon nincs egy szál vezetéksem ebben nem tudnál segíteni nekem nem akrok semmit elkötni mert a végén rosszul járnék nem tudom mit hova kössek előre is köszi

Itt van a rajza, innen be tudod szerintem kötni. nem tudom, mert még élőben nem láttam a belsejét, de elvileg számozva vannak a panelek kivezetései és ez alapján be tudod kötni. Ügyelj, hogy a testvezetékeket egy pontba kösd, hogy elkerüld a földhurkot.

Helló lehet hogy így nem tudod mire gondolok de mellékeltem meikkel vagyok gondba, többek közt, aminek a másik vége rejtély számomra Ígynézki a komplett belső is csak sajna nem az enyémnek ugyebár nekem trafóm sincs

milyen szám van írva a panelon a vezeték tövéhez? Az alapján be lehet azonosítani, hogy hova megy a rajz alapján
(#) cruisher válasza benocs24 hozzászólására (») Márc 3, 2009 /

Na akkor sorba:

Piros vezetek: +55V
Kek vezetek: -55V
Fekete vezetek: test
sarga: kimenet
feher: szignalizacio (testre kotve nemitja a vegfok bemenetet)
A bemenet azthiszem egyertelmu

udv!

nincs rajta szám sajna azért nem tudom a választ sem de cruisher aszt hiszem megadta a választ
(#) benocs24 válasza cruisher hozzászólására (») Márc 3, 2009 /

Kösszi cruisher! Azt hiszem segítettél
(#) benocs24 hozzászólása Márc 5, 2009 /

Sziasztok kiderült hogy a toroid trafóm zárlatos Tudja valaki hogy lehetne 55 voltot valahogy csinálni, nem lehet a toroiddal csinálni valamit vagy ha egyszer a z zárlatos azt már meg ette a fene?
(#) proli007 válasza benocs24 hozzászólására (») Márc 5, 2009 /

Hello!
Hát ugyan úgy tudjuk, mint te. :yes:
Ha zárlatos, akkor már csak újra lehet tekercsel(tet)ni.
üdv! proli007
(#) benocs24 válasza proli007 hozzászólására (») Márc 5, 2009 /

Féltem hogy ez a válasz na de mindegy akkor keresni kell valamit Köszi szépen a választ!
(#) Ricsi89 válasza benocs24 hozzászólására (») Márc 5, 2009 /

Ha csak szekunder zárlat van, azt még könnyebb újratekerni és még otthon is meg lehet csinálni. De ha primer zárlat van, akkor lehet nem érné meg.
(#) benocs24 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 5, 2009 /

Helló Ricsi! És ezt miből tudom meg? A tünetek:feszültség alatt erős zugás és rögtön melegszik(fórrosodik)
(#) Ricsi89 válasza benocs24 hozzászólására (») Márc 5, 2009 /

Ha már hálózatra dugáskor zúg és melegszik akkor primer zárlatos. Sajnos ez a rosszabbik eset. Nem igazán éri meg áttekercseltetni.
(#) cruisher válasza benocs24 hozzászólására (») Márc 5, 2009 /

akkoris bug ha a secundert uresen hagyod? nemlehet hogy valamelyik tap elko zarlatos es az terheli be a trafot?
(#) benocs24 válasza cruisher hozzászólására (») Márc 5, 2009 /

Teljesen szabadon van csak rákapcsolom a feszt és már bug is Akkor sajna ennek annyi! De köszi a hozzászólást (valaki olcsón toroidot tud?)
(#) cruisher válasza benocs24 hozzászólására (») Márc 6, 2009 /

Figyeld vaterat, mostanaba eleg sok bontott APT 100 alkatresz szokott lenni.
Következő: »»   4 / 23
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem