Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ennél újabb infó:
Idézet: „A legnagyobb rádióamatőr rendezvény a BURABU 2019.06.08-09-én kerül megrendezésre. Helye: Budapest, X. kerület, Kőbánya, Bánya utca 32. ???”
De jó lenne...
Sziasztok. Május 1.-jén a Lőrinci börze meg lesz tartva nem tudja valaki véletlenül?
Igen .
Előre láthatóan még szép idő is társul hozzá, Reggel ott vagyok.
Megyek én is, Varttina (István), is
![]()
Sajnos tutira nem megyek, amennyire tudom, granpa sem.
Sziasztok
A június 8.-ai Burabu-n árulta valaki a fotózott kondikat. Nem tudjátok ki lehet? elérhetőség érdekelne. Köszönöm
Aki tudja, frissítse a Börze-naptárt, mert már megvoltak a II. félévi időpontok a legutóbbin.
Sziasztok!
Mi van egy ilyen borzén? Sosem voltam de kiváncsi lennék. Üdv!
Rengeteg elektronikus kacat (minőség is!), eladók, vevők, társaság. Gyere el!
Augusztus 11, vasárnap.
Gyáli út. Gyalog az Albert Flórián úttól (1-es villamos) érdemes átsétálni a Ferencváros vasútállomás alatt. Nagy börze várható. 9...10 óra magasságában (lehet korábban is, később meg minek ![]() Vigyázat, addiktív! ![]()
Én viszek ki egy fél autónyi cuccot és halottam hogy más is visz....
Merre lesztek és mikor?
Észre lehet majd venni a Békéscsabai talin leszünk olyan 10h magasságában érünk oda valamikor de lehet hogy csak 11-re érünk ki. A hivatalos nyitás elvileg 9h de én messziről megyek. Viszek kb 3000db csövet, 3 rádiót (ebből 1 telepes), egy 1LE-s BLDC motort meghajtóstól, és még sok minden mást is.
![]()
Sziasztok. Valaki tudja hogy most itt a hétvégén Egerben lesz-e börze? Ki tudja esetleg hol lehetne megérdeklődni?
08.24-én remélhetőleg tudok menni börzére, holnap sajnos 12-re kell mennem dolgozni.
![]()
Holnap meg nincsen börze.
Sok veszítenivalód igazán nincsen. ![]()
08. 11. vaárnap, Börze. (Ahogy a naptár írja.)
![]()
vaárnap -> vasárnap
![]() Ugyan nem nosztalgia, de várhatóan nagy...
ÉN az Egrire lennék kíváncsi hogy vajon lesz-e , most mása hova nem megyek egy darabig szerintem.
![]()
Internet kereső: Eger Rádióamatőr klub, Elektronikai egyletek, Rendezvények, stb.; aztán vagy lelsz, vagy nem.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |