Fórum témák
» Több friss téma |
Hali DAtasheet kellene egy daewoo dbl 1034A hoz, valszeg erősítő ic, sajnos magába kaptam hűtőzászlóval, csak elmondásbol tudom h az lehet. thx
Csumpi
Hirtelen ennyit találtam Bővebben: Link
De milyen szeg az a "valszeg"? Képszeg, falszeg, ...?
hali nincs véleltenül TDA1015 höz nyák rajzotok? sehogysem bírok csinálni értelmeset a datasheet-jébol. thx
A nick neve pedig magitor, és mégis "h az lehet. thx"-nek írja alá...
A "thx" az nem a thanks rövidítése, és nem aláírás ....?
De igen, csak LLaci "kissé" gunyorosan írta.
De mostmár fejezzük be az OFF-olást, mert összevonom a szemöldökömet!
Na....Senki?
Javaslom a Fórum Szabályzat olvasását, különösen az alábbit:
Idézet: „VIII. Ha beírtunk egy kérdést és arra nem jön rövid időn belül válasz, nem írjuk be hogy a mi kérdésünkre miért nem válaszol senki. A tagok nem vakok, valószínűleg elolvasták amit írtunk, a hallgatásnak több oka is lehet: - a kérdés érthetetlen volt és nem lehet rá válaszolni - a kérdés túl nehéz volt és senki nem tud rá válaszolni - a kérdés már milliószor elhangzott és senki nem akar újra rá válaszolni Azt meg ugye nem várjuk el hogy a kérdésünkre ha nincs válasz, majd minden egyes fórumozó beírja: "én nem tudom".”
Ismét megakadtam egy alkatrésznél egy ütemvezérlőben. A mellékelt képen látszódik: 22K50 felírással. Mi lehet ez, tudja valaki?
Most miért nem vált át a µF műF-re?
(itt meg igen...) Rájöttem! (és átváltott....)
Lenne még valami: egy kerámia kondira 222 van írva. Ez mennyit jelent? 100nF?
Nem. A 222 egy kód, ami azt jelenti, hogy 22 meg 2db "0", vagyis 2200, és ez pikoFarádban, azaz 2,2 nF.
(Ez a kódfejtés több helyen is le van írva itt az oldalon.)
Sziasztok! Van egy ilyen alkatrészem az van ráírva hogy 4000J/K. Valaki meg tudná mondani nekem hogy vajon mi lehet ez a teremtmény? Előre is köszi!
4MHz -es quartz -nak nézem, már ami látszik ebből a képből. Tudod, a fényképezés szóban nem véletlenül szerepel a "fény".
hali. az a zöld bogyó, sárga pöttyel, az milyen alkatrész? ott az egyik koxos lett
Nem tudom mi lehet, de jól nyakonöntötték lakkal.
És mivel helyettesithetném? valami konkrét szám.
sziasztok van egy diódának látszó tárgy de mérés szerint nem az P6KE 51CA van rá írva köszi előre is
51V-os kétirányú transil :google:
és ha nem zavarlak azt mire lehet használni köszi
Hasonló mint a zenerdióda, de rendkívül gyors. megvédi az áramkört a feszültséglökéstől, az állandó terhelést viszont nem nagyon szereti.
Az általad említett típust a 36V-os váltóáramú hálózatokban használják. Egyszerűen a nulla és a fázis közé van berakva. |
Bejelentkezés
Hirdetés |