Fórum témák
» Több friss téma |
A képen látható SMD diódát kellene helyettesítenem de ez a kódot nem találtam sehol. Tud valaki segíteni?
Vagy inkább ez, döntsd el.
Sziasztok. Ennek a szerkezetnek mi a neve?
Hát nem tudom, elég érdekes hangok jönnek ki belőle! Tisztára mint a régesrégi számítógépes játékok!
Sziasztok.
Láttam hogy van-ez a topic így én is hoztam egy kijelzőféleséget , az lenne a kérdésem hogy a pin kiosztásra fel lehet hajtani ehez valamiféle leírást , és hogy konkrétabban ez csak egy kijelző vagy ez már akár programozható-e és ilyenek. A gyártó oldalán annyit találtam hogy ez valami 12c serial bus, de erre sem találtam semmit. Előre is köszönöm.
Köszönöm
Az teljesen más.
Szerk.: Én nem a közelítés részére gondolok. Az nem érdekel. Engemet inkább a potis része érdekel.
Köszönöm a választ, egyenlőre nem tudom mi lehet. A logó az a Motoroláé vagy más cég?
Értem. Kezd már bennem összeállni a kép. Szerinted melyik témában vethetném fel ezzel a kérdésemet. Van ennek egyáltalán témája?
Motorolának tűnik, de a motorola nem gyárt, csak gyártat.
Hello!
Miben és milyen helyen található ez az alkatrész?Mert a válszokat olvasva két külömböző alkatrész között kell választanod! Üdv!
Hoztak egy panelt amin nyolc azonos áramkör van, mindegyikbe egy ilyen dióda. Az egyik dióda valami oknál fogva szakadt lett és cserére szorul.De nem tudom, hogy gyors dióda vagy schottky vagy esetleg suppressor. A panel állítólag valami telefon központban van.
Hány van belőle a panelon? Ha négy, akkor dióda, ha csak egy, akkor szupresszor.
szia esetleg adatlap? amúgy nem két lába van?
Hello!
Ez esetben a dióda környékét feltérképezném , hogy megértsem milyen funkciót lát el abban a kapcsolásban majd annak függvényében dönteném el a fajtáját! Üdv!
Sziasztok!
Lenne a képen látható alkatrész. Ez egy régi tv ből való erősitős része a hang hoz kellene a segitség enek bekötésére a válaszotokat előre is köszönöm
Ez egy hang KF és hangvégfok, a bekötést akkor lehetne tudni, ha tudjuk, hogy melyik TV-be való, de használni (ha működőképes) csak úgy lehet,ha KF jelet kap, vagy a TBA800 használható külön is, max.2W, nem igazán jó hangminőséggel.
Kapcs.rajz:ORION AT 961-OC URANUS(ugyanaz), letöltés:Elektrotanya-ról!
Üdv!
Szia!
van egy link csak nem tudom letölteni http://elektrotanya.com/?q=showresult . előre is köszi a segitságet
A tévé rajza: Bővebben: Link
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni a tőlem jobban hozzá értőktől hogy a kepén látható alkatrész mi lehet. 200W-os hálózatra visszatápláló inverterben van, egy vihar után adta meg magát. Két lábú henger kb. 5mm-es. Személy szerint túlfeszültség védelemnek tippelem, de a neten nem találtam a típusszám szerint (JET 382 250V 5A) hasonlót. Előre is köszi a választ, sokat segítenétek.
Szerintem egy mezei biztosíték, de nem vennék rá mérget.
Hali!
Szerintem panel biztosíték. |
Bejelentkezés
Hirdetés |