Fórum témák
» Több friss téma |
Szia Zosza ...
nos valóban fantom táp csati, de nem XLR hanem 3 pin mini DIN.... időközben segítettek, meg utána is jártam.
Akkor ez is megoldódott. Nekem a boltba azt mondták, hogy mini XLR és én szentül meg voltam győződve, hogy azt tényleg úgy hívják. Legalább ezt is tudom most már.
Az adatlap szerint digitális, kapcsoló tranzisztor.
A mellékelt táblázatban sok helyettesítőt lehet találni, talán a leggyakoribb a DTC114* . A beépített ellenállások értékét az adatlapokból kinézheted.
Üdv érdeklődnék hogy a képen látható alkatrész pontosan micsoda volna, és hogy mire használható fel legpraktikusabban?
Hali! Lemezjátszó tűk,hogy milyen típus azt ne kérdezd,így nemigen látni!
No az biztos nem lehet ez nyomtatóban volt Esetleg itt egy kép oldalról
Ha arra az alkatrészre vagy kíváncsi, amelyik a legélesebb a képen, akkor XH típusú csatlakozó.
Így, harmadik nekifutásra a fekete izé egy optokapunak látszik.
Szia!
Olyan rés-opto kinézete van.
Na akkor sejtéseim most már biztosak ez optokapu lesz Köszönöm a segítséget
Szép jó napot, sziasztok !
Érdeklődnék, hogy a képen látható alkatrészt mire lehet használni, mert nem találtam róla sehol semmit. Van egy jó pár, ha kell valakinek tudok adni. Köszönettel Imi A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2014
Szia!
Valószínűleg ez egy higannyal "nedvesített" érintkezőjű relé. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2014
Hát így már más a leányzó fekvése,de most sem fogsz fotós díjat nyerni! Nedudginek,Kadaristnak van igaza!
Tudom nem is ez volt a célom Ha majd be üzemelem a fotomasínériám újra tűéles képeim lesznek de ezt most egy régi kamerával kellett csinálnom Díjakat amúgy nyerjenek a fotósok akiknek üzemel a fényképezőjük
Hello! Ilyen márkás erősítőd van, és még a nevét sem tudod? "Harman Kardon" ez a szegény..
De nem kell ezek méregetésével szenvedni. Egy ilyen kis teszt áramkörrel kipróbálhatod működik-e. Bekapcsolod a kapcsolót, világít a Led. Kikapcsolod sötét. A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2014
A power gomb nyomógombját ellenőrizd, cseréld és menni fog. Ha ez nem segít ellenőrizd a többi gyakran használt nyomógombot is. A tranzisztorokat hagyd.
A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2014
Üdv.
Nem tudom hol kérdezzem,így itt teszem."Kukázás" közben találtam két darab vadi új érdekes vastag (jó nehéz) és dupla falú fénycső szerűséget.Azt gondolom,hogy nem az,bár a hossza majdnem annyi mint egy 40W-osé.Viszont 3000W van ráírva.Mivel új volt (de sajna a csomagolása szétázott),így a dobozán ciril betűvel írt szövegből annyit kisilabizáltam,hogy 3000W 2.6A 1200-1100V. Csak egy-egy szál van a két végén,nem úgy mint a hagyományos fénycsöveknél .Higany golyókat is láthatunk benne,ja és azbesztes a felfogatása. A kérdésem a következő,mi a bánat lehetett ez?Valakinek valami ötlete? A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2014
Meglehet,minden esetre biztosan melegíthetett ha hőszigetelni kellett.
Szevasztok,
ez a trafóra hasonlító valami egy légréses fojtó, ami passzív PFC szerepet játszik, vagyis korlátozza a szinusz csúcsain a kondiba menő áramcsúcsokat. *Mod. A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2014
Üdv!
Köszi, hogy foglalkoztál vele de ez nem porvasmag, hanem lemezelt lágyvas trafó amibe nem lehet légrést tenni, vagy mégis...?
Köszi a választ ez így igaz!
Ebben a trafóban az E idomok egymással szemben vannak.
Üdv mindenkinek.
Ha valaki tudja mi van a képen és mire használták kérem irja meg.
Hello! "Ez vagy valami, vagy megy valahová!" Mert ha jól látom ez valami "barkácsárú" célkészülék, mert a jó öreg UNIVO műszer hordtáskájába van beszuszakolva.
Sziasztok!
Egy tápegyégben találtam egy olyan alkatrészt, amit nem tudok beazonosítani, ebben kérném a segítségeteket. Amit tudni lehet róla: 2*3mm-es SMD IC, 6 lábbal. A felirat rajta pedig 63B43p (a p betű picit elkülönül a felirat többi részétől).
Hexa kód bevitelre használhatták, legalább 30 éve...
Sziasztok!
Színes TV panelon leltem ezt az oszcillátor kocka féle valamit. Az alján 5 kivezetése van egy sorban. Mi ez? Milyen frekvencián rezeg, ha ez oszcillátor?
Az egy SAW szűrő. (felületi akusztikus hullám szűrő)
Bővebben: Link Szerk: Egy TV szervízkönyv szerint: B/GD/K SAW FILTER K2955M/Q2955M IF 38.9MHz A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2014
Késletető művonal is kapható ilyen tokozásban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |