Fórum témák
» Több friss téma |
Szia Zosza ...
nos valóban fantom táp csati, de nem XLR hanem 3 pin mini DIN.... időközben segítettek, meg utána is jártam.
Akkor ez is megoldódott.
![]()
Az adatlap szerint digitális, kapcsoló tranzisztor.
A mellékelt táblázatban sok helyettesítőt lehet találni, talán a leggyakoribb a DTC114* . A beépített ellenállások értékét az adatlapokból kinézheted.
Üdv érdeklődnék hogy a képen látható alkatrész pontosan micsoda volna, és hogy mire használható fel legpraktikusabban?
Hali! Lemezjátszó tűk,hogy milyen típus azt ne kérdezd,így nemigen látni!
No az biztos nem lehet ez nyomtatóban volt
![]() ![]()
Ha arra az alkatrészre vagy kíváncsi, amelyik a legélesebb a képen, akkor XH típusú csatlakozó.
![]() Így, harmadik nekifutásra a fekete izé egy optokapunak látszik.
Szia!
Olyan rés-opto kinézete van.
Na akkor sejtéseim most már biztosak ez optokapu lesz
![]() ![]()
Szép jó napot, sziasztok !
Érdeklődnék, hogy a képen látható alkatrészt mire lehet használni, mert nem találtam róla sehol semmit. Van egy jó pár, ha kell valakinek tudok adni. Köszönettel Imi A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2014
Szia!
Valószínűleg ez egy higannyal "nedvesített" érintkezőjű relé. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2014
Hát így már más a leányzó fekvése,de most sem fogsz fotós díjat nyerni! Nedudginek,Kadaristnak van igaza!
Tudom nem is ez volt a célom
![]() ![]() ![]()
Hello! Ilyen márkás erősítőd van, és még a nevét sem tudod?
![]() De nem kell ezek méregetésével szenvedni. Egy ilyen kis teszt áramkörrel kipróbálhatod működik-e. Bekapcsolod a kapcsolót, világít a Led. Kikapcsolod sötét. A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2014
A power gomb nyomógombját ellenőrizd, cseréld és menni fog. Ha ez nem segít ellenőrizd a többi gyakran használt nyomógombot is. A tranzisztorokat hagyd.
A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2014
Üdv.
Nem tudom hol kérdezzem,így itt teszem."Kukázás" közben találtam két darab vadi új érdekes vastag (jó nehéz) és dupla falú fénycső szerűséget.Azt gondolom,hogy nem az,bár a hossza majdnem annyi mint egy 40W-osé.Viszont 3000W van ráírva.Mivel új volt (de sajna a csomagolása szétázott),így a dobozán ciril betűvel írt szövegből annyit kisilabizáltam,hogy 3000W 2.6A 1200-1100V. Csak egy-egy szál van a két végén,nem úgy mint a hagyományos fénycsöveknél .Higany golyókat is láthatunk benne,ja és azbesztes a felfogatása. A kérdésem a következő,mi a bánat lehetett ez?Valakinek valami ötlete? A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2014
Meglehet,minden esetre biztosan melegíthetett ha hőszigetelni kellett.
Szevasztok,
ez a trafóra hasonlító valami egy légréses fojtó, ami passzív PFC szerepet játszik, vagyis korlátozza a szinusz csúcsain a kondiba menő áramcsúcsokat. ![]() *Mod. A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2014
Üdv!
Köszi, hogy foglalkoztál vele de ez nem porvasmag, hanem lemezelt lágyvas trafó amibe nem lehet légrést tenni, vagy mégis...?
Köszi a választ ez így igaz!
Ebben a trafóban az E idomok egymással szemben vannak.
Üdv mindenkinek.
Ha valaki tudja mi van a képen és mire használták kérem irja meg.
Hello! "Ez vagy valami, vagy megy valahová!" Mert ha jól látom ez valami "barkácsárú" célkészülék, mert a jó öreg UNIVO műszer hordtáskájába van beszuszakolva.
Sziasztok!
Egy tápegyégben találtam egy olyan alkatrészt, amit nem tudok beazonosítani, ebben kérném a segítségeteket. Amit tudni lehet róla: 2*3mm-es SMD IC, 6 lábbal. A felirat rajta pedig 63B43p (a p betű picit elkülönül a felirat többi részétől).
Hexa kód bevitelre használhatták, legalább 30 éve...
Sziasztok!
Színes TV panelon leltem ezt az oszcillátor kocka féle valamit. Az alján 5 kivezetése van egy sorban. Mi ez? Milyen frekvencián rezeg, ha ez oszcillátor?
Az egy SAW szűrő. (felületi akusztikus hullám szűrő)
Bővebben: Link Szerk: Egy TV szervízkönyv szerint: B/GD/K SAW FILTER K2955M/Q2955M IF 38.9MHz A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2014
Késletető művonal is kapható ilyen tokozásban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |