Fórum témák
» Több friss téma |
A Samsung távirányító sem viszi a Pana TV-t. Kicsi az esélyed, hogy találsz pont olyat.
Néhány százresért lehet kapni komplett távirányítót hozzá vezérlővel az RC-re, de ez nem úgy működik, hogy az ilyesmit csak úgy meg lehet vásárolni párezerért. Vagy saját magad fejleszted építed meg, vagy veszel máűsik RC-t és abból bányászod ki.
Szevasztok!
A TAA 691 adatlapját, lábkiosztását keresem, és az AF175, meg az S184 tranyókét. Google keresőben, Datasheet Archive-ben eltöltöttem 1 órát. Köszönöm, ha valaki előteremti.
Egy már megvan.
AF175 nem található, de a környékén csupa 25V pár mA-es típus van max 180MHz Ft-vel. AF106-hoz hasonló. A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2015
Valaki ismeri ezt a készüléket?
Típushoz ez van írva :MB-6705
Ha lépést tartanál a fejlődéssel, akkor tudhatnád, hogy ezt szoláriumnak ejtik manapság.
Nem is rossz ötlet. Gondolom, szkóp a két pontjára tároló módban, aztán rá a sok villanyt.
Megvan a hétvégi játékom.
Valószínűleg nem csupán kvarc, hanem infra is. Az infra/ultra kapcsolóból gondolom.
Kvarc lámpát mire lehet használni?
Ha barnulni nem akarsz, akkor Positiv20 fotolakkal bevont NYÁK-lemezre helyezett filmen keresztül "ráfényképezheted" a rajzolatot. Régen én is így tettem...
A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2015
Köszönöm! Ge RF dobozban voltak a tranyók (gyűjtés).
Sziasztok, mi lehet ez?
Fehér kerámia tok, arany lábakkal.. Van belőle jópár. Köszi
Valami IC szerűség. (De a feliratból kiderül, ha beütöd a google-be. )
nem derült ki egyértelműen..
a felirat rajta: MA0047 I8I9126 vagy IBI9128 A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2015
Az első 2 karakter az micsoda? (nem tudom kiolvasni)
Mire használják?
Az NTSC egy TV norma, az USA-ban volt használatos.
Azt hiszem ma már nem nagyon lesz hova használni.
Mire használták? Jel szinkronizálásra?
Ez állította elő a szinkronjel-sorozatot - pl egy kamerában. Ezt a jelsorozatot hozzákeverték a videojelhez.
A monitorban a videojelről szinkron-leválasztó IC-vel aztán visszanyerték és ezzel oldották meg az együttfutást. A legszemléletesebben a képcsőnél magyarázható: amikor a képfelvevőnél a bal felső sarokból elindul a letapogató elektronsugár, ugyanakkor kell elindulnia a képernyőnél is - csak ekkor lesz álló kép...
Sziasztok
Ismeri valaki ezt a műszert? A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2015
Rossz minőségű a kép, de ez egy UNIVEKA lesz. Becsüld meg, nagyon jó műszer!
A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2015
Köszönöm a gyors válasz. Ő lesz az.
Volt egy kis hibája,amit ma javítottam. Nagy becsben van tartva.
Szia!
Igen, ez Uveka. Itt van róla ismetető: Univeka A régi idők egyik legelterjedtebb műszere. Üdv.: Feri A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2015
Ebben a műszerben olyan alkatrészek vannak amelyek akár több atomcsapást is elviselnek. Régen még tudtak olyan berendezéseket gyártani ami akkor is működött amikor hazavitted a boltból.
Én régi epromnak néztem, csak "bevakolták" az ablakát, hogy ne törlődjön.
Jaja 1964, gyönyörű az a tükrös műszer benne.
Adatlapjaik alapján összehasonlítod őket, és lesz válasz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |