Fórum témák
» Több friss téma |
Akkor kell egy Ro. céget alapítani, ott biztos kedvezőbb az adózás...
Az nem szénné égett, az újakba már ilyet raknak, felírat nélkül, az már nem fér rá, nehogy esetleg le lehessen olvasni, ha megszakadt. Látszik az általam feltett képen is. ezzel szenvedek most én is, mert ez is millió szám alatt megtalálható, minden gyártó adott egyet neki, közben lehet ami a kezemben van, lehet ugyanaz. Csak cross referencia táblázatot nem találok sehol.
Szia, Szerintem PTC/NTC, nem hiszem, hogy K-typot raktak volna bele, akkor viszont egy KB 50Kohm /de lehet hogy nagyobb kell, mert van 10K, 47K, .../ potit berakva a helyére ki lehet kísérletezni az adott hőmérséklethez tartozó ellenállás értéket.
Kicsit sikerült méricskélni, 58mV =kikapcsolás, 45 mV=bekapcsolás. Valami sí+showboard javító ragasztó készikészülék, már csak a hőmérsékletet kellene tudnom ugye.
Sziasztok!
Egy Telemechanique frekvenciaváltóban ez az ellenállás, szétégette a mellette lévő nyákrelét. Nos, az ellenállás szakadt, az értékére 47 Ohmot saccolok. Van ennek valami hivatalos neve? Szerintetek mekkora teljesítményű ellenállással váltsam ki? Mert mellette kb 5-8 milliméter hely még van. A nyákrelé szerintem pedig ez a típus lesz, de javítsatok ki, ha tévedek.
Az ellenállást meg tudod mérni, a külső szigetelőréteget kell átszúrni a mérőcsúccsal. Mielőtt bekapcsolod, nézd át alaposabban a környezetet, félő, hogy ez már csak a hiba tünete volt.
Sziasztok!
Segítséget kérnék a képen látható csatlakozó beazonosításához. A pid hőfokszabályzó farából vettem ki, ilyet szeretnék még vásárolni pár darabot. De nem tudom a nevét, így keresni se tudok a több ezer féle csatlakozó közt a webshopokban. Ha tud valaki keresőszót rá, vagy konkrét linket valamely kereskedő webshopjában, az nagy segítség lenne nekem. Köszi
Ez egy NYÁK-ba forrasztható sorkapocs darabja.
Sajnos ahány gyártó, annyi méret. Én bontani szoktam.
Én ezen nem látom jelét, hogy része lenne egy forrasztható egységnek. Ez a két oldali fülével belekapaszkodik a dobozon (első kép) neki kialakított fészek ellenrészébe, és ott megül. Így adva egyik oldalon csavarozható kapcsot, másik oldalán, dobozon belül csúszó érintkezést a nyák érkező részéhez.
Bluebird Pidion BM150R telefon csatlakozója. A kicsi megy a telefonba, a nagy meg egy scart anya.
Valaki tud róla pinoutot? Google megint nem a barátom.
Nézd végig valami katalógusban a hőelemek hivatalos szabványsorát, és nézd már meg végre azt, hány fokon melegít (olvaszt) az a ragasztó-satu?
És az saját anyagában ragaszt (forraszt) avagy külső adalék anyaggal? (pl. műanyag hegesztőpálca) Nálunk a cégnél hőlégfúvóval és műanyag pálcával ragasztották (forrasztották) a műanyagokat. PVC, PE, PP, meg az üvegszálas mindenféle, stb.
Én már jártam úgy egyszer.
Viszont megbeszéltem a munkahelyemen az arra illetékesekkel, s akkor úgy cégen keresztül megrendelve mégiscsak meglett. Aztán - én kifizettem a cégnek és ... annyi.
Ezt az alkatrészt (csatlakozót) potenciálisan erre a szerkezetre gyártották. Nem valószínű, hogy
villanyszerelési, híradástechnikai boltban fellelhető.
Akkor valahonnan szerezni rosszat, és bontás?
Sziasztok!
Egy kis segítségre szorulok mert a Google barátom megmakacsolta magát és nem segít. (kicsit meggondolatlanul?) rendeltem Kínából led kijelzőket, és csak most szembesülök vele hogy valami trükkje van. Konkrétan a HSN-5642BS típusról van szó de nem tudom megfejteni a lábkiosztását. A gyanús az hogy 4 digites óra kijelző - pont erre vágytam, mikor megjött még örültem is - 12 lábbal. Vagyis 4 közös a digiteknek, 8 (kéne) a szegmenseknek + a pontoknak, az épp 12, de akkor nincs kettőspont. Jó ideje méricskélem, kettőspont van, de tizedespontok nincsenek, pedig ez lett volna a cél hogy számkijelző és óra kijelzőként IS tudjam használni egy áramkörben. Valakinek nincs valami tapasztalata vagy esetleg adatlapja a kijelzőről?Vagy nem tudja a tizedespontokat meghajtani, vagy van valami trükkje? A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2020
Persze... Megnézed az adatlapját!
Egyébként 12 lábon, 6x6 konfigurációban 36 LED-et tudsz meghajtani, nekünk meg 4x8+1 vagyis 33 van. Nem biztos, hogy csoportba vannak a számjegyek foglalva. Csak a programot egyszerűsíti, de több láb kellene, ami pénz. Vagy lehet 7x5, ami 35. Ez a két lehetőség van.
Vagy ki lehet csipogtatni/villlogtatni multiméterrel.
Magad uram, ha szolgád nincsen.
Sziasztok!
Ez milyen ic lehet szerintetek? A teteje elszállt de megtaláltam semmi nincs ráírva semmi. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2020
Kis kínai csoda!
A hozzászólás módosítva: Feb 21, 2020
Miért kell barkochbázni?
Médialejátszó, keverő, vagy valami más? Az, hogy kínai, az biztos, mert különben hamisítvány lenne. Mi a csoda benne? A kivitel, az hogy működik, vagy a súlya?
Szia, próbáld meg a mellékelt bekötést, hátha... alaposan fel kell nagyítani, de úgy tűnik, a kettőspont a 2. digithez tartozik. A DP-kkel együtt...
Köszönöm az igazán alkotó hozzászólást!
Mint említettem a google nem segített és méricskéltem de az sem vitt előrébb. Azt hittem mivel kicsi kinai tömegcikk valaki már belefutott ugyanebbe a problémába. De lehet hogy bevásároltam....
Google szerint:
GNS-5642BS Super Red Peak Wavelength(nm): 660 Vf (v): 1.8 Typ If (mA): 20 Intensity Per Segment (mcd) Min.: 10 Typ: 13 IP Rating: IP43 Scanning Mode: Static Scan |
Bejelentkezés
Hirdetés |