Fórum témák
» Több friss téma |
Valószínűleg a múlt század hetvenes éveiben gyártott Signetics műveleti erősító.
Árwill szerint két darab van náluk raktáron. Magyari IC atlasz megvan valakinek?
Hali! Meg tudná mondani valaki, mi lehet ez? Képek.
Szia !
Nagy valószínűség szerint IP 67 - es , 4 kimenetes stabilizált feszültségű tápegység. Hasonlókat szereltem valamikor régen led szalagokhoz ,a tápellátásához . Jelen példányról konkrétan sajnos nem tudok semmit. (Esetleg villanyt neki azt kiderül , hogy jó-e .)
Csak annyi van a bemenetre írva AC~ . Mehet neki a 230V?
Sziaszok!
Tudna valaki segíteni ennek az ic-nek az adatlapjával STR F6168, vagy esetleg mivel tudom helyettesíteni. Találtam 6600-6800-as sorozatot, de 6100-ast még nem. Köszönöm! üdv: fj
Igen, azt már én is találtam, csak paraméterek nélkül nem igazán tudom helyettesíteni.
Szia!
Nagyon titkos lehet. Az STK,STR Databook-ban is hiányoznak az STR... oldalak.
Igen, ez az én nagy bajom, várhatok rá egy hónapot ha megrendelem a zebajon (nem reklám).
A HQ nál is a 62, 64,65, 66, 67-es sorozat van, szomorú vagyok. A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2020
Bár idehaza találtam közel 8000-ért, de az irreálisan magas ár.
A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2020
Próbálkoztam, de ki van öntve az egész doboz gumival. Kb. 2 kg. a súlya.
Szia!
Ha legördítesz hiányoznak a listában jelzett oldalak. A 175. oldal után a 215. oldal van. A 185. oldalon kellene lennie a kérdéses IC-nek. Üdv.
Sajnos a Magyari-ban sincs benne. Nekem Texas gyártmányú van de a TI oldalán sem találom.
Sziasztok, Tudna valaki segíteni a mellékelt 6 lábú pók beazonosításában? Típusa AS20T LDO lehet szerintem, csak adatot nem találok róla. 2 van a panelon a másik elszállt, az egyik középső lábát nem használja, mégis megy rajta áram...
Ez egy Sony IC, LF1352 számon keress rá! Ott van a rajzon a felirata egyébként!
Üdv!
Kerestem így is, de még annyi találatot sem kereső....
Szia, És ez? csak 5€ körül van.
Nincs kizárva hogy ez egy egyébként beszerezhető alkatrész, csak a Sony egyedi felirattal kérte. Nem ez lenne az első eset.
Köszönöm! Holnap felhívjuk őket, szállítanak e magyarországra.
Ez sem lehetetlen, az is lehet, hogy egyenértékű a 6600-as sorozat valamelyik tagjával és meg tudnám venni a hq-nál 1500-ért
Üdv, tudja valaki hogy ez milyen alkatrész? T50 kezdődik a típusa.
Hol tudok ilyet venni, vagy miből tudok kiszedni?
Szia!
Ez valami fesszabályzó, vagy töltésszabályzó lehet, de ha jól látom a mellette levő két smd ellenállás is szénné égett (R4, R5). Szerintem előbb ezeket kellene megtudni milyen értékűek lehettek. üdv: fj A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2020
Nem szállítanak külföldre, és csak cégnek...
Kézi ragasztókészülékben milyen hőérzékelő lehet? Egy csavaros saruban van valami... Ha valaki véletlenül javított/ látott már ilyet, megköszönném a segítséget. Szerintem hőelem, no, de milyen?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |