Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Elvihető Bp. Kőbányáról a képen látható 2-csomag DVD film tartóban.
Válogatás nélkül, csak egyben az egész. Lista a mellékletben.
Hi!
Ha viszem atápot akkor elhoznám. Üdv. M.
Sziasztok!
Ingyen elvihető hagyományos - 24x36 mm-es filmes, ámde már fél-automata fényképezőgép. Elemet kell bele szerezni (avagy venni). Én gyakorlatilag sohasem próbáltam ki ... de fotó-régiség gyűjtőknek még jó lehet. Típusa: MINOLTA HI-MATIC F
Üdv!
Újabb adag cucc elvihető dunakesziről: - biciklilámpák: a használhatatlan, a "csak egy égő/elem kell bele", és a jelenleg is működő közül mindenféle van köztük - mindenféle kábelek: 75Ohmos TV-s koax, IDE kábelek, kensington lock, firewire-mini firewire, valami hosszú merev 2 eres kábel végén mikrokapcsolóval.... Gyere el válogass. Korábbi dolgaim is elhivetőek még: Innen már csak a hangszórók Innen az epson nyomtató és a billentyűzetek kivételével minden Személye átvételt preferálom, de futár/csomagautomata is oké. Vegyétek vigyétek, ami nem kerül ki innen karácsonyig az az újévet a hulladektelepen kezdi... A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2020
Szia!
A bicikli lámpák érdekelnének, sajnos személyes átvétel a "nagy" távolság miatt nem lenne kifizetődő. Csomag konténerbe szeretném megkapni, amit természetesen én fizetek. Üdv. Zsolt
Rendben, a tiéd. Keress privátban és megbeszéljük a részleteket.
Látom lekéstem, de ha netán varghamnak mégsem jönne össze akkor én lennék a második jelentkező.
A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2020
Nem ide tartozó dolgok, de elvihetőek.
Remélem nem kapok ki érte, de hátha kell valakinek. Budapest Lőrinc
A könyveket szeretném elhozni, ha már nincs helyük szegényeknek
Sziasztok!
Ingyen elvihető Sződről: - 1 db Thomson 21N02 55 cm CRT tv (sztereó, 2 scart, 1 S-video, 1 kompozit, 3,5 füles, távot megkeresem, ha valaki elviszi) - 1 db Orion T1428MTXS 37 cm CRT tv (sztereó, 1 scart, 2 kompozit, 3,5 füles, táv megvan) - 1 db Canon iP6000D fotónyomtató (6 szín, USB, kártyaolvasó, CD print, színes LCD). Amikor félretettem, fejhibát jelzett. Most nem szólt érte, de valószínűleg fejcserés. - 1 db Hightech Goldline CX-904 CD játékos. A tálca befelé kicsit akad, a lemezeket nem olvassa be. A tv-k keveset mentek, működőképesen lettek félretéve. Futár, posta kizárva, de Vác és Pest északi széle között elviszem.
További képek az előzőhöz:
Ha valakit érdekel, elvihető egy hama márkájú univerzális távirányító.
Doboza nincs, típusa ismeretlen, programozása ismeretlen. Amikor utoljára használták (3-4 éve) működött, azóta kallódik nálam egy dobozban, most találtam meg, szóval as-is. Elem nélkül lett eltéve, az nem folyt bele.
Szia!
A nyomtatót elhoznám, ha még lehet! Üdv! manolo
Szia!
A CD lejátszót elfogadnám.
Szia!
Megvan még, viheted.
Szia!
Tiéd.
Mindkét Tv jó darab, ha az embernek van otthon helye.. Egyszerre rálehet dugni 2-3 retrogépet/konzol..
Kár, hogy olyan messze van.. Szegedre esetleg nincs valami kapcsolatod?
Szia!
Van, de ők sem járnak errefelé mostanában. Hátha innen valaki el tudja vinni...
Szia,
a hangszórókat a Nyugatinál átvenném - köszönöm.
Rendben, örülök neki. A hét második felében el tudom vinni. Keress privátban.
Basszus, ilyen volt az első CD-játékosom.... '90-es évek eleje, az országban még alig lehetett kapni hivatalosan CD-t. Volt egy - talán - szekszárdi cég, a Folio-CD posta, onnan rendelgettünk
Elvihető Bp.Kőbányáról.
A TTL teszter működőképes, csak dobozolni kell. A másik nyák így ahogy van (4 db. relé ha kell valakinek).
Ha nem csap le rá senki, szombaton kérem.
Akkor elteszem neked.
Odaadjam Gafly-nak ? A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |