Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Off! Régen a fél karomat is odaadtam volna egy ilyen TV-ért nem hogy 2-ért! Remélem gazdára találnak
Ingyen elvihető bontott panelek, projektor, stb.
Átvehető Budapesten, csak egyben, a doboz ajándék hozzá.
Szia!Ha netán posta játszana,természetesen utánvétellel akkor elfogadnám.
Szia
Nem postáznám, utánvéttel meg abszolút nem.
Elhoznám a csomagot, ha még megvan. Írok PÜ-t.
Pestlőrincről (Budapest 18. kerület) ingyen elvihető sci-fi könyvek:
Csernai Zoltán: A boldogságcsináló Edwin A. Abbott – Olof Johannesson: Síkföld / A nagy számítógép Laczkó Géza: Innen és túl László Endre: Szíriusz és az emberke Massimo Bontempelli: Kaland a panzióban Mesterházi Lajos: Sempiternin Poul Anderson: Majd ha az Orion fölszáll Stanisław Lem: Az Úr Hangja Steven Spielberg: Harmadik típusú találkozások Vlagyimir Szavcsenko: Monomah sapkája Burger István: Galaktika 316. szám Mindegyik könyv mellé jár 1 db bontott zener-dióda. Posta / foxpost megoldható.
Álló zenegépek ingyen vihetők Bp. IV. kerületéből, képet nem tudok róla készíteni, mert egy zsúfolt raktárban vannak épp hogy betudok lépni az ajtón. Régóta nem üzemelnek Millennium Jukebox program van rajta, akinek csak a hangszóró kell belőle annak sajnos nem tudok segíteni.
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2023
Szia!
Megnézem az otthoni gyűjteményt, ha van hiány akkor természetesen kérném egyben. Üdv: Gábor Ui: a zenerekről lemondanék.
Ha HA5AWS kollégának valamelyik nem kell, azt lestoppolnám - köszi.
Engem érdekelne 1 - 2 db.
A megtekintést privárban Üdv. Gábor
Engem is érdekel, részletek privátban...
Rendben.
Pm-ben jelzem, hogy mik maradtak.
Ha befér a hátsó ülésre, akkor érdekelne engem is egy példány.
Elég leharcolt létra a XII. kerületből vihető. Nem tudom érdemes-e javítani, az alu profilja tán még jó valamire.
Rossz tranzisztorok, gyűjteménybe. le lehet fűrészelni a kalapját, mutatni a gyerekeknek stb. Bp XII. kerület.
A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2023
Érdekelnek valakit ilyen gyógyszeres dobozok? Folyamatosan keletkeznek... Csavarnak, alkatrésznek...
Ez továbbra is vihető, de most csak olyan jelentkezzen, aki hajlandó egy 13. kerületi címre eljönni érte, nem azt várja, hogy én hívjam telefonon és vigyem az általa kiválasztott címre, de csak akkor amikor neki alkalmas, úgy, hogy egy hét után még mindig nem sikerült kitalálnia a helyszínt és az időpontot. Nem mintha az előző jelentkező ilyen lett volna...
Ahogy elnézem - és a képen is látszik - ez azért nem annyira leharcolt, csak egy kissé festékes! Higítóval alaposabban le kell mosni, "oszt jónapot"!
Nekem se különb van ám a telkemen, felmászni rá még így koszosan is lehet.
Szia!
Köszönöm a lehetőséget de ezek a könyvek megvannak. Átadom a lehetőséget a többieknek. Üdv: Gábor
Én szívesen átvenném. Holnap vagy szerda este 7 körül tudok értemenni, ha megfelel
Üdv, ha már 12. ker, lehet érdekel.
Szerkezetileg mi nincs rendben rajta?
Szerintem egy szegecselő kell hozzá elsősorban és utána csak a higító.
A képek alapján az alsó és felső fok bal oldalon szegecselést kíván. A sajáton már minden létrafokot szegecseltem párszor. Mindig elsírja magát valamelyik, ha ráállok. A többit majd a gazda pontosítja.
Szia!
Két dolgot szeretnék kérdezni a zenegépekkel kapcsolatban: -ha netán csak kettőt vinnénk, arra is van lehetőség? -és ha csak előző nap délután tudom megmondani, hogy holnap épp arra járok, (mert így kapom a beosztást) akkor van lehetőség egyeztetni? (A saját teherautóm beteg, ezért mostanában csak a dolgozóval tudnám elhozni)
Üdvözlöm! Ha esetleg lenne még a zenegépből, érdekelne engem is. Az elhozatalban rugalmas vagyok mert nem vagyok messze. Előre is köszönöm!
A két szárat összeerősítő műanyag idom egy repedt, törött. Rá kéne tenni egy lemezt és csavarozni. Szerintem. De biztos jó szegecselve is ahogy Garfield13 írta. Nekem van egy másik, ezt már nem akarom javítani.
Melyik műanyag idomról lenne szó? A felső lap alatti vagy amin a két láb találkozásánál hajlik (de az meg csak nem műanyag)?
A háromszög alakú, felül látható kék. Az műanyag és még a törés is látszik halványan.
Azért azt nem semmi műanyagból csinálni...
Nem tudom mikor lesz időm elugrani, de ha senkinek nem kell jobban, akkor elviszem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |