Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szerintem arra gondolt, mert magát a kereket tengellyel együtt lehet még kapni boltban.
Ebben meg benne van a tok, rugó és csillapítás is...
Csak azért mert ingyen van, nem akarom elhozni az összes dolgot. Másnak talán tényleg szüksége lehet javításhoz a többire. Szerencsére az én 1977-es *ROZI*-m hibátlanul teszi a dolgát.
Jó, elviheted csak a lábakat (a rugós kerekeket), de nem tudom milyen állapotban vannak.
Sziasztok!
Az alábbi dolgok Tét-ről csak egyben ingyen elvihetők. Aiwa DK925 videomagnó, távirányítója megvan, hálózati kábelt nincs. LG DVX9700 DVD lejátszó, ORION DVD felvevő, ORION DVD5000 DVD lejátszó, STRONG SRT500LT műholdvevő, Wayteq HD-90CX beltéri egység. Többségnek a távirányítója is megvan, amikor el lettek rakva 10 – 20 éve még mind működött. RFT EO213 oszcilloszkóp, 20 éve mikor vettem akkor már voltak javítási nyomok rajta, ettől függetlenül kb. 5 éve még működött. Commodore 64 viseletes állapotban, kb. 15 évvel ezelőtt így kaptam, működéséről javításáról nem tudok semmit. Egy 5.25 floppy meghajtó. Kb. 6 – 8 évnyi Hobby Elektronika újság, és egy csomó Computer Panoráma újság. Futár, posta nincs, még ha megkérdezed, akkor se, annyit tudok segíteni, hogy egy megbeszélt időpontba beviszem Győrbe a Praktiker parkolóba. Esetleg egy tábla csokit elfogadok, de nem feltétel. A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2023
SZIA A SZKÓP MEG A Commodore 64
HELYILEG HOL TALÁLHATÓ? A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2023
Ha én nyerem meg, akkor a szkópot, meg a billentyűzetet elviszem neked 22-én.
Tét-en lakom, egybe valaki elviszi és a többiekkel lebotoljátok.
Köszönöm lemondok róla, túl nagy a távolság.
Alakul... ahol akarat van, ott út is van... köszönöm!
Ha valaki lát benne értéket akkor viheti, lehetőleg személyesen.
Szervusztok,
3. kerületből ingyen vihető, lehetőleg egyben: - panelek (abból van, ami nincs a képen, de még van egy nagy adag), motorok, antenna csatik, ömlesztett alkatrészek - Rádiótechnika évkönyvek - Telematch TV játék (AY-3-8500 hiányzik belőle) - pc-s hangfalpár (recseg, kontakthibás) Postázást elkerülném.
Szia! Ha a postázás mégis megoldhatóvá válna, akkor a Tv játék érdekelne. A költségeket állom.
Szigethalom, Mű út 136. előtt az utcán kidobva 5 db CRT TV/monitor, szerintem elvihető.
Típus, állapot, beltartalom, illetve, hogy mióta van kitéve az esőnek - ismeretlen! (Nem mentem át az út túloldalára megnézni, nekem nem ér annyit sem - de hátha valakit érdekel.)
Ha nem kell elkapkodnom, akkor rendben van többit e-mailben, köszi!
Ha még nem érdeklődtek a donorizálható panelekre akkor én szívesen meg szabadítanálak tőlük.
Szerintem nézd meg és cselekedj, mert ha a "fémkinyerő nomádok" találják meg hamarabb, akkor ott semmi se marad épségben.
Cselekedett, megírta.
Neki nem kell, szerintem loholjál érte ha neked meg igen.
Sziasztok. Tőlem is elvihető 2 db CRT Orion tv. Egyik működött a másik nem. Talán még a táv is előkerül. Ezt nem fogják kitakarítani a rézvadászok.
Természetesen, emilemre írj kérlek és megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok!
Ez a Bővebben: Link 2 ártatlan gazdát keres mind a 2 működik de csak az egyikhez van távirányító.
Szia ! Ha a TV játék megmaradna jelentkezem rá ic-m van .Üdv Stefy
A másikhoz is tudok adni egy eredeti távirányítót
Ha valaki nem tudná mégis mit kezdhetne a CRT TV-vel, de állandó DunaTV-re vágyik: akvárium!
Ráadásul igazi flatron képcső.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |