Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Folyamatábrás mikrokontroller programozás Flowcode-dal
Lapozás: OK   163 / 361
(#) Kovabe válasza pjg hozzászólására (») Aug 14, 2013 /

Hát ez az, aki hobbizik annak drága aki pedig profi annak meg nem kell mert egyszerübb olcsobb porgival dolgozik. De szépnek szép.
(#) pjg válasza Kovabe hozzászólására (») Aug 14, 2013 /

Letöltöttem a bétát, de nem tudok belépni. Kulcsot kér.

Nem a lusername és jelszó kell amivel beléptél az oldalra? Csak találgatok mert erre a gépre már egy TXT file se fér rá.

De! Legalább is azt írja, de az imént regisztráltam, le is töltöttem, mégsem fogadja el.

Na most sikerült.
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2013
(#) pjg válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 14, 2013 /

Ennek a kiterjesztése már .fcfx. X a vége mint az Office2007-nek.

Milyen jó, megint a kompaktibilitási problémák jönnek de szerintem kevés ember lesz aki megveszi. És az 5-östben mentettet megeszi vagy hisztizik?

Azzal kezdi, hogy átkonvertálja .fcfxbe és mentés másként az általam megadott helyre.

Legalább erre gondoltak.

Nekem sikerült. Mikor megkérdi, hogy kinek a nevében akarod aktíválni a windowsban, akkor van ott egy pipa a név alatt azt ki kell venni. Az a windows védelem.
(#) Kovabe válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 14, 2013 /

win7? mert akkor rendszergazdaként kell futtatni szerintem. Mostanság töbször belefutottam ilyenbe.

Hát mi? Mi az a Propi?
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2013

Ja tudom mi az. Egy újabb saját programnyelven programozható kütyü.

Nekem elsöre sikerült a telepités. Most kiprobálom és majd jelentkezem a kezdö tapasztalatommal.
(#) Kovabe hozzászólása Aug 14, 2013 /

Na megvan az elsö észrevételem és nem pozitiv. Sajna sokkal kevésbé átlátható mint az 5-ös verzió, ugygondolom hogy ez is elment a dizájn irányába a felhasználhatoság rontásával. Kifejezetten nem tettszik.
Azért majd késöbb hivatkozhattok erre a hozzászolásomra mikor magasztalom de erre nem sok esély van.

Automatikusan.

A felugro ablakban be kell irni a reg adatokat és azthiszem létrehozás de mindjárt ujratelepittem és kiderül. Most odafigyelek.

Nem tudtam ujra regelni mert egyböl felismert pedig a lisencet is töröltem. De tök egyszerü, beirod az adatokat és létrehozás.

Valoban igazad van ez már elrugaszkodás de csilli villi. Erről szól már minden ha belegondolsz az autok is már 10-15 CPU-t tartalmaznak pedig a 120-as skodám elment egy darabka vezetékkel is.
(#) kaqkk válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 16, 2013 /

Szerintem is feleslegesen lett túlbonyolítva . Valószínűleg maradok az 5 ös verziónál amíg ki nem jön a 7 es -hátha az még sokkaljobb lesz
A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2013
(#) Sanyessz hozzászólása Aug 18, 2013 /

Helló
Lenne itt egy kis programom ami nem akar működni. Nem sok mindent csinál, csak ki kéne h írja LCD-re DHT11 szenzortól kapott pára tartalom mért értékét.
Néha kiír 4 vagy 2 vagy valami számot, de semmi értelmeset, sőt még ha ráfújok akkor sem változtatja meg az értékét. Van mikor egyszerűen lefagy és annyi.
Mellékelem a problémás programot, szeretnék diagnózist kapni mihamarabb mi is lehet a baja.
A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2013

donor23.fcf

(#) Bakman válasza Sanyessz hozzászólására (») Aug 18, 2013 /

Elvileg itt és itt vannak működő példák. Belenézve a te verziódba, eléggé átláthatatlan.
(#) Gagyicom hozzászólása Aug 25, 2013 /

Sziasztok.
A flowcode-ban hogy tudom megcsinálni rs232 a következő dolgot?
Küldök egy parancsot a modemnek és a következő válasz érkezik: echo<CR><CR><LF>OK<CR>
Hogy tudom leválogatni a stringeket? Az OK-ra lenne szükségem. Később pedig az sms-t szeretném kiolvasni pud formátumban. Ott még összetettebb a dolog. Mindezt szeretném harware-es flowcontrol nélkül.
Előre is köszönöm.
(#) herkthor hozzászólása Aug 27, 2013 /

Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni a mellékelt program chip beállításához, előre is köszönöm.
Mert égetés után sehogy sem akar elindulni a program.
A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2013
(#) kokozo válasza herkthor hozzászólására (») Aug 27, 2013 /

Szia! Oscillator: inernal RC No Clock legyen
(#) herkthor válasza kokozo hozzászólására (») Aug 27, 2013 /

Ja mert akkor a bemenetes lábára bekapcsolom a belső oszcillátort kimenetnek. Csak aszt nem értem hogy írtam rá egy egyszerű programot tesztnek és az se indult el pedig ott másik bementet választottam.
(#) kokozo válasza herkthor hozzászólására (») Aug 27, 2013 /

És ha a power up timert is bekapcsolod?
(#) herkthor válasza kokozo hozzászólására (») Aug 27, 2013 /

pill kipróbálom, köszi az eddigi segítségedet is.
(#) herkthor válasza herkthor hozzászólására (») Aug 27, 2013 /

Sajnos nem segített, valószínű kinyírtam a ic-t. Egyedül a led villogtatás működik egy másik programmal de amint kapcsolót is adok hozzá a leg folyamatosan világít.
(#) herkthor válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 27, 2013 /

igen
(#) herkthor válasza herkthor hozzászólására (») Aug 27, 2013 /

Rávezettél a hibára köszi, felhúzó ellenállásként kötöttem be. A egyszerű nyomógombos már működik is.
Következő: »»   163 / 361
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem