Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Az remek. Akkor kivárok.
Egyébként megtaláltam JST 1.25 néven a pontos méreteit.
Meggyőződésem, hogy nem ugyanarról beszéltek. A csatlakozó ellendarabjáról fel tudsz tenni egy éles képet?
Linkelt képet tudok mutatni, mert olyan pici, hogy a kamera nem fókuszál rá.
Lemértem, biztos, hogy ez az a csatlakozó a képen. (Mármint az ellendarabja)
Az első felrakott képen nem ilyen csatlakozó van. Azon az érintkező nyílása lapos, és nem négyzetes/kerek. Persze a vazelin sok problémát megoldhat...
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2015
Az első képen látható ennek az ellendarabja.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a linken látható pákában milyen típusú hőelem van? Leírásban nem találom
Sziasztok!
Jól látom, hogy nem látom már a kínálatban az AVR programozó KIT-et? Miért nem lehet már kapni? Hasonló árban hasonló megoldást lehet valahol még találni?
Kifutott termék. Elavult volta miatt elég sok kompatibilitási probléma volt vele.
A szerelt modulként kapható EM-65442 jelű MkII klón váltja majd, reményeink szerint még a héten.
Üdv!
0603-as tokkal 10M ellenállást keresek, kb 50 db-ot. Néhány 10 ft-ért nem éri meg szállíttatni, boltba menni, mert a közelben nincs ilyen bolt. Ha lesz mikortól várható?
Pont ilyen nem nagyon lesz, de pofára hasonlókat el tudok képzelni. Olyan 500-1000Ft körüli áron lehetnének. A specifikációjából mi az, amiből nem lehet engedni?
A mérete 5x20mm (relékártyába vannak sorolva 2x14db-os tömben) és a láb kiosztása mert a panelen így vannak a furatok.
coil: 12V kapcsolt áram: 1,5A A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2015
Az jutott eszembe, ha úgy kelendőbb lenne, lehet akár 1db N.O. és 1db N.C érintkezője is. Legfeljebb levágnám az N.C. lábát, csak legyen a külső pár láb az N.O.
Így hasonló lenne a mostanihoz.
Nekem úgy tűnik, hogy ez jó lesz, de azért ellenőrizd az adatlapot.
FRM18
Ez teljesen jó lesz... Csinálok egy próba rendelést belőle.
Köszönöm.
Üdv!
Ezt hol találom az oldalon? Kerámia kondi 331-es felirattal. Köszönöm előre is a választ!
Üdv!
Mit jelentsen az, hogy egy termék rendelhető állapotban van?
Használd ezt: Bővebben: Link
Amúgy 330 pF a megfejtés.
Azt, hogy ha rendelsz, akkor hosszabb kiszállítási idővel de be tudják szerezni, jelenleg nincs raktáron belőle.
Rendben, köszönöm!
Köszönöm a segítséget !
Üdv!
ENNÉL a töltőnél 600A van a nevébe írva, a leírásban pedig 600mA a maximális töltőáram. Nem nagy ügy, csak szóltam.
Köszi, javítva
Sziasztok!
Ez az induktivitás szerintem eltévedt.
Tegnap még az akkutöltők között bolyongott, mára hazatalált
|
Bejelentkezés
Hirdetés |