Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Mit is szeretnél kezdeni egy TV és rádió áramkörökbe való ic-vel?
Itt az adatlapja a mellékletben.
Ez egy RGB video végfok. Talán tápegységet érdemes vele építeni, mivel ma már képcsöves TV-be nincs esély, hogy cserélni kellene.
Mivel tudsz írni orosz betűket?
Köszi a segítséget! hobbyboby:Nem a saját műszerem, és szerintem nincs is vele nagy baj, szerintem megéri megjavítani, legalább a muzeális értéke miatt. A másik kérdésem, hogy milyen dundi elemük van az oroszoknak?
Szépen kimásolod a karaktereket majd beilleszted a keresőmezőbe, jó sorrendben. Bővebben: Link.
Ha Windows operációs rendszert használsz akkor a karaktertábla is használható a ciril betűk beírására.
Politikai jellegű hozzászólásokat méltóztassatok mellőzni, nem csak ebben a témában, de az egész fórumban!
A téma címe nem a világszabványai egyesüljetek, hanem kapcsolási rajz keresés.
Kéretik ezt betartani.
Sziasztok! STRATO A7007 erősítő kapcs. rajzát keresném . Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
eitz pradovit 253 kapcsolási rajzát keresem
Sziasztok! Unitra TSH-110 Tunerhez lenne valakinek kapcsolási rajza? Köszi előre is.
Parancsolj.
Köszi!
Nincs mit.
Sziasztok!
Keresem dune fog 1200 füst gépnek a kapcsolási rajzát mert a szivattyú egyik vezetéke le jött csak nem tudom hogy honnan melyik csatlakozóról.
Sziasztok!
Az elektor '93-as számában megjelent egy 1.2ghz-es multifunkciós frekvencia mérő. Majdnem kész panelhoz sikerült hozzá jutnom, dokumentációt meg két kedves fórumtárstól kaptam(vision61, gerenk ). Sajnos az eprom tartalom, azaz a működtető program nincs meg. Esetleg, ha valakinek valaminek valami csoda folytán meglenne, kérem bocsássa rendelkezésemre. A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2016
Egész pontosan tudni kellene, melyik számban, milyen címmel jelent meg a cikk.
Én egy 3GHz-est találtam az oldalon, azt leszedtem... C-kód meg VHDL-kód tömörítve 2,5mega - sztem nem ez lesz.
Szia!
Csatoltam egy részletet, ebből lehet azonosítani.
Sziasztok!
Keresném a Cybernet cts 300a erősítő rajzát. Csak fizetőset találtam... Köszönöm!
Sziasztok!
Genius SW-G2.1 3000 V2, 2.1-es erősítő kapcsolási rajzára lenne szükségem, de olyanra, amin vannak alkatrész típusok ( értékek is). Konkrétan az SMPS vezérlő IC kéne, ugyanis a hozzám került darabban "lyukas". Elektrotanyán fent van a service manualja, de a V1-nek, minden alaktrés pozíciószáma más, de az igazi problémám az az, hogy a tápjának a rajzában egy alkatrészre sincs ráírva típus vagy érték. (Lásd kép...) ui.: Esetleg ha valaki találkozott már vele szétszedve és tudja az IC típusát, azzal is sokat segítene! A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2016
Szia!
Sajnos az IC tipusáben nem tudok segíteni, de keresgess a neten a kapcsolásokban aminek a lábkiosztása megfelel az ic-dnek. Nekem egy kapcsoló tápban lévő IC vel kellett ezt megtennem, de még az IC környékének a kapcsolását is vissza kellett rajzolnom, az neked legalább megvan. Egy fél napom ment rá, de utólag megérte.Ez az IC is kapcsoló üzemü tápokba való, van belőele egy rakás típusu és számu sok sikert hozzá, vagy hátha valaki tud segíteni és megírja a számát.
Szerintem kínai barátainknál ez valami standard kapcsolás lehet és több készülékben is ugyan ezt a tápot használhatják, azért reménykedek benne hátha valaki találkozott már vele.
Mennyire van lyuk az ic tetején ? Vagyis lehet esetleg látni még valamit rajta , vagy teljesen nincs teteje .
Ennyi. Bár az ide feltölthető képméret miatt elég rosszul látszik de talán egy R vagy B lehet az első karakter!
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2016
Igen ez , így elég kevés .Egyébként a táp az külön nyákon van , vagy egybe van az egésszel.Mert ha külön van , akkor a nyákon vannak számok azok még esetleg segítségre lehet.
Egybe van minden, semmi további infóm nincs róla, leszámítva egy Orosz fórumot ahol a secunder kört valaki kirajzolta!
Egyelőre ezt találtam .Tudom , hogy a táp ezen sincs feliratozva , de a többi igen .Gondolom ez is jól jön azért .Keresgélek tovább még meg lesz az .
Ez megvan nekem is, ebből vettem a rajzot amit feltettem az első hsz-ben, de köszönöm! A végfok része hibátlanul működik, csak a tápjából kiszállt a lélek
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2016
Annyit tudok tanácsolni , hogy keresni kell olyan power supply pwm vezérlő ic - t , aminek a tipikus gyári alapkapcsolása hasonlít ennek a tápjának a kapcsolásához , és akkor már lesz megfelelő hozzá.Rajta vagyok az ügyön.
Tehát kell egy 8 pin es vezérlő , aminek az adatlap szerinti bekötése hasonló , ha lesz akkor meg is lesz a bele való ic. A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |