Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » kenwood ka550

Témaindító: imrusdj, idő: Okt 3, 2008
Lapozás: OK   1 / 1
(#) imrusdj hozzászólása Okt 3, 2008 /

sziasztok az a problémám,h szétment az erősítőm halgattam a zenét elhalkult és kiutotte a biztosítékot meg az r100 ellenálást vettem uj bíztosítékot és ellenállást de ujra kiuti az ellnálást mi lehet a baja kérlek segítsetek köszike

nem nagyon de könnyen megértek akármi szóval mi lehet a hiba ok?

kapcsolási rajzot probáltam leszedi de nem takáltam csinálok képet és elküldöm email címre küldjek neked képet csak add meg. vagy msn címed van?és küldöm
(#) imrusdj válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 3, 2008 /

bekarikáztam,h hol van az r100 ellenálás amit cseréltem ha kell még kép szolj

á.JPG

(#) BA válasza imrusdj hozzászólására (») Okt 3, 2008 /

Hello.Szerintem keresd meg a végfok IC bekötési rajzát (ezn az oldalon:datasheet.in)Keresd meg azokat a lábait amiken a tápfeszt kapja.Ha megvan forrazd ki és úgy probáld bekapcsolni.Ha nem veri ki a biztosítékot akkor az IC a hibás.
(#) Thomas10100 válasza imrusdj hozzászólására (») Okt 3, 2008 /

Helló!

Szerintem a végfok kipurcant és még valami az előfokban is(annak az ellenállása az sztem, a + - ágba szokták tenni védelemnek), de ha kicserélted az ellenállást és utána is kiüti a biztit, akkor végfok is tönkrement.

Sztem az IC-ben lévő végtranzisztorok zárlatosodtak be.
Ezt szét lehet óvatosan szedni és rá lehet mérni.

akkor irjam le a számot?amugy egy végfok milyen árban mozog?drága?szerintetk érdemes megcsinálni vagy vegyek ujjat?
(#) BA válasza imrusdj hozzászólására (») Okt 3, 2008 /

Ird meg az IC számát.Szerintem érdemesebb javitani,mint ujat venni.

melyik az ic szám hol találom?
(#) titi válasza imrusdj hozzászólására (») Okt 3, 2008 /

Hali!
STK....
A négy pont négy szám helye...

az ic szám stk4893
(#) BA válasza imrusdj hozzászólására (») Okt 4, 2008 /

Itt a rajz,hátha segít

datasheet.pdf

(#) imrusdj hozzászólása Okt 4, 2008 /

akkor vegyek egy uj ic és csréljem ki?és meglátjuk,h mi lesz?
(#) BA válasza imrusdj hozzászólására (») Okt 4, 2008 /

Elöször forrazd ki a régi IC-t,probáld ki a nélkül.Ha nem veri ki a biztositékot és az ellenállás is éppen marad akor 90% az IC hibás.Először erröl győződj meg,aztán vásárolj.
(#) imrusdj hozzászólása Okt 4, 2008 /

oké hétfőm negyek és megvesze az r100 ellenálást kiforrasztom az ic ha nem üti ki a biztosítékot akkor az ic ment tönkre.csak tudtja venni mert nem biztos,h kapo mert eléggé öreg az erősítőm
(#) imrusdj hozzászólása Okt 6, 2008 /

kicsréltem az r100 ellenlst nem uti ki uyoy ic baja van de az icm menyibe kerül?a kodja STK4893 ÉS A IC NLKÜL ASZNLOM AZ ERŐSÍTŐT AKKOR NEM MUKÖDNI??NEM LESZ JO?
(#) titi válasza imrusdj hozzászólására (») Okt 10, 2008 /

Nemtudnál egy kicsit érthetőbben írni?
Egyébként IC nélkül nem fog működnni.
...és olvass is egy kicsit...Bővebben: Link
(#) imrusdj hozzászólása Okt 10, 2008 /

bocsika ,hérthetelenul irtam de lemerült az elem a billenytűzetben az a baj,h nem nagyon találok ic mert nagyon régi és már nem kapható a neten is már néztem de nem rendelhető van valami kiegészitó ic de azt nem tudom,h jo e bele mert az enyém 45v a kiegészító meg 50v

Amit köbzoli ajánlott, az valószínű jó.
De keresd meg a gogle segítségével mindkét IC adatlapját, és hasonlítsd össze a lábbekötést.
Ha eggyezik, akkor használhatod.
De szerintemm a boltban is rákérdezhetsz, biztos tudnak segíteni.
(Nekem most nincs arra időm, hogy megnézzem neked.)
(#) titi válasza titi hozzászólására (») Okt 10, 2008 /

(Most nézem, az én bill.-em is vacakol, néha két betűt ír. Ilyenek ezek a rádiós cuccok. )

köszi a segítséget valahol akkkor is kajtatok egy ic nem létezik,h nem lehet kapni
és ha nagyobb ic t veszek akkor át kell alakítanom az egész erősítőt,h vigye a nogyobb ict?

Idézet:
„ha nagyobb ic t veszek akkor át kell alakítanom az egész erősítőt,h vigye a nogyobb ict?”

Ha a lábkiosztás ugyanaz, akkor nem.
(Csak ne hajtsd majd max.-on.)

meg kell számolnom,h hány lába van az icnek vagy?le kell szednem az én ic kapcsolási rajzát?és az alapján

milyen linkre menjek?

köszike most reggeltem az oldalra majd ha vissza igazolnak meg is rendelem majd az ict és majd meglátjuk,h jo lesz e
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem