Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Régen mindig akartam tapskapcsolót, de soha nem készült el és most rászántam magam, bár tulajdonképpen nincs is rá szükségem...
Itt a következő projekt a spektrum analizátor csak tranzisztor temető változatban Ez még csak egyelőre kivezérlésjelző lesz.
Az X-ben lévő két R534-es tipusú ellenállásra hol tettél szert? Egyébként a kivitelezés eléggé egyedi megoldású, tulajdonképpen úgy néz ki mint az eredeti kapcsolási rajz. Valamikor nyolc éves koromban én is így kezdtem, de ez akkor nem volt feltűnő.
EL fólia meghajtó. Supertex HV850 ic. Már rég csináltam csak nagyobb fóliához nem volt elég. Elrakódott, aztán nemrég adtak egy 5centi x 2centis kék fóliadarabot ahhoz szedtem elő. Jól világít de igazából sok értelme nincs kb 10mAt eszik liion celláról.
Hello!
Mi ez a fólia? Sosem hallottam még róla. üdv.:borvendeg
Háttérvilágításnak nagyon jó lenne pl...
Elektrolumineszcens fólia háttérvilágításokhoz mint ahogy írták is kázió illuminátoros órákban pl. meg régebben PDAkban is használták. Vágható különböző alakzatokra.
Hú ez nem rossz. Van egy A5ös lapnyi fehér csak akkor már nagyobb inverter is kell. Meg triakos optocsatolóból sincs itthon elég csak 1 karakterhez. Na majd egyszer talán. Köszi
Szép napot!
Unatkoztam egy kicsit,így összeraktam ezt(3-as kép).Nem nagy szám,de hát szünet van(volt).Tulajdonképpen elektronika szakkörön is ezt fogjuk építeni,csak megnéztem bumfordi pákával hogyan lehet dolgozni.Apropó,nem tud valaki hasonló egyszerűséggel elkészíthető kapcsolást?Más:Már régóta készen van,csak a dobozára vár a forrasztópáka-állomásom(2-es kép).Megint más:Készülőben van(élesztésre vár) egy kis rádióadó(1-es kép).Mint írtam volt,szünetben ténykedem Nem nagy durranások,egyikre szükségem van,másik meg érdekel. Máté.
Hali!
A rádióadó kapcsolási rajzot honnan vetted? Köszi! Dani
Bezony.
Dani:Innen az oldalról,az 'FM adó kapcsolások, kérdések' topicból.Utolsó előtti oldal.Véleményezni nem tudom,mert még kellene hozzá egy tápocska. Máté. U.I.:Még egy csöves erősítő is összerakásra vár...
[OFF]Bővebben: Link
Tákoltam magamnak egy mini , "light"-os cnc-t. Szószerint tákoltam, tehát megrázó képek következnek! képek (Csak a barnás bútorlapon lévő cuccok tartoznak hozzá, a többi az egy habvágó részei )
No ez meg egy RF távirányító lesz majd egyszer kínai világításkapcsolóhoz ha sikerül éleszteni. PT2262 emuláció ATTINY13on mert az jó. Eredeti távirányítóból másolt RF résszel.
Itthon nemtudom merre. íbéjen kapható. Vágható a lényeg hogy a két vezető rétegre külön tudj csatlakozni a levágott darabon. A normális kiszereléseken általában váltakoznak a sávok a lap szélén szóval annyi hogy mindkét féle sávból hagyni kell a levágott darabon.
A tudatlan vidékinek mond már el hol van az ibéjen. Engem is érdekelne hol lehet beszerezni.
Kérdezték már, írtam linket. Gondolom ezt nem kellett volna mert kérdéssel együtt törölve lett Vagy nemtudom.. Mindenesetre annyit írok inkább hogy "EL panel"-re kell keresni.
Teljesen profi munka...mit akarsz
A tengelyek milyen fénymásolóból valók? Üdv
Kössz, a Legvastagabb egy robotron írogépből, a vele párhuzamos egy megnemmondom milyen tintasugaras nyomtatóból, az ezekre merőleges tengely (kompletten a műanyaggal) egy mini brother matrix nyomtatóból. De van ebben parketta, cd meghajtóból tengelyek (Z), és extra mini (7mm külső átmérő) csapágyak az Y tengelyen. A legjobb, hogy kotyogásmentes az egész, bár a X-en nyúlós a szíj sajna.
Sziasztok!
A mai művem egy (még mindig félkész) passzív előfok és fejhallgtóvégfok. Az előfok tartalmaz egy jaxley kapcsolós 14 állású hangerőszabályzót, egy 6 állású bemenetválasztót, és egy 6 állású kimenetválasztót. Azért félkész, mert még nem vettem meg hozzá a csatlakozókat, ami most benne van, az elfekvő készlet volt itthon. A végfok pedig egy együtemű A osztályú, a Heed Canamp. Erről egy cikk is meg fok jelenni az oldalon.
És lesz még ebben a "pici" dobozban valami ezenkívül?
Idővel egy TDA1541 D/A.
És persze majd lesz előlapja is. szerk: a hangerő 24 állású, csak ma olyan napom van, hogy mindennek kétszer kell nekifutni.
Hello!
Bizonyára sokan emlékeztek még WALL-e-ra. Mos elérkezett az ideje, hogy WALL-e fejlődjön. A fejlődés első lépése a könnyítés volt. Jelentem WALL-e fogyott 30dkg-t(nem számítva a tavalyi magyarokamarson feladatok elvégzéséhez szükséges eszközök súlyát) WALL-e fogyókúrája Jelenleg a mechanikával foglalkoztam most jön a szoftver. Idén is a magyarokamarson versenyen szeretnék elindulni. Jelenleg ettől még némi programozás és némi pénz választ el.(Kellene két új aksi)
Még lesz benne komplett alkatrészkészlet, forrasztópáka, csavarhúzókészlet, fogók, forrasztóón. Tudod, ha valamikor, valahol elromlik, akkor egyszerűen javítható helyszínen.
Bocs nem tudtam kihagyni.
De amúgy ez a szabvány hifi egység méret, és sz**ul nézne ki a toronyban egy akkora doboz, amibe passzentosan fért volna..
Na! Egy kicsit finomabban! --vicsys |
Bejelentkezés
Hirdetés |