Fórum témák
» Több friss téma |
Nálunk is ez volt a tünet a whipool gépnél , főszivattyú csere lett belőle . a szivattyú műanyag és elkopik megszorul . Próbáld meg megmozgatni a gépet hátha beindul és kibírja az ünnepeket . A mienk mozgatás után még két hónapig dolgozott míg végleg feladta ....
Itt lehetne keresgélni, de ahhoz kellene az ajtón lévő "varázs szám", például hibakódhoz (ha van egyáltalán). Ha megtaláltad, belinkelheted.
Üdv a csapatnak! Keresek Siemens keskeny mosogatógéphez indítórelét a motorhoz. Vagy mivel lehet helyettesíteni. Sajnos vizet kapott a relé és elfüstölt (remélem más nem, mert a program indul, de a motor már nem). A reléről képet mellékeltem. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok.
Van egy Whirlpool mosogatógépünk, ami az utóbbi időben a felső tálcában nem mosogat rendesen. Egész pontosan úgy néz ki, mintha a mosogatószer maradványok az eldugottabb helyeken (fejreállított pohár belsejében, sarkokban lévő edények külső szélén) ott maradnak. A fórumot böngészve az elején már volt egy hasonló probléma, ott a felső szórókar hátsó csatlakozási tömítés cseréje volt a megoldás, de azt hiába cseréltem, nem segített. Mit javasoltok?
A konkrétan megadott típusszám szerint fehér. Bár biztos neked lesz igazad,, mert többet is javítottál már.
Azt azért nézd meg, hogy a fúvókákba nem állt-e bele valami? Rizs az például undok tud lenni. Fogpiszkálóval vissza lehet tessékelni, másodszorra ritkán próbálkozik...
Jól érezted, legalább egy típusszám lehetne ott vagy valami azonosító, mert az hogy Whirlpool, az csak annyi, mint bármelyik más brand, ezernyi típus és változat létezik.
Kösz. Ezt most értenem kellene?? A kar szürke, abban nincs elakadva semmi, fúvókák tiszták, a hátfalra való csatlakozó tömítése is jónak tűnik (cserélve) Más tud benne hibás lenni? Amit még észrevettem, hogy a mosogató tablettát nem mindig fogyasztja el a tartóból. Általában energiatakarékos programon, tehát 2-3 óráig fut, az ajtaja kinyílik, de a tabletta fele ott marad.
Egy próbát megér : indíts egy mosogatást, úgy , hogy a "tablettát" nem a tartóba teszed, hanem a gép aljába ...
Termék neve: ADP 7442 A+ PC 6S WH
Modellszám: 851174410020 A tablettát szoktam kívülre is tenni (az evőeszköz tartóra), akkor természetesen elfogy, de a felső tálcán az üvegtárgyakon a lerakódás akkor is ott van. Köszönöm.
A géped Service Manual-ja. Ennek a konstrukciónak az szokott lenni a problémája, ha nem mosogat rendesen a felső tálcán, hogy a felső mosókarhoz menő dupla cső, ami egyébként bepattintós, elfárad a pattintója és kiemelkedik a helyéről, így a víz egy része ott távozik és nem lesz elég nyomás a mosókat fúvókáinak. Ezt ellenőrizd. A doksiban a 7. oldalon a 763 2 számú alkatrész cseréje szükséges, amennyiben ez a probléma.
Sziasztok!
Van egy Elektrolux beépíthető mosogatógép amivel szenvedek . A program elindítása után feltölti vízzel, majd le szivattyúz, és kiáll hibára! Mi lehet a gond, hol keresgéljek. Köszönettel: Feri Idézet: „Mi lehet a gond, hol keresgéljek.” Az lehet a gond, hogy már megint nincs se hibakód, se típus. És az adatlapon kéne keresgélni.
Szia!
Rendben, utánanézek és jelentkezem! Feri
Az Elektrolux mosogatógép típusa; ESI 64010X
A hibakódot, amire ki áll, mellékletben megtalálod. Köszönöm a segítséged, Feri
Sziasztok kedves fórumtársak! BÚÉK!
Adott egy Orion OD-007 típusú mosogatógép. A jelenség az volt, hogy megállt a program közben. Gyorsan szétszedtem és rájöttem, hogy az óramotorral (invensys sm10 motor) van valami gond. A feszültég megy hozzá de nem forog.Gondoltam én semmi gond rendelek a netről.....Hát nem ilyen egyszerű. Kb 1,5 hónapja keresek/kutatok de semmi erednény. Ha van valakinek valahol valamilyen régi bontott invensys sm10 motor vagy van tippje hova lehetne fordulni az kérem ne tartsa magában.Előre is köszönöm.
Sajnos a .3gp kiterjesztésű file-t nem tudom olvasni. Abban van a hibakód?
Igen, egy video, de sajnos olyan rossz minőségű, hogy nem látszik a villogás.
Sziasztok!
Van egy 10-12 éves Indesit IDL-40 EUC típusú mosogatógép amin most vettem észre, h elrepedt a sótartály fedele. Ezt érdemes lenne kicserélni vagy nem okoz problémát, ha így használom?
Ha licsit ereszt több sót adagol. Ha nincs, kinyomja a sót és bele mehet a mosogatólé.
Ha nem töltöd fel sóval, akkor nem gond.
Sziasztok!
Nekem egy samsung DW-FN320 mosogatógépem van és a héten kezdte, kérte, hogy töltsem fel sóval, feltöltöttem el is tünt az ikon. Egy mosogatás után ismét kérte a sótartály feltöltését. Viszább vettem a a víz keménység beállításán és ismét megjelen a só hiány ikon. A kérdésem, hogy mi romlott el, mit kell kicserélni? A választ előre is köszönöm.
Ha tényleg nincs benne só, akkor a sóadagoló szelep halt meg és a són keresztül használja a vizet.
Vagy felakadt a regeneráló szelep, vagy zárlatos lett a panelen a szelepvezérlés vagy nem zár rendesen a sótartó fedele.
A probléma megkerülése lehet, ha nem a Classic mosogatószert használod, hanem olyat, amiben van vízlágyító, így szükségtelenné válik a gép belső vízlágyítójának a regenerálása.
Jelenleg így használom 3:1 tablettával, de szeretném megjavítani a készüléket. Egy hátránya van, hogy a legkevesebb mosogatási idő, ahol engedi bekapcsolni a TABS gombot 2:40 perc.
Köszönöm a választ.
Nem kell bekapcsolni a 3:1 funkciót, attól még használhatod tablettával. Egy kicsivel több vizet fog fogyasztani, mivel a 3:1 funkció annyit csinál, hogy kikapcsolja a regeneráló ciklust (és többnyire a só- és öblítőhiány jelzőket), de a mosogatásban nincs különbség.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |