Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   244 / 585
(#) lukovicsek válasza botesz hozzászólására (») Szept 10, 2013 /

Az szokot meg a tric, már mindkettő cserélve van.
(#) botesz válasza lukovicsek hozzászólására (») Szept 10, 2013 /

Esetleg még arra tudok gondolni hogy gyengélkedik a tápjaHa kell belinkelem a videót és írj a videó szerzőjének hogy mi volt a hiba.Megjavította mert utána még volt róla vidi.
(#) zolika60 válasza botesz hozzászólására (») Szept 10, 2013 /

Az igaz, de ezért ne nyisson újat.

Hát elküldheted a linket mert én nem találom.
(#) vestits válasza lukovicsek hozzászólására (») Szept 10, 2013 /

Minden úgy lett ahogyan leírtad megcseréltem a potikat és egyből minden jó lett, le is futtattam 2 programot és tökéletesen végigmentek! Még egyszer köszönöm a hasznos tanácsod, segítséged!

Hát ez német vagy milyen nemzetiségü!!!
(#) tudofeju hozzászólása Szept 10, 2013 /

Sziasztok!
AEG lavamat 1246el típusú mosógépet szeretnék munkára bírni.A következőket csinálja:elindítok egy 40 fokos mosást amire 117 percet ír ki.A vizet beengedi, elindul a mosás a vizet felmelegiti és kb.30 perc mosás után kinyomja a vizet és a programot 0-ra rakja vagyis befejezi.
A gép elektronikájában a kondikat kicseréltem, megvan az 5volt és a 12volt a stabilan.
Motort kiszedtem áttakarítva új szénkefék.
Szintkapcsoló kimérve működik.Valaki találkozott már ezzel a hibával?vagy esetleg ötlet?

Előre is köszönöm a segítségeket tanácsokat.Üdv.:R.
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2013

Szerintem ha angolul írsz neki megérti.Vagy google fordítóval írjsz akkor ellenőrizd vissza mert sokszor hülyeséget csinál.

Hát ugylátom itt már kérdeztek tőle de nem válaszolt, amugy meg 4 éves a videó nem hiszem hogy emlékszik már rá ha még válaszolna is, de azért kösz a tippet.
(#) acdc válasza .colin hozzászólására (») Szept 10, 2013 /

Szia!
Bocs kicsit megkésve de most tudok írni..
Sikerült megoldani csak egy kis oxid volt a vékony fémlapokon, megpucoltam és most megy rendesen...
Köszönöm a segítséget!
Üdv.: Peti
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2013
(#) .colin válasza acdc hozzászólására (») Szept 10, 2013 /

Szivesen!
(#) ja-miki hozzászólása Szept 11, 2013 /

Sziasztok!
Kaptam egy haier típusú mosógépet kimos rendben megy a program de a centri nem pörög fel.
Kiszedtem a ruhát: üresen rendben megy.
Aztán egy darab ruhával kipróbáltam ugyanaz a hibajelenség.
Motort és panelt is cseréltem már, ugyanaz a szitu.
Valami okos, hasznos tipp vagy ötlet?
Előre is köszi.
További szép napot: MIKI
(#) botesz válasza ja-miki hozzászólására (») Szept 11, 2013 /

Egy ruhadarabbal nem is nagyon fog mert sokat játszik a rendezgetésével.Motorban a szénkeféket ellenőrizd.Illetve pucold ki a légsűrítőt.
(#) Billy Pilgrim válasza Billy Pilgrim hozzászólására (») Szept 12, 2013 1 /

(Na, beállítottam a gépet, meghajtottuk a hétvégén, kellemesen pörög. Centrifugázáskor is stabilan áll - stabilabban az előd felültöltősnél, most azt mondom, rendben van minden Ha kinyögöm a hitelt, megvásárolom a kiegészítő garanciát.)
Köszi mindenkinek a segítséget
A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2013
(#) botesz válasza Billy Pilgrim hozzászólására (») Szept 12, 2013 / 1

Ahogy gondolod Te tudod.(kinek a pap kinek a papné...)Én személyszerint nem ajánlom de mindenki döntse el maga.....
(#) Billy Pilgrim válasza botesz hozzászólására (») Szept 12, 2013 /

Az a helyzet, hogy ezt előre nem látom. Nem szeretnék úgy járni, hogy 2 év 1 hónap elteltével befigyel valami drága javítás, aminek a költségét megúsztam volna a plusz garanciával.
De az még odébb van, ahogy magamat ismerem
1.) az utolsó napon veszem meg a kiterjesztett garanciát, vagy
2.) elfelejtem, és 11 hónap 1 nap után jut eszembe, amikor meg már úgyis mindegy

Elvileg külföldön a 7 évet megadja a Beko egy sima regisztrációval. Sajnálom, hogy itthon az 5 év is +8765 pénzbe kerül...
(#) bobo36 hozzászólása Szept 14, 2013 /

Sziasztok!
Most vagyok itt először és egy problémában szeretném a segítségeteket kérni.
AWT 5098/4-900 tipusú WP mosógép.A hibája hogy nem centrifugál valamikor végig megy a program de a ruha vizes marad de van olyan is hogy megáll a program és csak a tovább léptetés segít de a kézi léptetéskor sem centrifugáz.
Vízszivattyú új benne, a vízszint tartály kitisztítva és a légszelep (nem tudom a pontos nevét)működik. A program kapcsolót ma szétszedtem de vizuálisan ellenőrizve mindent rendbe találtam.
Visszaolvasva egy jó pár oldalt még a motor szénkefét holnap megnézem bár mosáskor a motor normálisan működik.
Valakinek esetleg ötlete a hibával kapcsolatban.
Köszi előre is
(#) ja-miki válasza botesz hozzászólására (») Szept 15, 2013 /

A szénkefét elenőriztem, a légsűrítő is rendben van . Egy ruhával is meg több ruhával is ugyan az a helyzet. Üresen megy csak. Valami tipp még valakinek?
(#) Vappali hozzászólása Szept 16, 2013 /

Hali!
A problémám a következő, amiben segítségeteket kérném:
A mosógép típusa: Zanussi ZWF 185W

A mosógép a mosóprogramok közben leáll, és hibakódot küld. Eszerint a víznyomás alacsony...
Pedig minden ok, a gép kap vizet.
Centrifugálás, szivattyúzás rendben működik, ezek a programok lefutnak.
Mi lehet a hiba?
Köszi a választ előre is!
(#) botesz válasza Vappali hozzászólására (») Szept 16, 2013 /

Légsűrítőt vízszintszabályzót ellenőrizd.
(#) .colin válasza Vappali hozzászólására (») Szept 17, 2013 /

Hol áll meg mosás közben? Lehet a fűtéssel van a gond.
(#) SaLa123 válasza lukovicsek hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Sziasztok.
Új vagyok itt, és elnézést, hogy erre a régi hozzászólásra válaszolok, de nekem is ugyanezt a hibajelenséget produkálja a Whirlpool AWO 9561 típusú mosógépem annyi különbséggel, hogy leketyeg 1 percig és egy idő után F06-os hibával megáll.
Szerintetek ennek is fűtőbetét gondja lehet?
Kösz: Lajos
(#) lukovicsek válasza SaLa123 hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Üdv.
Mit csinál a gép ha programot elinditod?
(#) Vappali válasza Vappali hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Szerelő látta: elektronika.
(#) botesz válasza Vappali hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Természetesen.....szakszöveg.....most is hoztak egy Whirlpool-t hogy elektronika hibás közben meg csak testzárlatos a fűtőszálja.....
(#) .colin válasza botesz hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Igaza van botesz-nek. Én is szervizbe dolgozok sok olyan gép jött ami más szervizböl jött át. Ott azt mondták hogy nem lehet javitani, vagy olyan hibát mondtak hogy a gép tulaja nem javitatja meg. Pedig nem sok hibájuk volt.
(#) lukovicsek válasza Vappali hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Mikor áll le a gép? kb hány perc mulva inditás után?
(#) SaLa123 válasza lukovicsek hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Üdv.
Rendesen mos, öblít és úgy 10 perc körül - mikor a centrifugázás következne - felpörgeti a motort, de nem éri el a teljes fordulatszámot. Lefékezi a motort és a szivattyút is leállítja. Kis gondolkodás után megint elkezdi jobbra-balra rendezgetni a ruhát és jön az újabb felpörgetés és leállás. Közben ketyeg az óra és egy percnél nem ugrik tovább. Ezt ismételgeti egy jó párszor és megunva a sikertelenséget F06-os hibával leáll.
Közben annyit megnéztem, hogy a vízszintszabályzó kapcsol, a légcsapdát kipucoltam és a tachon 68 ohmot mértem. A motort kézzel pörgetve pár tized voltot tudtam rajta mérni.
A szivattyú előtt találtam egy 20 forintost
Ja és a fűtőbetét is jónak látszik.
Kösz.
A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2013
(#) lukovicsek válasza SaLa123 hozzászólására (») Szept 18, 2013 /

Amikor felpörög és leáll akkor nem alszanak ki a ledek a gépen egy kis időre? a szénkeféket nézted?
Következő: »»   244 / 585
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem