Fórum témák
» Több friss téma |
Ez a cső közvetlenül az üstbe megy, sajnos nem értem mire gondolsz. Alatta van a szivattyú szűrője amit ki lehet tekerni nem arról beszélsz ?
Nem,az más tészta! Annak a csőnek a végén kell lennie egy dobozszerű légzsáknak,és a víz sűríti össze a benne lévő levegőt,ami működteti a nyomáskapcsolót. Ha koszos,vagy szelel,az behülyíti az elektronikát!
megnéztem a robbantott ábrát mit keresek, és van ott egy tubus szerű valami a cső végén ezzel szemben nálam egyből az üstre csatlakozik
Tedd fel az ábrát,mert ilyen megoldásról nem tudok. Lehet h. belül van,de az őrűltség,nem lehet tisztítani!
Az én csövem meg így csatlakozik az üsthöz
Újonan vetted,mert mintha vki megszüntette volna. Anélkül kevés a levegő a sűrítéshez! Belül nem látsz valamit.
Használtan vettem de az asszony már 2 éve moss vele Esetleg a vízszint szabályzót ha finomabbra állítanám ?
A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2017
Akkor szelel a cső!,vedd le,egyik végét fogd be,és jó erősen fújj bele,ha nem szelel tedd vissza,de az alsó-felső csatlakozás szoros legyen!
felülről megfújtam de ugye belement az üstbe, esetleg megpróbálhatom az alját is kibontani és akkor csak a csövet fújni ........ . A nyomás érzékelőn melyik csavart kell állítani, szerinted ? Az asszony azt mondta, hogy kevés a víz szerinte. Bár nem értem ha csak 3 érintkező van benne ( és csak egyszer kattan )honnan tudja a gép, hogy mi9kor elég és mikor tölt túl
3 vezetékpont elég,1 be,2,3 ki,mert ezek csak két vízszinttel dolgoznak! Azért kevés a víz,mert hiányzik a légzsák,és nem tudja a több vizet,mert nincs nagyobb légnyomás! Én a te helyedben 1 nagy műanyag fecskendőből,és 1 borosüveg dugóból fabrikálnék 1 légzsákot az ábra szerint.
A képen az egy AWAB bilincs? Ha igen, akkor át lett alakítva, mert az eredeti drótbilincs.
Nem tudom mi a probléma? Ott van a légsűrítő a te gépedben is. Az a fehér az amire rácsatlakozik. A rajzon 16 os. El ne tekergessed a szintszabálytót mert biztos, hogy nem fogod tudni beállítani!
Amiket írtam leellenőrizted?
Az nem AWA bilincs. " drót bilincs" Szerintem ott minden gyári.
Bocsánat! Nálam annyira homályos a kép. hogy nem látszik rendesen, még ha kinagyítom akkor sem.
igen elvileg minden gyári értéken van, még a panelt nem szedtem ki
sajnálom a minőséget de nem szeretek úgy fotózni, hogy a 10-n valahány kilós betontömb a fejem fölött van. Ja Dinonak: amit én a robbantott ábrán látok az 1 külön alkatrész ahogy én alátapizok a betontömbnek az meg olyan mntha az üst lenne. Ha meg ez a légyszűrő vagy mi a fene akkor ahoz, hogy hozzáférjek ki kell vennem az üstöt.
Igen a kép elég gyengécske, de én "drótbilincsnek látom"
Szénkefét is ellenőrizted? Ha igen és jó akkor elektronika táp gondja lesz.(elko kondik csere)
Sikerült kibányászni, a csöcs aminek a végén volt tuti az üst. kérdésem: akkor ezt ne is tegyem vissza amíg nem szerzek hozzá légyfogót ? Ja csöcsöt átmozgattam hurkapálcával remélem ennyi elég neki
nekem ez is rendben lévőnek tűnik
Jól pucold ki az üstnél a csöcsöt,és rakd össze.
Nem ez a része szokott eldugulni, hanem amiről leszedted. Erősen ne fújjál a csőbe mert tönkremehet a szintszabályzó. Szerintem nem ezzel lesz bibi. Hanem az elektronikával.
Szemrevételezéssel ezt nem lehet eldönteni, hogy jó e. Amikor már látni, hogy púpos, vagy kifolyt akkor már régen rossz. És már szinte semmit nem csinál a mosógép. Neked még azért elindul. cseréljed az elkókat .
Jó napot!
Blue Air BA400 aut.mosógép semmi elektronika Leállt a fűtése vagy egy éve Most elővettem, hogy rendbehozom Adódott egy másik hiba is Nagyon lassan engedi be a vizet Az elektromos hibárol rámértem a fűtőszálra, jó Mérem a hőfokszabályzót 0Ohm , ez a fűtőszál mellett van "benyomva" az üstbe egy gumitömitésbe. Itt olvastam hogy ennek az ellenállásának "nagynak" kell lenni Elektronika nélkül ez hogy szabályozza a hőmérsékletet Gondoltam, ha 0 az ellenállása , a gép azt érzékeli hogy felfűtött, ezért lehúztam a sarut róla Marhaság ez, vagy elméletileg igy fűtenie kellene? Mi mi a fűtőszál áramköre, mi kapcsolja a fűtőszálat, közvetlenül a programkapcsoló? Merre keressem a hibát?
Sziasztok!
Van egy AEG L60060TL felültöltős mosógép, ami nem hajlandó elindulni. Ajtózár csere nem segített. Rövidre zárt ajtókapcsoló vezetékkel a főmotor és a szivattyú is működik pár másodpercre. Az indításkor kiírja a program hosszát, pár másodpercig akar dolgozni, de átugrik a visszajelzett idő 1 percre és onnan kezdve nem csinál semmit. Ötletet szeretnék kérni, hogy mi a bánat csinálhatja ezt a hibát. Az új ajtózárat sem hajlandó reteszelni. Üdv: K.Gy |
Bejelentkezés
Hirdetés |