Fórum témák
» Több friss téma |
Egy Nokia E65 RM-208-hoz keresek alaplapot,ha esetleg valakinek van ilyen kérem jelezze!
Esetleg kis hibás javítható darab is érdekel! Akár törött kijelzős egyéb hibás érdekelne! Fontos lenne számomra. Nagyon örülnék ha valaki tudna nekem segíteni ebben a dologban. Segítség képen csatoltam képet is h mi az amit szeretnék.... Előre is köszönöm!
Szerintem az apróhirdetés "keres" rovatában próbálkozz.
Szia Zoli!
Oda is beírtam hát ha valaki felfigyel! ide azért is írtam hátha valaki tud valami jó beszerzési lehetőséget.
Hali!
Miért nem próbálod meg használt mobilosnál, hátha több szerencsével jársz. Szerintem külön csak az alapot nehezen fogsz találni, viszont komplett telót több eséllyel. Egyébként mi történt vele? Eltört, hogy komplett lapot keresel?
olyan alaplap hibája van amit nem érdemes javítani,de viszont ha tudok hozzá szerezni egy alaplapot akkor kis szerencsével vissza hozható az élők sorába.
Használt mobilosok is elég léhúzósak, csillagászati árakat kérnének... Amúgy próbáltam, és inkább nem mint segítőkészek. Pinkova én nem kijelzőt keresek, de azért köszi!
Mi a hiba? Magától lépked ki-be 2-3 program között olyan gyorsan, hogy ki sem tudsz lépni, bármilyen progit elindítasz, egyszer csak fogja magát és elkezd ki-be lépkedni? Én ilyennel találkoztam...
Egyébként ha kell a telefon teljes kapcsolási rajza, utána nézhetek, mert mikor még az a telóm volt, akkor még letöltöttem, nem tudom, hogy megvan-e még.
Csak bekapcsol se kép se hang amúgy meg a LCD vezérlőkből az egyik padlón.Tehát csak bekapcs fény van de semmi több
Próbáld meg egy szervizessel meg szoftverezni. Az LCD vezérlők nem szoktak olyan marha könnyen szétmenni egy telefonba. Ha az ment szét, akkor az vagy beázott, vagy valaki belepiszkált.
Oszom redoc véleményét. Ha bekapcsnál a kijelző elfehéredik, akkor csak egy sima szoftware halál. Kb. 10 perc alatt megvan a szoftwarezés.
Az is lehet hogy van belőle itthon egypár mondjuk nem csoda mobil szervizes vagyok
A mobilboltosokhoz csak annyit hogy, amiért én 2500 Ft-ot kérek azt lazán 5 ezerért adják a tulajnak
Szia és mennyiért és milyenre számíthatok ha megegyeznénk?
Beszélhetünk róla? A mobilboltosoknak van bőr a képükön! Csak egy megjegyzés.
Bocs a topiknyitótól, hogy bekontárkodok, de megkérdem: Nincs véletlenül ehhez a telefonhoz fémház, kijelző, és a két fóliabillentyűzet?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |