Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Például az ORBIT letöltővel. Viszont egyenlőre az a gond, hogy még csak azt találtam meg, hogy melyik könyvtárban van a szerveren. A fájl neve még ismeretlen. Ha a lejátszót paraméterezetlenül indítom egy híradó részlet indul. Lehet, hogy minden fájnak ugyan az a neve, csak mind más könyvtárban van? Vissza kell fejteni a lejátszót.
Persze! Nem Te lennél a Matyi, ha nem löknél be ilyen dumát.
A kannibálok meg cukormentes Norbit esznek. És?
Azt nem úgy kell mondani, hogy kannibálok.
Kiabálok. Így a helyes. Vagy még: kalimpálok.
Kedves Norber Tó! Tisztára word helyesírásellenőrző szójavaslat ablak vagy...
Mármint a Kanni bálon? De a Kanni-k mióta báloznak? Kanni
Jaj...
Véletlen volt,nem arra akartam nyomni.
Moderációt akartál kérni, mi?
Tudom, csak válaszolni akartál, én is jártam már így… De hol a válasz?
Már szinte korán van Azért vagyunk itt még 17-en Nem egyszerű… Most lett vége a filmnek, persze nem a TV-ben, mert olyat nem néznénk akkor se, ha lenne! Akkor jóreggelt mindenkinek! Megyek aludni
Azok a régi szép idők:
- Amikor a villába nem beszavaztak, hanem ettek vele. - Amikor az SP még South Parkot jelentett. - Amikor a celeb szót a beszédhibások használták a szelep helyett. - Amikor csak a libák mondták, hogy GáGá.
Klemó te mikor alszol? Látom utolsó hsz 4 körül érkezett, de már gondolom itt vagy egy ideje.
...Amikor még 150Ft volt egy svájci frank..amikor még volt szocpol..
Kissé fapados, de elég biztos megoldás, amit én használok az a következő.
Szükség van hozzá: Unlocker - http://ingyen.letoltes.info/programok/273-ingyen-unlocker-letoltes.html az oprendszer által védett file-ok suttyomban történő átmásolásához. Flash player: http://www.applian.com/flvplayer/download_flv_player.php a letöltött flash-file lejátszásához. A metódus a következő. Elkezdem lejátszani a flasht, pl. a firefoxxal. Menet közben leállítom, megvárom, amíg az egész video be nem töltődik a bufferbe. Ez abból látható, hogy a buffer-feltöltés csík elér a végére. Közben lehet látni, hogy ez a file hogy hízik a C:\Documents and Settings\...USER…\Local Settings\Temp könyvtárban. A …USER… a felhasználói fiókod neve! A file neve valami hasonló: fla4E.tmp. Ha már betöltődött, jobbklikk – unlocker – file kijelölése – mentés. Itt, megadod hova, valamilyennév.flv néven mentse el. Ezután már az flvplayerrel le is tudod játszani. Bár, amit belinkeltél, az valami másik módszert használ, így nem tudom lementeni. De sok videonál használható. Ha valaki erre is tud megoldást, írja meg!
Igen, ez régen valóban így volt. Talán az ókori görögöknél utoljára.
Még szilveszterkor sem voltam fent ilyen sokáig Nem tudom már, mikor volt utoljára ilyen… Haverom viszont felébresztett már fél 10kor, hogy a laptoptöltőjét vigyem neki el Kérdésedre válaszolva: olyan hajnali 1-2-től szoktam 10ig aludni
Ebbe most feltétlen bele kellett kötni? Egyébként ha már 24 évesen ilyen "tapasztalataim" vannak (merthogy ezt úgy olvastam, mint "vicc"), akkor nem csak a tartalmán lehet elgondolkodni, hanem azon is, hogy ilyen fiatalon is szemet szúrnak ezek a mai állatságok…
Mit nem vettem annak? vagy mit értettem hogy?
Akkor jó Én is ettem 30Ft/gombóc áron fagyit (tudom, volt ennél olcsóbb is, csak erre emlékszem - meg olcsóbbra nagyon nem is emlékezhetek)
Nem is lehetett régen, hisz' én is annyiért (v)ettem utoljára...
Szerintem a bölcsesség ,,birtoklása" relatív dolog, szerintem ez nem egy olyan dolog mint a szorzótábla megtanulása, vagy ilyesmi. Mondjon erre mindenki amit akar, én így vélekedem erről!
Kedves Viktor!
Mielőtt felemeled a hangod. A ChipCAD Kft. december 20-án volt utoljára nyitva 2010-ben, ahogyan azt a webünkön és a hírlevelünkben is feltüntettük. Az ünnepek alatt leltáraztunk és költöztünk. A "kis hölgy" kolléganőm volt olyan kedves, hogy mikor helyreállt az informatikai rendszerünk is az új helyen, hivatalosan a zárva tartásunk idő alatt feldolgozta a 2010. december 27-én küldött rendelésed és felhívott, hogy kikézbesítjük Neked, hogy minél előbb kezedben tarthasd a az alkatrészeket. Mi összeraktuk és fel is adtuk a megrendelésed, amit a GLS futár dec. 30-án fél 5-kor elvitt tőlünk. A GLS a következő munkanapra szokta kikézbesíteni a csomagjainkat. Sajnáljuk, hogy a GLS valami oknál fogva nem szállította ki és nem tartotta 1 napos szállítási idejét. Panaszodat érdemes lenne hozzájuk eljuttatni. Mi ahogy látod részünkről mindent megtettünk, hogy eljusson hozzád a megrendelésed. Üdvözlettel: Urbán Zoltán
Ezúton szeretnék nyilvánosan elnézést kérni Tőletek, amiért kiborultam! Mivel egy vidéki kisfaluban lakom (aminek sajnos rosszhírét keltette a média), rendszeresen letámadnak és semmibe vesznek. Azt hittem most is erről van szó és már megint ebbe futottam bele. Nem így volt, most már tudom. Korrektek voltatok velem szemben és én rettentően sajnálom, hogy így hangot adtam az elégedetlenségemnek. Mégegyszer szeretnék Tőled és Steiner Beatrix kolleganődtől is bocsánatot kérni! A Chipcad mindig gyorsan és pontosan szolgált ki. Kérdéses esetekben felhívott telefonon és egyeztetett velem. Sajnálom, hogy ez az eset most ilyen hülyén jött ki! Természetesen a futárszolgálat is rendesen hozta a csomagot és nem állt szándékomban megbántani őket. Szegény futár sem tehet róla, nem az Ő hibája. Ezúton kérek a GLS futárszolgálat minden dolgozójától elnézést a goromba hangvitelem miatt!
Kívánok nektek boldog újévet és kevesebb ilyen meggondolatlan vásárlót, mint én.
Zoli!
Őszintén megbántam, hogy ilyen szinten engedtem el magam. Remélem nem bántottam meg senkit sem annyira, hogy ne tehetném valamilyen úton-módon jóvá... Nem fogom kimagyarázni. Én voltam a hülye.
Szerintem is ember az aki odaáll és azt mondja " Bocs haver, besokalltam, tökfej voltam!" Respektálom.
Amikor jött az utcán a fagyis triciklivel, rohantunk ki (ha sikerült pénzt kunyerálni fagyira). 50 fillér volt a kis gombóc, 1 forint a nagy...
De én még arra is emlékszem amikor mindenki olajjal fűtött és egy liter HTO 2 forint 10 fillér volt. Kiskocsival hordónként toltuk haza
Akkor én nyertem, én ingyen kaptam fagyit. (A fagyis a haverom)
Én meg árultam. (Jó nyarak is voltak azok.) Sok szép csajjal találkoztam. (Nem mintha, mostanában nem találkoznék.)
Na most akkor odaért a futár 23:59-kor?
Más: Úgy látom kibölcselkedtétek magatokat a délután, még szerencse, hogy törölve lett. :hide: Na mégse vonják be a forgalmit, csak reklamálni kellett. Frankye-nak köszönöm a segítséget!
Nem ért ide, de hétfőn reggel már megérkezett. Sajnos ilyen az évvége, elég kusza minden. Nekem kellett volna disztingválni, de ehelyett hisztiztem mint egy taknyos kölök. Azt sajnálom, hogy ezzel sikerült megbántanom másokat. Sajnos én is ki tudok akadni, de meg kell tanulnom ezt, másokra nem áthárítani. Majd igyekszem odafigyelni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |