Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na igen sajnosez van.
Én már lassan 15-éve húzom a szarvát a motoroknak. Találkoztam már olyan rendőrrel akinek ezeket mind odaadtam és megkérdezte a kollégájától hogy ez tényleg kell mind. Majd ledőltem a motorról elhiheted mondjuk nem mertem röhögni. Az első kérdésem csak azért mert például a hugom engedélyében nincs benne a motorkerékpár és az érvényességi idő . Hogy miért csak lestem de így ő nem mehet vele. Lehet hogy csak az okmányirodában cseszték el neki de a rend éber őrei akiknek kötelességük adott rátóval büntetni tuti hogy belekötnek. Adásvételi mindenképp legyen és a biztosítás is mert különben súlyos pénz egy feljelentés tőlük (30ezer-től indul).
Persze, minden képp, majd beletömöm a pénztárcámba, és ha mással nem is, de a papírokkal jól ki lesz tömve
Értem köszi.
Én úgy tudom, csak a segédmotor biztosítását igazoló csekk kell a jogsin kívül. Bár milyen kategóriájú jó.
Jogosítvány személyi igazolvány lakcím kártya érvényes biztosítás (külföldön zöld kártya) EÜ csomag izzókészlet. esetleg egy kukás mellény.
Egy sisak tartó dobozban elég sok minden elfér pl rengeteg páncélos baffőzelék
Idézet: „Egy sisak tartó dobozban elég sok minden elfér” Láttál te már babettán sisaktartót? Na ott hová teszed ezt a sok holmit? Egyébként hogy a fenébe van az, hogy megsüketülök az órám sípolásától. Jó kis saját építésű vfd kijelzős óra, ma kapott a vezérlése nyákot és azóta sípol a kijelzője. Elég magas freki lehet, éppen, hogy csak lehet hallani, de épp ez az idegesítő benne.
Én úgy tudom az izzókészletet, és a beszereléshez szükséges szerszámot már nem kérik. A láthatósági mellényt csak akkor ha a l.viszonyok megkövetelik.
Az adásvételit is kérhetik. De legtöbbször csak a személyi+biztosítást kérik. Ha le akar húzni, akkor meg a gyerekkori adóbevallásod után is érdeklődni fog.
Sziasztok-jó reggelt!
Nem tudom,hogy ez a téma ide való-e,majd kitörlitek,ha nem! Végső elkeseredésemben írok ide,mert már tele van az a bizonyos... Van nekem egy Citroen Xantiám(1999,2.0hdi),elszállt benne a kuplung főhenger.Megvettem a másikat,de abban nincs benne a gumi tömítés.Beletettem a régi tömítést,de azzal ereszt, nem használható.A tömítést külön sehol nem forgalmazzák,legyártani pedig nem tudják,mert speckó a belseje. Honnan a bánatból lehet ilyen tömítést venni?
Sziasztok! Én lassan búcsúzom az oldaltól 3 napra. Ugyanis SZKTV-re megyek. Mozgalmas napok állnak előttem. Remélem meg tudom állni izgulás nélkül és akkor minden simán fog menni Elég sokat tanultam így mennie kell Mindenkinek további kellemes fórumozást kívánok.
Sok sikert akkor a versenyhez. Remélem te hozod el az első díjat!
Köszönöm szépen! Igen, versenyzőként megyek. Az első díjat.. ..hát nem tudom van 3 Szegedi, azt mondják hogy erősek. De én még erősebb
Sziasztok!
Én elvetemült Super Mario Bros.-t játszok.Ez egy dolog,de teszem ezt 1 bájton,azaz 8 biten.Ez is elmegy,de ráadásképp NES konzolon. Hiába,no unatkoztam,rávetődött a tekintetem és előtörtek a 'régi' emlékek.Én a Dr.Mario-n nőttem fel,mármint nagyon sokáig ez volt az egyetlen televíziós játékom.A konzolt apukám hozta Németországból.Aztán jöttek a kínai gagyik,a sárga kazettájukkal,de nekem akkor is a NES maradt a kedvencem.Néhány éve egy aukciós portálon akadtam a Super Mario Bros.-ra.Megvettem,azóta néha-néha előveszem,játszok vele,babusgatom... Lényeg a lényegben:mái napig el tudok vele tölteni negyed-,félórát.Lehet,hogy csak a kötődés,bár nem tudom,de én élvezetesnek tartom a játékot.Persze egy idő után már beidegződik mit hogyan kell csinálni,hol kell ugrani stb.Ilyenkor kell félretenni egy fél évre,aztán ha kellően szenilis vagyok,az újdonság erejével hat... Ha már témánál vagyunk:Vannak ugye ezek a 'sárgakazettás' kínai bóvlik.Ezeken van olyan,hogy 9999 in 1.Nagyon érdekes dolgot figyeltem meg:Van rajta max.10-20 játék,azt felsorolják,majd annyi változtatást eszközölnek,hogy a neve elé beraknak pár betűt.A kedves vásárló nincs átverve,meg is számolhatja,ott van mind a 9999 játék... Ennyit szerettem volna. Máté.
Tőlem kérték ezeket a dolgokat. de mellé nyúltak mert az eredeti izzókészlet és szerszámos készlet benne van a Simsonba. na igen nem árt ha van adás vételi. azt el is felejtettem
Lehet megmosolyogtok, de gyerkőceim is Nintendóval szeretnek a legjobban játszani
Sajna nekünk csak emulátor van de Super Mario a király !
Valaki megtudja mondani,hogy tiltja e valami jogszabály azt,hogy motorhoz ködlámpát,illetve fényszórót LEDekkel készítsen házilag az ember?
Szerintem tuti, hogy minden átalakítás tiltott, mint az autóknál is. Ezekre nagyon figyelnek, semmit nem kókányolhatsz rá, főleg hogy ez alapvető közlekedésbiztonsági dolgok. Ilyeneket te nem alakíthatsz csak úgy át.
Kedves Hobbielektronika.hu nyuszija !
Húsvétra szerelmet kérek. Előre is köszönöm, már a fészket felfüveztem. Brekk brekk : :beka3:
na de ha meglátják a rendőrök, hogy házilag készített ledes fényszóró van benne, akkor mit szólnak hozzá?
6/1990. (IV. 12.) KÖHÉM rendelet
A világító és fényjelző berendezések alkalmazására és működésére vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek 37. § (1) A járművön csak olyan fajta, olyan szín , oly módon elhelyezett és annyi világító, illetőleg fényjelző berendezést szabad alkalmazni, amilyent és amennyit a rendelet előír, vagy megenged. Ez a rendelkezés nem vonatkozik az olyan világítóberendezésekre, amelyeknek a fénye a jármű üzemszerű használata során kívülről nem látható (pl. csomagtérmegvilágító lámpa, szerelőlámpa).
JÁRMŰVEK ÖSSZEÉPÍTÉSE
Közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szóló 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet (4) Nem kell előzetes hatósági (összeépítési) engedély a segédmotoros kerékpárnak, a közúton személy- vagy teherszállítást nem végző, pótkocsit nem vontató lassú járműnek és az MR 118. §-ában említett lassú járműnek, valamint a lassú jármű teherszállítást nem végző pótkocsijának az összeépítéséhez.
Azonban, az 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM 16. § (6) bekezdése értelmében: …”Nem engedélyezhető a jármű olyan átalakítása, amely az MR. (6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet) Függelékeinek Mellékleteiben meghatározott valamely közlekedésbiztonsági vagy környezetvédelmi követelmény tekintetében a jármű gyárilag kialakított jellemzőinek a romlását eredményezi.”
|
Bejelentkezés
Hirdetés |