Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1601 / 3609
(#) Dióda válasza sprofan hozzászólására (») Ápr 16, 2011 /

Na igen sajnosez van.

Én már lassan 15-éve húzom a szarvát a motoroknak.
Találkoztam már olyan rendőrrel akinek ezeket mind odaadtam és megkérdezte a kollégájától hogy ez tényleg kell mind. Majd ledőltem a motorról elhiheted mondjuk nem mertem röhögni.

Az első kérdésem csak azért mert például a hugom engedélyében nincs benne a motorkerékpár és az érvényességi idő . Hogy miért csak lestem de így ő nem mehet vele. Lehet hogy csak az okmányirodában cseszték el neki de a rend éber őrei akiknek kötelességük adott rátóval büntetni tuti hogy belekötnek.
Adásvételi mindenképp legyen és a biztosítás is mert különben súlyos pénz egy feljelentés tőlük (30ezer-től indul).
(#) sprofan válasza Dióda hozzászólására (») Ápr 16, 2011 /

Persze, minden képp, majd beletömöm a pénztárcámba, és ha mással nem is, de a papírokkal jól ki lesz tömve
(#) 7805 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 16, 2011 /

Értem köszi.
(#) zolika60 válasza sprofan hozzászólására (») Ápr 16, 2011 /

Én úgy tudom, csak a segédmotor biztosítását igazoló csekk kell a jogsin kívül. Bár milyen kategóriájú jó.
(#) Sergei válasza sprofan hozzászólására (») Ápr 16, 2011 /

Jogosítvány személyi igazolvány lakcím kártya érvényes biztosítás (külföldön zöld kártya) EÜ csomag izzókészlet. esetleg egy kukás mellény.
(#) Sergei válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 16, 2011 /

Egy sisak tartó dobozban elég sok minden elfér pl rengeteg páncélos baffőzelék
(#) sprofan válasza Sergei hozzászólására (») Ápr 16, 2011 /

Hát ha má' mellény, teszek be kukát is
(#) Ricsi89 válasza Sergei hozzászólására (») Ápr 16, 2011 /

Idézet:
„Egy sisak tartó dobozban elég sok minden elfér”

Láttál te már babettán sisaktartót? Na ott hová teszed ezt a sok holmit?
Egyébként hogy a fenébe van az, hogy megsüketülök az órám sípolásától. Jó kis saját építésű vfd kijelzős óra, ma kapott a vezérlése nyákot és azóta sípol a kijelzője. Elég magas freki lehet, éppen, hogy csak lehet hallani, de épp ez az idegesítő benne.
(#) szamóca válasza Sergei hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Én úgy tudom az izzókészletet, és a beszereléshez szükséges szerszámot már nem kérik. A láthatósági mellényt csak akkor ha a l.viszonyok megkövetelik.
Az adásvételit is kérhetik. De legtöbbször csak a személyi+biztosítást kérik. Ha le akar húzni, akkor meg a gyerekkori adóbevallásod után is érdeklődni fog.
(#) Turbina33 hozzászólása Ápr 17, 2011 /

Sziasztok-jó reggelt!

Nem tudom,hogy ez a téma ide való-e,majd kitörlitek,ha nem!
Végső elkeseredésemben írok ide,mert már tele van az a bizonyos... Van nekem egy Citroen Xantiám(1999,2.0hdi),elszállt benne a kuplung főhenger.Megvettem a másikat,de abban nincs benne a gumi tömítés.Beletettem a régi tömítést,de azzal ereszt, nem használható.A tömítést külön sehol nem forgalmazzák,legyártani pedig nem tudják,mert speckó a belseje.
Honnan a bánatból lehet ilyen tömítést venni?
(#) zoly15 hozzászólása Ápr 17, 2011 /

Sziasztok! Én lassan búcsúzom az oldaltól 3 napra. Ugyanis SZKTV-re megyek. Mozgalmas napok állnak előttem. Remélem meg tudom állni izgulás nélkül és akkor minden simán fog menni Elég sokat tanultam így mennie kell Mindenkinek további kellemes fórumozást kívánok.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Sok sikert akkor a versenyhez. Remélem te hozod el az első díjat!
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Köszönöm szépen! Igen, versenyzőként megyek. Az első díjat.. ..hát nem tudom van 3 Szegedi, azt mondják hogy erősek. De én még erősebb
(#) MaTe193 hozzászólása Ápr 17, 2011 /

Sziasztok!
Én elvetemült Super Mario Bros.-t játszok.Ez egy dolog,de teszem ezt 1 bájton,azaz 8 biten.Ez is elmegy,de ráadásképp NES konzolon. Hiába,no unatkoztam,rávetődött a tekintetem és előtörtek a 'régi' emlékek.Én a Dr.Mario-n nőttem fel,mármint nagyon sokáig ez volt az egyetlen televíziós játékom.A konzolt apukám hozta Németországból.Aztán jöttek a kínai gagyik,a sárga kazettájukkal,de nekem akkor is a NES maradt a kedvencem.Néhány éve egy aukciós portálon akadtam a Super Mario Bros.-ra.Megvettem,azóta néha-néha előveszem,játszok vele,babusgatom... Lényeg a lényegben:mái napig el tudok vele tölteni negyed-,félórát.Lehet,hogy csak a kötődés,bár nem tudom,de én élvezetesnek tartom a játékot.Persze egy idő után már beidegződik mit hogyan kell csinálni,hol kell ugrani stb.Ilyenkor kell félretenni egy fél évre,aztán ha kellően szenilis vagyok,az újdonság erejével hat...
Ha már témánál vagyunk:Vannak ugye ezek a 'sárgakazettás' kínai bóvlik.Ezeken van olyan,hogy 9999 in 1.Nagyon érdekes dolgot figyeltem meg:Van rajta max.10-20 játék,azt felsorolják,majd annyi változtatást eszközölnek,hogy a neve elé beraknak pár betűt.A kedves vásárló nincs átverve,meg is számolhatja,ott van mind a 9999 játék...
Ennyit szerettem volna.
Máté.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Ez jó! (e öhö e bodottá)
(#) Sergei válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Háti táska az meg már smafu?
(#) Sergei válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Tőlem kérték ezeket a dolgokat. de mellé nyúltak mert az eredeti izzókészlet és szerszámos készlet benne van a Simsonba. na igen nem árt ha van adás vételi. azt el is felejtettem
(#) Macsek71 válasza MaTe193 hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Lehet megmosolyogtok, de gyerkőceim is Nintendóval szeretnek a legjobban játszani
Sajna nekünk csak emulátor van de Super Mario a király !
(#) anagma hozzászólása Ápr 17, 2011 /

Valaki megtudja mondani,hogy tiltja e valami jogszabály azt,hogy motorhoz ködlámpát,illetve fényszórót LEDekkel készítsen házilag az ember?
(#) Ricsi89 válasza anagma hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Szerintem tuti, hogy minden átalakítás tiltott, mint az autóknál is. Ezekre nagyon figyelnek, semmit nem kókányolhatsz rá, főleg hogy ez alapvető közlekedésbiztonsági dolgok. Ilyeneket te nem alakíthatsz csak úgy át.
(#) anagma válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Köszi,gondoltam,hogy ez van.
(#) janikukac hozzászólása Ápr 17, 2011 /

Kedves Hobbielektronika.hu nyuszija !

Húsvétra szerelmet kérek. Előre is köszönöm, már a fészket felfüveztem.

Brekk brekk : :beka3:

SMKP-hoz nem kell átépítési engedély.
(#) anagma válasza Sergei hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Nagyobb motorra viszont kell?
(#) Sergei válasza anagma hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Igen.
(#) Ricsi89 válasza Sergei hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

na de ha meglátják a rendőrök, hogy házilag készített ledes fényszóró van benne, akkor mit szólnak hozzá?

Passz piros. nem tudom.
(#) gg630504 válasza Sergei hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

6/1990. (IV. 12.) KÖHÉM rendelet
A világító és fényjelző berendezések alkalmazására és működésére vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek
37. § (1) A járművön csak olyan fajta, olyan szín , oly módon elhelyezett és annyi világító, illetőleg fényjelző
berendezést szabad alkalmazni, amilyent és amennyit a rendelet előír, vagy megenged. Ez a rendelkezés nem
vonatkozik az olyan világítóberendezésekre, amelyeknek a fénye a jármű üzemszerű használata során kívülről nem látható (pl. csomagtérmegvilágító lámpa, szerelőlámpa).
(#) Sergei válasza gg630504 hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

JÁRMŰVEK ÖSSZEÉPÍTÉSE
Közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szóló 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet

(4) Nem kell előzetes hatósági (összeépítési) engedély a segédmotoros kerékpárnak, a közúton személy- vagy teherszállítást nem végző, pótkocsit nem vontató lassú járműnek és az MR 118. §-ában említett lassú járműnek, valamint a lassú jármű teherszállítást nem végző pótkocsijának az összeépítéséhez.
(#) gg630504 válasza Sergei hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Azonban, az 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM 16. § (6) bekezdése értelmében: …”Nem engedélyezhető a jármű olyan átalakítása, amely az MR. (6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet) Függelékeinek Mellékleteiben meghatározott valamely közlekedésbiztonsági vagy környezetvédelmi követelmény tekintetében a jármű gyárilag kialakított jellemzőinek a romlását eredményezi.”
Következő: »»   1601 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem