Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem biztos,hogy ez a gond,de nekem az ótépénél kellett azt megcsinálnom,hogy nyitás után 24 órán belül meg kellett változtatnom a jelszavamat,amivel be kell lépnem a neten.
Meg lehet gajdulni ebben a melegben!
Bezzeg, amikor nyaralni mentünk a Balcsira vízszintesen esett az az eső, 18 fokkal társítva.... Irigylem azokat akik egy hűs pincében tudnak bütykölni ilyenkor!
Én a forró műhelyben dolgozom, folyik rólam a víz.
Ha már itt vagyok, akkor nem tudna nekem segíteni valaki itt? Bővebben: Link Csak magamban beszélgetek, de most már végleg megakadtam. Eddig még jól eldumálgattam magammal, de most már kikérném más véleményét is.
Itt most 9:11-kor 28 fok es 100 % paratartalom. Delutanra eleri a 35-36 fokot. Estere 2-3 oras vihar varhato.
Ezt sajnos passzolom, de türelem, biztos nem ért még haza minden pákás!
Gőzfürdő! Hogy a fenébe lehet ezt elviselni?
Aki ott él évek, évtizedek óta az megszokja valamennyire. Afrikában is élnek emberek, ők is megvannak a hőségben.
Na, ezt most azoknak írom, akik mondták, hogy gondolnak majd rám: FELVETTEK A suliba!
Itt nem a futesre koltunk, hanem a hutesre. A legkondis szobaban el lehetviselni.
Azt értem. De néha csak ki kell mozdulni lakásból, munkahelyről! Képzelem, az európai származású lakosokat mennyire megviselheti ez a klíma....
Sajnos vannak idoszakok, mint pl most is amikor este altalaban sok eso esik, majd masnap reggel felmegy a paratartalom. Bizony ilyenkor megviseli a feher embert ez a klima. A barnak mar megszoktak evszazadok alatt, fel sem veszik a meleget. Viszont eleg egy polo, es egy rovidnadrag. Itt nem koltunk nagykabatra, bundabeleses csizmara, kesztyure es usankara.
Ma délután Szolnok után volt a 4-esen valami: Négy mentő, két tűzoltó, egy rendőr autó volt éppen és még nem túl nagy dugó. A többiek még akkor érkeztek...
Meg este Diósdon égett egy jó nagy fenyőfa (a fenyő nagyon tud égni). Mondjuk volt mellette másik néhány fenyő is, valamint ház is, tehát lehet hogy ez is benne lesz a hírekben
Hali. Nem tudna nekem ajánlani egy személyt, aki Cigándi lakos, illetve környéki? lehetőleg fiatal. (esetleg fb?)
Ez valami horror történet lesz , én már érzem.
Jani!
Készen van a binórád? Fényképek mikor lesznek a ki mit építettben?
Nincs, sajnos alkatrész hiány, főleg IC foglalat hiányban szenvedek, mert hozattam DIL28 fogit, és nem passzolt az IC bele, máshogy nem jön ki a 28 kis foglalatból, törhető fogim meg nincs.
A szélessége más. Kár, bár lehet holnap lesz alkatrész, mert megyek iratkozni, hiszen FELVETTEK, ami pár órája derült ki
Igaz, bár nincs kedvem sz****ni. [OFF]
Bíztam benne, gratulálok. Most már csak egy kicsit tanulni kell.
Kezdek egyre nyugtalanabbá válni...
Eddig csak azt hittem, hogy az ablakom előtt mozgatja a szél a ruhaszárítót és rozoga mivolta miatt recsegő hangot hallat. De kezdek egyre jobban gyanakodni valami kártevőre, ami a szobám oldalát "eszi" egy hete már. Egyre hangosabb a kattogás ami az ablak felől jön, olyan mintha valaki két gyufaszálat egymáson pattogtatna. Szúféreg... szerintem ... de honnan jött és mit tegyek ellene? Vajon bemegy-e a bútorokba is? Volt már valaki hasonló bajban?
Csak cserebogár, nem kell aggódni... Legalább is nálunk azok szoktak kimászni a falból. A legjobb, amikor kimászik a falból és a dongó hangjára riadsz fel álmodból. :hehe:
Nálunk a denevérek költöztek be a redönytok és a külső falszigetelés közé. Csak a lepotyogott ürülék, meg némi visítás-kapirgálás jelezte őket. Már épp kezdtem gondolkodni egy ultrahangos denevérriasztón (persze PIC-kel! ), de valami miatt egyik napról a másikra elköltöztek.
Le kell bontani a falat és kiderül Apropó nemtudja valaki, hogy mikor lesz videópályázat
Kicsit? Azért elég sokat. És képzeld, kémia tanár lesz az oszim, a kémiát meg rühellem.
Ha jó a tanár majd megszereted. Az is egy érdekes tudomány. Legalább olyan fontos manapság mint az elektronika.
A kémia az király, gondolj a NYÁK készítésre .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |