Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na én kb kétszer aludtam el, de szerencsére jó helyen ébresztettek.
Egyik volt osztálytársam elaludt a távolsági buszon. 30-35 km-rel ment csak tovább. Nem lettem volna a helyében.
Nem. Mázlija volt. A haza fel úttal volt baja. Nehezen tudott pénzt szerezni.
Ezt skubizzátok! Bővebben: Link
A kényszer szülte. Én csak tudom. :yes:
Ha nem akarod hogy kérdezzenek, akkor jobb az előre elkészített válasz. Baj csak ennek a megalkotása.
Már nem, de volt idő amikor azt is csináltam. A nyolcvanas években dolgoztam egy zenekarral. Később pedig egy színházi társulatnál voltam technikus. Az is szép tizenegy-két év volt nagyon szerettem.
Azt lehagyta, hogy nem nem állítok a kedvedért semmit el az is szokott lenni.. jön a stupidó és "figyejjéé állitcsá má" a mélyen, hogy jobban üssön meg a magason mert szerinte nem olyan mint a cd-n..
Ja, vagy úgy. Akkor te mindenfélét kipróbáltál már. Nekem is van egy mixerem..
Szia! Én használok, legalább 5-6 éve. Nem sima SMS-est, hanem hanem chipkártyást. Nagyon biztonságos. Az adathalászat, amit mumuskénk emlegetnek, nem ezen hízik, hanem más beregisztrálós oldalakon.
Ahogy ezt felénk mondják, minden voltam már, csak akasztott ember nem.
Bot, vagy asztali. Bocs, nem lehetett kihagyni.
Az ne is legyél!!!
Action2k, ezt nem értem?!
Szép jó napot! Már egy ideje nem is láttalak errefelé. Sok a dolog mostanság?
Nektek is! Hát igen, van mit tennem, nem unatkozom. Remélem, cikkek formájában, mihamarabb láthatjátok.
Ja, hogy arra gondolsz? Van az is, persze anyának. Nekem két sávos, Stage Line mixerem van.
Jó dolog, ha van mit tenni. Unatkozni hogyan kell? Nekem még sosem sikerült.
Nekünk behalt a konyhai keverő, úgyhogy jobb ötletem nem lévén a keverő helyett a fúrógépet használom.
Eddig nem hittem a Hummer-ben, de most megtört a jég...
Ne már... Már a jégtörő Mátyás munkáját is elvették?
Amilyen hidegek mostanában vannak... Biztos fázott a koponyájuk, és így akarták "megtörni a jeget", nem bírták kivárni a Mátyást.
Gondoltam megosztok egy videót, amitől már itt fetrengünk a röhögéstől Szánkózás Romániában
|
Bejelentkezés
Hirdetés |