Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálunk jelenleg is esik... Már kezd kicsit sok lenni mivel folyamatosan esik kb. 2 napja(szép óvatosan) és jófajta viharos szél is van mellé...
Egyébként valaki tud segíteni nekem ebben ?
Én majdnem hátraestem a székkel,amikor megláttam ezt a nullszériás biológiai hulladékot..
![]()
Na, ezért kell ebéd előtt bekapni az almát (körtét, szilvát, ki mit szeret) lepárolva! És nem is leszel olyan ijedős (több után!).
![]()
Köszi!
Gondoltam hogy MCU temető van belül. ![]()
Na látod ez zene, nem azok a gépi marhaságok.
![]() Ezt nem azért írtam, hogy ellen példának berakj 20 "de igenis milyen jó a gépi zene" linket ![]() ![]()
Kedvenc zenémBővebben: Link
Szia! Gondolom az amit belinkeltem !Bővebben: Link
Ne húzd ki a gyufát!
![]() Egyébként ez a zene nekem is tetszik. :yes:
Szia! Köszike a segitséget , tudod ezek a tapizós mobilok jaj-jaj ,néha csinálnak hülyeséget! Akkor én most visszamegyek az árnyékba! Sziasztok!
Ne is mondd! Egyszer telefonról voltam és véletlenül moderációt kértem egy hsz-re, pedig csak nagyítani akartam..
Egy kérdésem lenne: A cikkekhez mért nem tartozik alapértelmezetten egy topik, ahol az azzal kapcsolatos dolgokat meg lehet beszélni? Konkrétan Mayannal beszélgettem privátban erről a nyitott hangfalról, és lehet, hogy másokat is érdekelt volna a téma.
Ez az! Tökéletes!
Szerintem jó lenne, ha a cikkírók megadnák néha azt a topikot, ahol, az adott témáról lehet beszélgetni. Természetesen, csak az, aki a kritikákkal is hajlandó szembesülni. Persze ezt csak úgy mondtam.
Sziasztok!
Ki mit tervez nyárra? Én szeretnék idén Balatonra lemenni, de még nincs kivel, meg hova. Nekem sátorozás is teljesen elég lenne, kaját meg tudnánk ott csinálni. Így lenne olcsóbb. Tudtok valami helyet mondani ami szép, és nem mellesleg nagyon olcsó??? ![]()
A nyárra? Ha ezt most mind leírom, akkor szerintem rádöbbenek, hogy kicsit zsúfolt lesz a nyaram... Júni 2x-30 Balaton, 30-júli4/5-ig Lilafüred. júli 7- 18/20 ig anglia itt pár hét pihi, majd 2 hét nyárimeló, egy pár nap pihi, aztán aug 20-24 siófok
![]() ![]() Mondjuk ehhez hozzá kell tenni, hogy az elmult 2-3 nyár eseményeit pótlom ezzel( szószerint volt egy családi balatoni nyaralás és ennyi). Ez most úgyérzem "jár" nekem. A kérdés, hogy a megtakarított zsebpénz hogy bírja... :eeknoes:
Én a HE találkozóra szeretnék elmenni meg be akarok szerezni néhány busztáblát. Többek között ezt a szép 10-es táblát, de sajnos eredetit nem fogok tudni szerezni egykönnyen. Le tudja valaki gyártatni olcsón?
Én a felszerelések beszerzésével lemerítettem az anyagi keretem, szóval minimális az esélye, hogy bárhova el tudnék menni. Ráadásul az utóbbi 2 évbe a nyarat végig dolgoztam a vendéglátásba, ahol esélyem se volt a szabadságra.
Minek a tábla? Emléknek ha már nincs busz?
De jól megy sorod, hogy ennyi helyre mész idén....
Én még nem is voltam soha nyaralni, a Balatont is csak képen láttam... :hide:
Apropó HE találkozó. Van olyan találkozó ami nem Pesten van?
Gyűjtöm az autóbusz-viszonylatjelző táblákat és igencsak hiánylistás nálam egy 10-es tábla.
Eddig még nem volt. Akár lehetne is, ha valaki megszervezné máshová. Nagy Hoho néhányszor felajánlotta a Tisza tavat. Bővebben: Link
Ismerős helyzet.
Nyaralok én itthon is, és még olcsóbban is jövök ki. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |