Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A válaszom:
Idézet: „ilyesmivel nem szoktak hozzám fordulni, de csak rajta. mi a kérdés?”
Nekem a VW jobban bejön.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
De lehet, hogy csak az volt a kérdés értesz-e hozzá.
Remélem értékeled a képet, mert a testfestős csajt majdnem 17percig kerestem a közel 3000 csaj képét tartalmazó galériából, és pont a v-betűnél volt.
![]()
Tetszik ez a fajta reklámhordozó...
![]()
Az biztos hogy sokkal nagyobb figyelmet kap mint egy szórólap.
Nem egészen. Én vittem tovább.
Erről nem tudtam. Viszont ha megnyitom az oldalad, visít a víruskeresőm (avast) nem tudod mi lehet az oka?
Az okát nem tudom, ráengedtem a víruskeresőt, de nem talált semmit. Vélhetően hamis riasztás.
Nekem Outpost van meg spyware terminator de meg se nyikkant.
Norton safe web A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2013
Nem értek a lelkivilágához, egy barátom szokta tuningolni ha kell, lehet meglátogatom.
![]()
Az általad betett link, csak azt írja, az oldal nincs ellenőrizve.
![]()
A másik kérdésem, hogy a régi jelszavak élnek.e még? Mert vagy nem jól emlékszem, vagy nem él, de nem tudok belépni.
Kipróbáltam a jelszó emlékeztetőt, de azt írta ilyen felhasználó és email nincs. Tehát újra kell regisztrálnom?
Len kerék, kender kerék vagy esetleg fenn kerék? Melyik a helyes, segítsetek !
![]()
Nem tréfából írtam.
![]() ![]()
Hidd el én sem tréfából írtam az enyém is letiltja!
![]()
Hó jelentés! Kicsiny falunkat teljesen ellepte a hó már reggel 6-óta folyamatosan esik. Eddig KB 10-15cm "hullott". Azért az idéző jel mert a szél vízszintesen hordja!
![]()
Nálunk szakad az eső. Szél nem fúj. Illetve csak gyengén.
Legalább építhetsz hóembert, itt csak eső esik egyenlőre.
Most nincs kedvem a hóember építéshez a kis cnc-m már több mint három órája dolgozik egy reliefen azon idegeskedem nehogy pillanatnyi áram szünet legyen. Akkor kezdheti elölről.
![]()
Kisebb munkát nem vállalsz? Kb. 4x2cm 2-3mm mély. Aluból, vagy rézből. 2db
Elvileg élnek, de nem én vagyok az adatbázis kezelője, csak a lapot üzemeltetem. E szerint valóban, újra kell regelni. Sajnálom.
![]()
Csak kíváncsiságból megnéztem az oldalt ami ugyan betöltött,de a NIS egyből leállította.Valami Web Attack dolgot írt az oldal megnyitásakor.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |