Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Számomra már ott megbukott a dolog, hogy nincs is a képen kormánykerék...
De, van, csak kicsike. (Egyébként meg a KRESZ szerint valóban a villamos a 2., de én is elengedném. Nagy is, sárga is, nehéz is, és még a kereke is acélból van...)
Idézet: És fáj ha belemegy az ember szemébe...„Nagy is, sárga is, nehéz is, és még a kereke is acélból van...” ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2013
Ahogy én a gyógyszeripart ismerem, ennyi negatív reklámot észre sem vesznek, nemhogy véget vessen nekik.
Idézet: Ezt a részt nem értem.„2 hét múlva, azaz 15.” ![]()
Elsejei a cikk. Csak nem értem miért nem április elsejei. Aki ezt írta az nem ismeri az internet működését.
Nekem is furcsa miért állna le néhány szerver cseréje miatt. Ezt az oldalt sosem olvastam még, de a többi cikk is gyanús. Ez véletlenül nem egy vicces honlap?
![]()
Ebben a cikkben is van jó sok hülyeség! A B17 vitamin tudományos neve: amygdalin, és nem Laetril(merthogy kb. 20 éve volt ilyen kereskedelmi nevű gyógyszer az USA- ban, de azt az FDA(az USA gyógyszerhivatala) betiltotta, mert kiderült, hogy rengeteg nagyon kellemetlen mellékhatással "működött") Teljesen ellenőrizetlen (pl. mexikói) forrásokból ismét megjelent, de óva intek mindenkit, hogy higgyen ennek! Hazánkban már előfordult, hogy ilyen feliratozású ampulla tartalma egyszerű deszt. víz volt- jó, hogy nem trópusi pocsolyából!
Idézet: „...Nemzeti Internet Fejlesztési Hivatal...” A micsoda? ![]() ![]()
Végignéztem a témákat de ami nekem gond az nem szerepelt a listán..
![]() ![]()
De ha az egyikben felteszed a kérdésed, már szerepelni fog és valószínűleg válasz is jön rá.
Miről lenne szó?
Nem semmi trailer videót csináltak a játékhoz!
Bővebben: Link ![]() Szerk.: 720p-ben teljes képernyőn a tuti. A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2013
Ne szivassatok már. Nem tudok adatkeret hiányában youtube-os videókat nézni. Továbbá havernek se tudtam a hálózatára csatlakozni, hogy hátha gyorsabban tudnánk egymás közt adatot küldeni.
Hát öööö.. ez nem semmi!
Eddig még nem volt olyan hogy várjak egy játékot, de ez most érdekel ![]()
Kicsit becsapósak az ilyenek, mert szép az intro videó meg minden, aztán a játék meg nem is annyira jó..
Tudom, szándékosan megnéztem egy gameplay-t is mielőtt írtam. Tiszta NFS, azt meg szeretem. Mármint a régebbieket szerettem, a mostaniak már nem jók szerintem.
A gameplay se rossz.
![]() Nekem az NFS szériából a Hot Pursuit 2010 tetszett a legjobban, a tavalyi MostWanted-et már sajnos nem bírtam kipróbálni. De gondolom ennek a játéknak is lesz gépigénye. Habár az ubisoft-os játékoknak meglepően kevés gépigényük van a grafikához képest. Szerk.: kicsit hasonlít az NFSU intrójához, csak sokkal jobb ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2013
Azt valaki meg tudná nekem mondani, hogy a számítógépben található hőcsövek miért kapnak nikkel bevonatot? Illetve ez pozitív vagy negatív a hőelvezetéssel kapcsolatban?
Dekoráció. A fényes felület nem segíti sem a hő leadását, sem a felvételét.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |