Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2258 / 3610
(#) vizor válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 14, 2014 /

Kék körmök?? Hol??? Esküszöm nem látok kék körmöket, csak a nagy kerek, fel-le ugráló kék... najó... hagyjuk...
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 14, 2014 /

(#) nagym6 válasza vizor hozzászólására (») Márc 14, 2014 /

Idézet:
„csak a nagy kerek, fel-le ugráló”

Az a baj, hogy ezek elvonják a figyelmet a zenéről. Súlyos hiba. Ezért én ezeket lefognám, hogy ne ringjanak, és akkor Ti tudnátok a zenére koncentrálni. Félreértés ne essék, csak a segítőkészség motoszkál bennem.
A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2014
(#) gkari válasza vizor hozzászólására (») Márc 14, 2014 /

A horgany nem jó, a hőhatásra gyorsan eltűnik, egy része meg addig bediffundál a kajába, ilyen töményen nem egészséges.
(#) vizor válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 14, 2014 /

Lefognád őket, aztán utána lehet, hogy csak pislognál ki a gitárlyukból...
(#) vizor válasza gkari hozzászólására (») Márc 14, 2014 /

Hogy mi, ki, hol...?
Vagy valamit félreértettem és ha ezt a videót is fordítva játsszuk le, itt is pizza lesz a végén?
(#) BarnaPili válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 14, 2014 /

Push up guitar... a kedvenc hangszerem
(#) sargarigo hozzászólása Márc 14, 2014 /

Azért a legutóbbi videóból is kiderül, hogy ezek a jányok bizony számítanak is erre a hatásra. A feje búbja már nem látszik, de azért ami nagy és kerek és fel le.., az legyen rajta a képen teljesen! Hadd fogócskázzanak akik a közjót szolgálják! Ugye nagym6?
(#) nagym6 válasza sargarigo hozzászólására (») Márc 14, 2014 /

Így van. De ők ezt tagadnák, puszta véletlen az ilyen trikó. Egy lakatlan szigeten egyedül -ahol nem látná senki- biztosan télikabátban lenne még nyáron is.
(#) 20sz Jófiú válasza vicsys hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Azért énekel a hölgy ilyen szépen, mert nagy tüdője van ami kellő légáramlást tud biztosítani a hangszálai számára.
(#) janikukac hozzászólása Márc 15, 2014 /

Szép jó napot fiúk!
Mosott már közületek valaki Converse vászon cipőt mosógépben? Ha igen, akkor hogyan? Lett baja?
Szép hétvégét, üdv!
(#) Gery78 válasza janikukac hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Szia Jani!
Hát a régi jó Tisza tornacipőt már mostuk, nem lett baja, de hogy egy Converse-el mi lesz? Mindenesetre Perwoll-al mossátok ki, attól úgy fog kinézni, mint a pulóver a reklámban, tiszta új lesz. És akkor mondhatod amikor kérdezik:
- De szép cipőd van! Új?
- Nem, Perwollal van mosva.
(#) Zaustuv válasza janikukac hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Meg rakj mellé ruhákat is a gépbe, hogy centrifugánál ne verjék szét a cipők a dobot!
Egyébként még azon godnolkoztam, hogy ha betűzni kell valamit, akkor ki szokta az "m" betűt úgy ejteni, hogy "mö"? Nekem sokszor gondot okozott hogy nem tudtam eldönteni pl. telefonbeszélgetésnél, hogy most az "m" vagy "n" betűt hallottam-e, mert ugyanúgy betűzzük sajnos a kettőt.
(#) janikukac válasza Gery78 hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Szia!
Anyu mindig mos mindenféle cipőt, csak simán bedobja. Egy Nike cipőm már legalább 3x ki lett mosva, semmi szakadás rajta, pedig nagyon az alja kategóriás volt. A Conversetől azért félek csak, mert vászon meg a gumin az írás lekophat, habár belerakom majd egy párnahuzatba, mert nincsen mosózsákom.
Zaustuv: centrifugát azt ki lehet kapcsolni, nem? 30fok-on, kímélővel mosom csak, semmi adalék, csak mosópor.
Üdv!
(#) Zaustuv válasza janikukac hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Nekünk még régi, Energomat-os mosógépünk van, és azon bármikor azt csinálsz, amit akarsz. De ha ruhával együtt mosol cipőt, érdemes kicentrizni, mert különben csavarhatod ki belőlük a vizet. Ha viszont csak cipőt mosnál gépben, akkor az még a normális keverésnél is hangos lesz (mindig le fog esni a cipő dob aljára, amikor az forog). Így szerintem ha csak cipőt kell tisztítani, érdemes azt lavorban csinálni mosógép helyett.
(#) Zaustuv válasza Zaustuv hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Kis túlzással ilyen lehet, ha egy nehéz cipőt magában beleraksz a mosógépbe! xD
Bővebben: Link
(#) sargarigo válasza Zaustuv hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

aa... mondom AA! Mondom AAA, mint Alemeer!
Ha betűzök, én mindig neveket mondok a betűk helyett. Emlékeztek? Volt a TV-s torpedó játék, azon nagyon szépen be lehetett gyakorolni a "betűzős" neveket. Aladár, Béla, Cecil, Dénes...
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2014
(#) Zaustuv válasza sargarigo hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Én már csak a szerencsekerékre emlékszek. Kicsit később születtem, minthogy láthattam volna a torpedót.
(#) Gery78 válasza sargarigo hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

De lehet használni a rádióamatőrök kedvenc betűzését, a Nato ABC-t
(#) janikukac hozzászólása Márc 15, 2014 /

Cipőre visszatérve: kimostam. A gumis része, ahol kezdett elválni, ott 1 helyen eltört a gumi, meg valamiért megfeketedett 1-2 helyen a cipő, remélem más baja nem lesz...
Üdv!
(#) zenetom hozzászólása Márc 15, 2014 /

Sziasztok!
Aki látta a Thor 2-t, azoktól kérdem, hogy mennyire függ össze az első résszel? Mert már régen láttam, és lehet hogy inkább megnéztem először megint az első részt, ha nagyon összefügg..
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Ez a Thor annak idején nekem másfél óra szenvedés volt. Most meg van második rész...? Ajvé!
(#) gkari válasza vizor hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Bocsánat, nem Neked szántam, hanem pjg-nek!
(#) gkari válasza Gery78 hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Ezt a betűzést a rádióamatőrök használták először, előbb, mint ahogy a NATO létezett.
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Pedig Te szereted a SciFi-t, nem?
Bár ez inkább kalandfilm (fantasy) féleség.
Egyébként igen, van második rész
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2014
(#) silent15 válasza zenetom hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Én még nem láttam a 2. részt, az első tetszett, de nem volt az a kifejezetten tökéletes film. A marvelesekből még mindíg a vasemberes filmek viszik a pálmát
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Szeretem a fantasy-t is. Sőt! Egyik kedvencem
(#) silent15 válasza vicsys hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Ezt ismerem, elég jó, bár aki a történetet kitalálta, nem normális
(#) vicsys válasza silent15 hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Nos, pont ez a jó benne!
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Márc 15, 2014 /

Na igen, ez nekem is nagyon tetszett! Főleg a csaj miatt.
Következő: »»   2258 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem