Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
nah, valaki aki jó mazochista, és szeret furkálni? senki nem vállalja?
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2014
na jó de akkor is kell furni nedudgi,, mert kell az átkötésre
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2014
Pár héttel ezelőtti témára vissza térve, voltam orvosnál. Vérvétel, és vizelet. Minden rendben. Tüdőszűrő lelet (Tescohoz kellett) az is negatív. Szerintem egészséges vagyok. Mégsem tudok hízni. Több mint két hete elkezdtem szedni a Béres cseppet a hozzá való C vitaminjával napi 3x20 csepp és már amásodik üvegcsével vettem meg tegnap mert elfogyott. Egy deka nem jött fel rám! Egyetlen egy árva deka sem.
Bemegyek a gyógyszertárba. Kérek valami hízó kúrát vagy valami étrend kiegészítőt a Bérest ajánlják. Azért vettem mert mindenki agyon istenítette. Kb ugyan annyira vagyok éhes, mint amikor nem szedtem. Mi tévő legyek hát? Két hónapja ücsörgő munkát végzek. Mi a fenéért nem tudok mégse elhízni. Hol a hiba? Kétségbe vagyok esve. Tud valaki igazából segíteni, hogy mi tévő legyek?
Az orvos csak ennyiben hagyta? Gasztroenterológia szakterülete is. Ilyen szakorvos kellene, vagy magánrendelő. Esetleg, stressz, lelki alapú dolog is lehet. A kétségbeesés rossz, pozitívan gondolkodni lenne jó.
Ilyen (Kennedy 21" 5 tálcás) csináltam tanuló koromban ('63); akkor csak simán szerszámosnak titulálták.
Akkor te vagy az én emberem. Vagy két oldallal visszább kiraktam egy épülő doboz képét. A probléma most az, hogy az élek nincsenek egymáshoz rögzítve és nincs fogantyúja. Tudsz segíteni?
Kedves Barátaim!
Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy ma hajnalban, 3:30-kor megszületett Tamás nevű kisunokám, 3600 g-mal és 53 cm-rel.
Veled örvendünk! Ő a bizonyíték, mily öreg(ek) vagy(unk) már.
Gratulálok, ezek szerint kell kell egyedül locsolnod!
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat és a gratulációt, átadom az "illetékeseknek". A locsolás még odébb van, egyelőre csak alszik, eszik és sír, a mozgásból pedig csak a hanyattfekvekalimpálás megy, tehát a locsolót még nem fogja üzemszerűen használni - előre láthatólag - a nyúlnapon. De nemsokára...
Lehet, hogy eredetileg is így gondolták, csak ijesztegetéssel eladtak egy csomó Win7-8 -at.
Gratulálok én most Néked,
Ideális súly, és méret. Egészséges legyen mindig, Írogasson majd Ő itt is. Most költöttem, rövidke.
Más: Nem megy valaki mostanában Budapestről (esetleg környéke) Tiszadob (vagy környéke) irányába, autóval?
Nem hagyta ennyiben. Adott egy gasztroenterológiai beutalót csak nekem nincs kedvem elmenni, már egyszer voltam 3 éve. Refluxom van. Menyjek megint hogy ugyan ezt megállapítsák... : (
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2014
De én úgy éreztem már vagy egy éve, hogy nem fáj a gyomrom és elmúlt. Nem értem. A refluxnak van köze ahhoz hogy nem tudok hízni (tünetmentes) ?
Gratulálok, sok egészséget neki és mindnyájatoknak! Pákája van már?
Ahogy nézem a térképen az eloszlást, úgy látom, hogy az én gépemet is "felmérték", belevették a statisztikába...
Mondom én, hogy megkukkolják a te gépedet is.
Istenem, ekkora marhát mint én. Éppen az állásokra jelentkezek és tévedésből az egyiknél azt a szóróanyagot küldtem el, amit itthon kiraktam hírdetésnek.
És? Ha vállalható, még jól is kijöhetsz belőle.
Ha viszont nagy butaságot írtál bármelyikre is, akkor meg magadra vessél... Példa: WC tartálytól számítógép karbantartásig bármit vállalok, ingyen 24 órában, hétvégén is, ingyenes kiszállással. Erre kíváncsi lennék, amikor a cégnél tárgyalsz a fizetésről és rendelkezésre állásról |
Bejelentkezés
Hirdetés |